Şimdi Ara

Kadınların Zeki Erkek Sevmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Seni ondan mı sevmiyorlar sanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 10 Ocak 2015; 0:11:33 >
  • Ana olcut para ve guctur. Para ve gucun varsa cok mal olmadigin surece gerisi cok farketmiyor. Burda zeki kisi sensen baska bi nedenden sevmiyolardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdakilerin eksi sozlukten baslik calma sorunsali

• Kadınların zeki erkek sevmemesi mi? Are you kidding me??

Sen git genç bir kıza tıpı kazandım de, daha ismine cismine bakmadan sana nasıl yavşadığını seyret.Birçok defa denendi,onaylandı,tescillendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Forumdakilerin eksi sozlukten baslik calma sorunsali

Katılıyorum

• Dogru. İki lafından birisi yalandır,yalanlarını yakalayacak erkekle olamayacaklarını bildikleri için. Bu yuzden bir cok konuda salaga yatın, ama herseyın farkında olmaya calısın.böylelikle ters köşeye yatırabilirsiniz, kavga anında ağzını bile açamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normaldir, bende zeki kyz severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHaN96

Kadınların zeki erkek sevmemesi mi? Are you kidding me??

Sen git genç bir kıza tıpı kazandım de, daha ismine cismine bakmadan sana nasıl yavşadığını seyret.Birçok defa denendi,onaylandı,tescillendi...

Hocam ben tıp okuyorum ama ben ve cevremdeki yaklasik 20 arkadasim dedigini hic yasayamadi

Kismet..

• Ben işletme bile kazanamıyorum adamlar tıp okuyor vay arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterope

Seni ondan mı sevmiyorlar sanıyorsun?

qapaq
  • Dikkat edersiniz ekşi sözlükten çalıp da dh'de paylaşanlar hep yeni üye oluyolar bunlar hep oyun
  • ben zeki erkek severler diye biliyorum
  • bizde anlamadık

• quote:

quote:

Hocam ben tıp okuyorum ama ben ve cevremdeki yaklasik 20 arkadasim dedigini hic yasayamadi

Kismet..

Hocam yüz yüze konuşmana gerek yok kızla.Bak ben buradan herkese bir yöntem söyleyeyim.Connected sitesi var anonim olarak konuştuğunuz.Oradan bir kızla tanışın konuşun tıpta okuyorum deyin sonra aynı kıza farklı zaman diliminde de herhangi basit bir mesleği okuduğunuzu yazın.Arada öyle bir fark olacak ki şaşıracaksınız gerçekten.

O dediğiniz 20 arkadaş mutlaka yaşamıştır bunları farkında değillerdir.Bir kıza tıp okuyorum demeniz yeterli tavırları değişiveriyor.Ben çok gözlemledim.

• quote:

quote:

Kismet..

2 defa tıp kazandım. Bana da yapmadılar.

• kadınlar paralı erkek sever kardeşim zeki,efendi,temiz iyi aile erkegini kimse sevmez bu devirde bu dediklerim
    iyi erkekler ikinci sınıftır kızların gözünde kızlar ne istediklerini kendileri bile bilmiyor o yüzden kendiniz
    olun
  • Zeki erkekleri sevmemesi doğrudur. Yığınla örneği vardır. Mühendislik fakültelerinin yalnız adamlarla dolu olması bariz göstergesidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.