Şimdi Ara

kadirhas hukuk mu ankara hukukmu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimse Ankara Hukuk berbat ya da kötü diyerek yanlış yönlendirmede bulunmamış ve tercihlerini belirtmiş.Neye bu tepki anlayamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazKızıı kullanıcısına yanıt
    İki kişi Ankara yazmadı yaşasın Ankara hukuktayım evet. Önümdeki kalan 298 kişiyi aramaya çıkayım

• SistemAşığı S kullanıcısına yanıt
    Gelir mi gelmez mi sorusu sınırdayım demek oluyor :)

Kadir Has Ankara'dan daha iyi, hmm peki. Türkiye'nin en iyi 10 Hukuk Fakültesi sıralamalarına bakmanızı, bilginiz dahilinde olmadan yorum yazmamanızı öneriyorum. Bir çok avukatlık bürosuyla konuştum ve hepsi bana örneği verdi hiç saptırmadan söylüyorum ; Şimdi şurdan kapı açılsa iki kişi girse birinin cv'sinde adı sanı duyulmamış bir vakıf yazsa, diğerinde de Ankara Hukuk olsa düşünmeden vakıfı çöpe tıkarım.
    Gelecek kuracak bu insanlar, fikrin yoksa zikrin de olmasın! Ki bu arkadaş hakim/savcılık istiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazKızıı -- 3 Ağustos 2016; 15:07:21 >
  • DemonsRWh kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaş bana Ankara Hukuk'un asla yazılmaması gerektiğini, gidilmemesi gerektiğini söyledi, kendisi konu açtı 'ankara hukuk gelir mi' diye diyorum. bilmeden konuşmayın.

• Arkadaşlar sakin olun. Sonuçta milyona yakın insan var tercih yapmış olan. Burda bir yada iki kişi elerim mantığına kaçan zaten ne hakim savcı kaymakam nede avukat olur. Önce zihniyetimizle vatana nasıl hizmet ederz fikri ağır basmalı. Bu duşuncede olduktan sonra erzincanda da hukuk ıjusan vakim savcı olursun ankaradada koş tada galatasarydada ama zihniyet kotu olursa bugungu açığa alınanlar gbi olunur. Oyuzden herkesin trrcihine saygı yapılmamalı yönlendirme yapılmamalı

• KHas yazmak bir eksi değil onu demeye çalışıyorum,cumhuriyet savcıları çıkarmış bir okul.Sitesinden bakabilirsiniz.Ankara da köklü bir okul,tercih meselesi.

• Bu tepkinin yersiz olduğunu söyledim,iyi günler.

• DemonsRWh kullanıcısına yanıt
    Ben de size bu arkadaşla özelden konuştuğumu, ve özelde bana çok çok farklı şeyler söylediğini söyledim. Ankara Hukuk'u öyle bir kötülemişti ki sanırsınız it bağlasan durmaz, fakat kendisi de sürekli Ankara Hukuk gelme şansı diye konu açıyor. Samimiyet bunun neresinde? Sizin fikrinize saygı duyuyorum, dediğiniz gibi tercih meselesi ama bu arkadaş fikirlerini oturtamamış, insanları yanlış yönlendiriyor sadece.

• LazKızıı kullanıcısına yanıt
    Madem öyle en iyi hukuk fakülteleri sıralamaları olaylarına kafa takıyorsan Bilkent yazmama sebebin? Kendi içinde bir şeye saplanmışsın en iyisi o sanıyorsun. Evet burda Ankara hukuk yazacak 300 kişi bulup elemeye çalışıyorum zekana hayran kaldım. Çocuk tercihini değiştirmiş ben bir şey dedim mi? Yani herkesi kendin gibi sanmayı bırak istersen. Benim nereleri yazdığımı konunun sahibi de biliyor. Kafana göre o anlama gelir filan diyemezsin

• ben ankarada yaşıyorum ve ailem ankara dışına izin vermiyor.ankarada yaşadığım için de ankara hukuğu çok isterim tabi ki doğal olarak.saçmalamayın yani burada tüm yorumları okuyup araştıran bu sıralamaları yapan insanlar neden bu kadar basit düşünsün ki? ben kendim hacettepe hukuğu ilk sıraya yazdım sırf kontenjanı daha az diye.gerçekten yakınlarımdan duyuyorum ankara hukuk çok kalabalık bi okul ama hocaları muhteşem tabi. hocalarıyla iletişime geçmek çok zor metin feyzioğlu gibi hocaları derse kendisi bile girmiyor.ve kampüsü olmaması çok can sıkıcı.uzun lafın kısası iş sende bitiyor.hayırlı olsun buarada her şey gönlünce olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcrrk -- 3 Ağustos 2016; 20:23:47 >
    Olmak istediğim meslek doğrultusunda Ankara yazdım. Bilkent'in hala Ankara ile kapışacak kadrosu olduğunu düşünüyorum. Problem nedir?

• Problem senin sadece kendi fikrinin doğru olduğunu sanıp başka fikirleri ucube gibi görmen

Fikirlerim doğru demiyorum, yukarıda da yazdığım gibi aşırı derecede samimiyetsizsin. Özelden defalarca Ankara Hukuk pişmanlıktır, sakın yazma diye yazıp sonra da Ankara Hukuk gelir mi diye konu açmak bunun en önemli göstergesi. Daha da bir şey yazmayacağım. Samimi değilsin çünkü. Tartışmaya gerek bile duymuyorum.

• YahuAnkara hukuk gelir mi diye konu açtım mı? Bu sıralamaya gelmez yazdım ben orda halen kafasına göre kuruyor... Ben sana madem sıralaman güzel Bilkent'i yaz o kadar imkanı filan varken Ankara'da pişman olursun dedim kötü bir şey mi? Kafan almıyorsa sorma millete nereyi yazayım diye

• Benim sıralamam 2800 kimle konuşsam bosver kadir hası ankara tabii ki dedi. İlk tercihim Ankara Hukuk. Devlet olsun bizim olsun, özel pek mantıklı gelmiyor bana
  • Tartışmasız auhf

• quote:

Orijinalden alıntı: meçhull

Sıralamam 2700 kadirhas hukuk ve Ankara hukuk arasında kaldım bu konuda yardım edeblck varmı. Khasta okuyan yada bilen varmı

Ne yaptın reis

• Ne yaptınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.