Şimdi Ara

kadirhas hukuk mu ankara hukukmu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 2700 kadirhas hukuk ve Ankara hukuk arasında kaldım bu konuda yardım edeblck varmı. Khasta okuyan yada bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankara hukuk çok kalabalık bi okul.ankara hukukta okuyan arkadaşlarım hep kalabalığından şikayetçi üstelik kampüsü de yok. çoğu zaman kantinden sandalye çekeni de oluyomuş piknik sandalyesini yanında taşıyan da:D o yüzden tanıdıklarım hep boşver git özele der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcrrk -- 3 Ağustos 2016; 20:21:10 >
  • meçhull M kullanıcısına yanıt
    Bizim 200. olan bi arkadaş kadir hası yazdı eğitim kalitesi ve hocalardanda epey memnundu ama en iyi tercihi yine yaparsın umarım hayırlı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bbkt

ankara hukuk çok kalabalık bi okul.malum 667 kişi ne kadar sağlıklı olabilir?ankara hukukta okuyan arkadaşlarım hep kalabalığından şikayetçi üstelik kampüsü de yok.öyle ki çoğu zaman kantinden sandalye çekeni de oluyomuş piknik sandalyesini yanında taşıyan da:D o yüzden tanıdıklarım hep boşver git özele insani şartlar altında oku der.

667 kişi aynı anfiye mi giriyor aynı anda? Yoksa sınıflara ayrılmıyor mu yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: bbkt

ankara hukuk çok kalabalık bi okul.malum 667 kişi ne kadar sağlıklı olabilir?ankara hukukta okuyan arkadaşlarım hep kalabalığından şikayetçi üstelik kampüsü de yok.öyle ki çoğu zaman kantinden sandalye çekeni de oluyomuş piknik sandalyesini yanında taşıyan da:D o yüzden tanıdıklarım hep boşver git özele insani şartlar altında oku der.

667 kişi aynı anfiye mi giriyor aynı anda? Yoksa sınıflara ayrılmıyor mu yahu?

Alıntıları Göster
    iki şubeye ayrılıyo ama tabi malum zor bi okul olduğundan alttan alanlar da oldukça fazla sınıfta.kadir has yabancı dil eğitim veriyo sanırım tam bilmiyorum ama bu çok büyük bir artı bence

• Tercihi oluşturduk artık hayırlısı olsun

• Puanım tutsa kesin Kadir has derdim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Hukuk’la Bilkent Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meçhull M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptınız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir has

• Kadir Has diyenler bence 4,9k daki Ank hukuk için sınırda kalmış insanlar.

Aldığım bilgilere göre sene içinde Ankara Hukukta 2 sınıfta 330 kişi var. Yarısından çoğu sene içinde gelmiyor. Sınıfta yaklaşık 120 kişi oluyormuş.

İkincisi üniversite sana etiket olacak. Diplomana Kadir Has'ı mı yazdıracaksın Ankara Hukuk'u mu? Bilkent mi Ankara mı desen anlarım da Kadir Has nedir hocam?

Ankara'nın iki kötü özelliği var o da aşırı kalabalık olması ve kampüsünün küçük olması. Onun dışında hala Türkiye'nin en prestijli hukuklarından. Eğitimi aşırı derecede iyi, hocaların kalitesi zaten su götürmez bir gerçek. Kadir Has diyenler hangi kafaya sahip bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazKızıı

Kadir Has diyenler bence 4,9k daki Ank hukuk için sınırda kalmış insanlar.

Aldığım bilgilere göre sene içinde Ankara Hukukta 2 sınıfta 330 kişi var. Yarısından çoğu sene içinde gelmiyor. Sınıfta yaklaşık 120 kişi oluyormuş.

İkincisi üniversite sana etiket olacak. Diplomana Kadir Has'ı mı yazdıracaksın Ankara Hukuk'u mu? Bilkent mi Ankara mı desen anlarım da Kadir Has nedir hocam?

Ankara'nın iki kötü özelliği var o da aşırı kalabalık olması ve kampüsünün küçük olması. Onun dışında hala Türkiye'nin en prestijli hukuklarından. Eğitimi aşırı derecede iyi, hocaların kalitesi zaten su götürmez bir gerçek. Kadir Has diyenler hangi kafaya sahip bilemedim.
    Ankara

• Kesinlikle Ankara. Sırf rahat sınıflarda okuyacağım diye özel üniversite yazılmaz. Hadi Bilkent olsa tamam ama K.Has için Ankara'dan vazgeçilmez. En iyi hukuklardan biridir Ankara.

• Ozaman Ankara diyip kadir hastan vazgeçiyorum

• Ankara hukuk olarak tercihimi güncelledim. Artık kader kısmet nasip

• LazKızıı kullanıcısına yanıt
    Kadir has diyenlerin kafası nedir bilemedim Nasıl bir cümle? Kadir hasa giden herkes aptal mı o Zaman? İmkanları, bağlantıları, kadrosu vs vs Kadir has daha mantıklı geldi kimimize öyle yazdık. Bunun kıyıda kalmakla ne alakası var 1 kişi gitmeyince 4.9k daki girebilecek mi? Kendi fikrinize uygun değil diye sağı solu aşağılama kafasını da biz anlamıyoruz valla.

• SistemAşığı S kullanıcısına yanıt
    Siz de 2 tane Ankara Hukuk gelir mi, sınırdayım konusu açmışsınız. Allahtan korkun, bir kişi eleyeceğim diye insanları yanlış yönlendirip kul hakkına girmeyin. Kadir Has'ı inanarak söylüyorsan ben de bir şey bilmiyorum. Neyse Allah görüyor zaten. Madem öyle %50 Kadir Has'a gidin sıralamanız da iyi. Niye Ankara Hukuk diye sürüsüyle konu açıyorsunuz? El insaf yani.

Not: Kadrosu daha iyi mi geldi? Şaka mı yapıyorsunuz? Hukukta en iyi kadro tartışmasız Aühf'de, 2.si de Bilkent'in. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazKızıı -- 3 Ağustos 2016; 14:55:17 >
  • Sınırdayım diye nerde yazdım? Göster bir zahmet? Kadir has tutsa giderim diye konuyu yazana da dedim ben. Paralı okuyacak durumun varsa sen Bilkent'i yaz? İnsanların durumlarını bilmeden atlamayın her şeye.

2700'deyim ve sınırda filan da değilim.Tercih meselesi.

• SistemAşığı S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119074656&p=1&anchorToGo=119074656#119074656

Aşırı derecede sınırdasınız ama taktik yanlış. İnsanları yanlış yönlendirerek bir gelecek kuramazsınız. Rakip elemenin de bu kadarı. Bana da mesajda Ankara Hukuk'un asla yazılmaması gerektiğini, bilkent yarı burslu okumamı önermiştiniz? Siz niye yazıyorsunuz?

Cümlemde "sınırdayım gelmiyor sizce gelir mi?" Yazıyor mu? Ankara gelmezse nereyi yazayım dediğimi gördün mü? Nasıl bir yorumlama? Nerenizle okuyorsunuz tarif etseniz? Halen diyorum. Bilkent varken Ankara yazmak bana saçma geliyor evet sorun? Aynı şekilde Kadir hasın Ankara'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.