Şimdi Ara

Ankara Hukuk vs İstanbul Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yetkililer karşılaştırabilirler mi bu iki dev fakülteyi? Cevabınızı sebeplerle desteklerseniz sevinirim

• Hocam bir de hangi şehir olduğunuza göre değişir ikisi de iyi herhangi birinde oturuyorsanız o şehri yazın. İkisi de değilse orada artık karar size kalmış ikisi de alanının en iyi okulları. Başka şehirde okumak istiyorum derseniz de diğerini yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 31 Temmuz 2021; 20:58:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara hukuk test yapar sınavları genelde istanbul hukuk klasiğin babasını yapar. İühf avukat yetiştirir aühf’nin ne yetiştirdiği belli değil. iühf daha zor aühf daha kolay

Edit: aühf’nin hakim savcı yetiştirdiği söylentisi de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reutersakonusanyetkili -- 31 Temmuz 2021; 21:3:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aühf test yapmıyor, pandemi döneminde mağduriyetleri ortadan kaldırmak amacıyla ''ANKARA ÜNİVERSİTESİ'' senatosu kararıyla tüm ankara üniversitesi test sınav yapıldı. Yüz yüze eğitimde elbette ki klasik sınav oluyoruz

• Buyrun Ankara Hukuku çok detaylı tanıttım bu linkte

[url=https://forum.donanimhaber.com/ankara-universitesi-hukuk-fakultesi-tanitim-2021--141887188#141887188 ]Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Tanıtım 2021[/url]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 31 Temmuz 2021; 21:24:16 >
  • Buyrun Ankara Hukuku çok detaylı tanıttım bu linkte

[link=https://forum.donanimhaber.com/ankara-universitesi-hukuk-fakultesi-tanitim-2021--141887188#141887188]Ankara Hukuk Tanıtım 2021[/link ]

• izmirdeyim hocam deu mu yazayim ist 2. ogretim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.