Şimdi Ara

Kadirin Ağaç Evleri İzlenimlerim ve fotoğraflarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır aklımda olanı sonunda gerçekleştirebildim.Kafa dinlemek ve denizin keyfini çıkarabilmek için meşhur kadirin ağaç evlerinde 5 gün kalıp dün itibariyle döndüm.
    Müşterilerinin çoğunluğu 20 yaş civarı sırt çantasını kapıp gelenlerden oluşuyor.Az da olsa ailesiyle gelenler var.Evlerin çoğunluğu yerdeyken bir kaç tanesi ağaçlar üzerine inşa edilmiş.Odalarda konfor aramanın bir mantığı yok :) standart odalarda yatak ve tuvalet dışında bişey yok neticede ağaç evler.Odaların temizliği gayet iyi.Grup olarak gidip aynı odada kişi başı 30 lira gibi bir fiyata bile kalabilirsiniz ama bu oldalarda duş ve tuvalet yok :) genel duşları ve tuvaletleri kullanıyorsunuz.Normal odaların fiyatları klimasızlar 50, klimalılar 70 lira.Oda fiyatının içine kahvaltı ve akşam yemeğide dahil.Yemekler vejeteryan çıkıyor 5 günde yeşilliğe doydum :)

Denizi muhteşem son derece sakin ve berrak ama sahil ve deniz çakıl,çıplak ayak yüzmek çok zor ayaklarım hep kesik oldu :)Koyun etrafı tarihi şehrin kalıntılarıyla dolu nereye baksanız tarihi eser.Açık hava müzesine girdiğiniz için denize geçişte maalesef ücretli.Tek geçiş 5 lira ama tatilciler için 10 geçişlik kart 7,5 lira.Tüplü dalış yada yat gezisi yapma imkanınız var.Yat gezisini tavsiye ederim 3 farklı ıssız koya gidip denizin tadını fazlasıyla çıkarabilirsiniz.

şimdilik aklıma gelenler bunlar sorusu olanın cevaplamaktan memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatalak supermen -- 12 Eylül 2013; 15:57:30 >

• Muhteşem resimler için size teşekkür ediyorum, kişisel tecrübeler her zaman önemli olmaktadır. İlk soru benden olsun o halde, nerede bu güzel yer, nasıl ulaşabiliriz ?
  • Antalya kumlucaya bağlı yazır köyünde

Ben otobüsle gittim hocam antalya otogarından yanlışım olmasın 80 km kadar sonra olympos kavşağına 12 liraya gidiyorsunuz ,4 liraya aktarma yaparak 7-8 km kadar daha giderek ulaştım.

Eklemek istediğim bir kaç şey daha kaya tırmanışı yapmanız mümkün,alıştığımız 5 yıldızlı otellerin katı kuralları yok en basitinden yemeğini alıp istediğin yerde oturup yiyebilirsin istersen odana çıkar,dışardan malzeme sokmanda bir sıkıntı yok güvenlik falanda yok zaten :),yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışabileceğiniz güzel bir mekan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.