Şimdi Ara

Kadro ve taktikler neden kaydedilmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi başlık altında da yazmıştım ama hiç benzer bir konudan bahseden olmamış. Acaba sadece bende mi oluyor bu?

Bir maç yaptıktan sonra aynı takımla maç yapmak istersem takımımın her türlü ayarı başa dönüyor. Data management tan save yapsam ancak takım dizilişi aynı kalıyor kadro yine orjinaline dönüyor. Bunun bir çözümü var mı?

Her seferinde tek tek ayar yapmak adamı ayar ediyor

• arkadaşım bendede aynı sorun vardı çözümü ben kendim buldum oda en başta düzenleme yani edit e gir ordan takım düzenleme oyun planını istediğin ayarları yap kayıt et her zaman o takımı aldığında senin kurmuş olduğun dizilimle geliyor takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselkucuk

arkadaşım bendede aynı sorun vardı çözümü ben kendim buldum oda en başta düzenleme yani edit e gir ordan takım düzenleme oyun planını istediğin ayarları yap kayıt et her zaman o takımı aldığında senin kurmuş olduğun dizilimle geliyor takım

Repledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselkucuk

arkadaşım bendede aynı sorun vardı çözümü ben kendim buldum oda en başta düzenleme yani edit e gir ordan takım düzenleme oyun planını istediğin ayarları yap kayıt et her zaman o takımı aldığında senin kurmuş olduğun dizilimle geliyor takım

Repledim
  • teşekkürler de, ben sadece bir takım için kastetmiyorum. Dediğin olayı 1-2 takıma yapmak kolay da bütün takımların dizilişini kendine göre ayarlayamazsın ki.

Random seçip maç yapıyoruz mesela, gelen takımın ayarlarını yapıyorum maça girerken, restartta herşey başa dönüyor.
  • konu güncel
  • Tüm takımları niye ayarlayasın ki zaten.Büyük takımları ayarla yeter.
  • Tüm takımları niye ayarlamayayım, random maç yapıyoruz mesela, aynı maç zevkli geçtiyse restart yapıyoruz herşey sıfırlanıyor.

Siz sevebilirsiniz ama ben hep aynı takımlarla oynamayı sevmiyorum

Bu arada bi sitede okumuştum lisanslı oyun için bir yama çıkarmışlar ve bu yamada bu taktik kaydetmeme hatası giderilmiş. Crack işini halledip yüklesek de kurtulsak şu saçma sapan bug'dan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.