Şimdi Ara

.::Kadrolarımız Buraya::.(Fm 2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende PrintScreen yapınca simsiyah ekran çıkartıyor misal,olabiliyor sorunlar...
  • print screen den cekilen fotoları nere ye atıyor acaba
  • Buyrun 4. sezonum

.::Kadrolarımız Buraya::.(Fm 2009)

• arkadasım sana bir sey soracagım o resimleri nasıl atıyorsunuz 1 saatten beri ugrasıyorum desteklemiyor diye hata veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazrail_ua

arkadasım sana bir sey soracagım o resimleri nasıl atıyorsunuz 1 saatten beri ugrasıyorum desteklemiyor diye hata veriyor.

Print screen ile ss alıcaksın . Sonra painte girip ctrl+v yapıcaksın (yapıştır yani) . Dosya menüsünden farklı kaydet yap . Uzantısını JPG olarak ayarlamayı unutma
  • benim kadrom bu

• canavar laurito 10 milyon euro ya aldım 60 milyon euro ya satmam

• Man City'de 2 sezondur üst üste şampiyonum
    3.Sezon kadrom
    Ve Sürpriz transfer Ankaragücünden begeniceginizi umuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

Man City'de 2 sezondur üst üste şampiyonum
    3.Sezon kadrom
    Ve Sürpriz transfer Ankaragücünden begeniceginizi umuyorum.

Bendede bi tane öle Çinli var harika oynuo profilide süper SportingLizbondan 1.5m ytl ye aldım.

• Benim bu ankaragücünden transferin hızı düşük nasıl artırabilirim?
  • tomorrow yap en son gorusme gununu yarın cevap gelir hemen
  • Ankaragücünden aldığın adam stoper uzun boylu hava toplarında hakim biri. O sağ bek oynayamaz stopere koy onu
  • lig
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ankaragücünden aldığın adam stoper uzun boylu hava toplarında hakim biri. O sağ bek oynayamaz stopere koy onu

Tavsiyeni uygulicam.
  • 2.sezondaki kadromun ss sini koymustum 3.sezona da aynı kadro ile basladım fakat 2.yarıda kadroda değişiklikler yaptım Miranda yı Ath.Madride 20m Ytl ye, Mata yı Udinese ye 30m Ytl ye, Abdurrahman Dereli yede Sivasspor 6m ytl verdi yaşlandığı için onuda sattım.M.City den Matias Fernandez i 14m Ytl ye aldım ve Trabzonspordan Giray Kaçar almak için pazarlıklarımız sürüyor yakında onuda kadroma katıcam inşallah.
    Buda SS!!
  • EVET ARKADAŞLAR YENİ YAPTIĞIM TRASFERLERLE KADROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 11 Şubat 2009; 19:06:08 >
  • Arkadaşlar birde aldığım genç yetenekler var ama kiraladığım için ss yok isterseniz profillerini koyabilirim
  • İSTERSEN KIRALADIGIN GENC YETENEKLERİDE KOY BİZDE GORELİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Ankaragücünden aldığın adam stoper uzun boylu hava toplarında hakim biri. O sağ bek oynayamaz stopere koy onu

Tavsiyeni uygulicam.

Tabi o kadroya stoper olarak girebilirmi bilmiyorum ama Position bölümünden oynadığı yerlere bakarsan zaten doğal yeri stoperdir büyük ihtimal. Bek oynıycak adamların en büyük özelliği bence sürat olmalı diğer özellikler sonra gelir. Gerek hücumda gerekse ters kadamelerde hız çok işe yarıyor bek oyuncularında. Mesela M. Richards'ta bu özellikler var onu beke çekip Türk oyuncuyu stopere koyabilirsin

Bu arada herkes konuşur böyle bu adam ne biliyo diyebilirsiniz ama cm00-01 den beri menejerlik oynuyorum hayatımın bir parçası oldu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.