Mezunum sayısalım 50 binde kaldım ve ayt mat 27 net eksik olduğum yer geometri sınavda geometriden 1 soru anca yaptım Bugüne kadar ayt matematikten çözdüğüm kaynaklar bilgi sarmal, apotemi lti, acil ayt, çözüm 3D Sizce kaf yayınlarından hangilerini çözmeliyim Kafın trigonometrisi lti si parabol fonksiyon bunlar nasıl soruları bilgilendirir misiniz
Kaf 1 eski kaldı ama aytde belki o tarz gelebilir ben çözmeni pek önermem ama yine de çözebilirsin Kaf2 ayt için ideal bunu çöz Kaf3 en çözülmesi gereken kaf Kaf lti çözmedim bilmiyorum(kaf limiti çözdüm aslında ama apotemi daha faydalı geldi bana sanki kaf limit bi tık kolay gibi)
MechaZixM
kullanıcısına yanıt
Hocam kaf 3 te hangi konular var Ve çözerken kesinlikle video çözümünü de almalı mıyım sizce
Füj
kullanıcısına yanıt
Video çözümü şart o olmadan olmaz kaf3teki konulara internet sitesinden bakabilirsin
Kaf 3-4 alın hiç eksiğiniz kalmaz. Ayt adına da zaten iyi yapmışsınız, siz geometride daha çok kendinizi geliştirmeye bakın.
Kafın en iyi konuları fonskiyon, trigonometri, limit, türev ve integral bence. Diğerlerini YouTube dan halledebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme