Şimdi Ara

Kaf'ın/ Behzat rasuli tüm setini aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mat1 konularını dershane hocası+İlyas güneşten problemlere kadar bitirdim. 2dd+fonk.+mutlak+polinom yüzeysel olarak biliyorum ama konulara hakim değilim. En iyisi mat1 2x ile yazıp çizmeden bitirmek. Sonra fonksiyonlar+parabol yapıp mat2'ye geçmek mantıklı olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polyannac kullanıcısına yanıt
    Mutlak değer grafikler icin önemli ondan izle dedim. Bence şöyle ilerle
    Mutlak değer - fonksiyon - polinom - 2dd - parabol - log - dizi - trigo üstüne l - t - i canavar olursun
    Bu arada log ve dizi başka yerden de halledebilirsin o kadar da kaliteli değil ordan artan vakitle daha çok soru çözersin..
    Trigo limit türev integral çok çok kaliteli onları kesin kaftan yap bence

• jadore_ J kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam deneyip görmek gerekiyor. Thx^^

awfawfşla. Behzat hoca sana cevabini verecek videolarda zaten. Bu kadar sürede yetiştiremezsin 4 kitabı büyük ihtimalle. 2x de de bir sey izlenmez.Tarih dersi mi bu? Bazen 10 dakikalık video ders durdura durdura not ala ala yaza çize düşünerek 1 saatte bitecek.Çok kaliteli bir settir ama üzgünüm hayal kurma
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun ya sizin gibi realist düşünen arkadaşlara da ihtiyacımız var .d ne diyeyim deneyip göreceğiz wk

• Para bol herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaf 2 3 4 bitirdim günde 5 6 saat ayırıyordum 105 gün falan sürmüştü galiba.

kaf 1 mutlak değer
    kaf 2 fonksiyon parabol polinom 2.d.d
    kaf 3 trigonometri logaritma diziler
    kaf 4 limit türev integral

bunları kaftan bitirebilirsin diğer konulara youtube vs den bakabilirsin. 3 ay civarında biter galiba. keşke biraz erken başlasaydın
  • Güzel kafaymış hocam. Boş boş para verecek kadar zenginsin galiba.

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı bu düzende gideceğim. 20+ görsek yeterli sabahtan beri dediğim gibi deneyip görmekten başka çarem yok. Thx*

• Çalışkan bi öğrenci 3 ayda kafları bitirir üstüne 1 ayda deneme çözer

• quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Çalışkan bi öğrenci 3 ayda kafları bitirir üstüne 1 ayda deneme çözer
  • Dalga mı geçiyorsunuz .d

• Arkadaşlar inanmayacaksınız ama bu konudan öğreneceğiniz gerçekten çok şey var.
    Bu arkadaşın verdiği kararları vermeyerek gerçekten kaliteli bir hayat sürebilirsiniz.
    hata 1) Çapın tüm AYT fasiküllerini almak
    hata2) yalnızca kaf 2 almaya karar vermişken arkadaşınız kanki bu olmazsa çok zorlanırsın demesiyle 1-3 ve 4'ü de almak.
    Gerçekten hayretle izliyorum
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    +384928393929292292039 .d

• Ben yerinde olsam 1 ve 2 yi iade ederdim 1 hafta suresi var zaten.Kardesim cidden soyluyorum .

Ben 3.mezun yilim gercekten ileride kafani daglara taslara vurursun.onlari 4 ayda bitirsen bile deneme cozmeye cikmis sorulari cozmeye vaktin kalmayacak.

Ben gecen yil kaf 1 cozdum bayagi vaktimi yedi.Bunca insan rakip elemek icin sana bunlari soylemiyor.Veya kimsenin garezi yok sana.

Ben olsam 1 ve 2 yi iade ederdim.3 ve 4 u kullanirdim.Yoksa siktiri boktan bir uniye gidersin ya da mezuna kalirsin benim gibi.

• BarneyStınsonn kullanıcısına yanıt
    Video dersler iade edilmiyor

• ya bu konu gerçek mi? nedense hep trol gibi geliyor. konu sahibi bu konuyu açmadan önce kafın %90 gereksiz olduğunu söylemiştim başka bir konuda ama nedense hemen ertesi günü açıldı bu konu. ne diyim polyannacılık yapmaya devam kafın satışları artsın

• Umarım ben bir similasyonun içerisindeyimdir. Ve şuan size kafı pazarlıyorumdur. .d
    Çünkü bu dengesizliğin başka açıklaması olamaz.

yoo bana pazarlayamazsın çünkü ben de aldım ama sene başında. şimdi de bitirdim. ama konu trol mü gerçek mi bilemiyorum. kimse inanmıyor kafın kolay olduğuna da o yüzden dedim. seni etiketlediğim konuya bak anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 17 Şubat 2020; 14:21:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.