< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyannac -- 21 Şubat 2020; 14:13:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyannac -- 21 Şubat 2020; 14:13:47 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
eğer 4 kitabı da bitirmeye kalkarsan 1 sene daha kaybedersin. kaf 1, piyasada cozebilecegin en boş kitap. onun yerine ilkokul 4. sınıf tüm dersler soru Bankası cozsen daha yararli olur. kaf 2nin çoğunluğu çöp. problemler falan leş ötesi, asla işine yaramaz. kaf3te pkob kısımları hatalı soru var diyorlardı ben bakmadım. trigonometrisi güzeldir. kaf 4teki kısımların hepsi güzel. sonuç olarak 4 kitabı bitirmek hayatında yapabileceğin en büyük hata olur. hele bir de yazıp çizmeden izlesem diyorsun, o çok daha fena
|
Arkadaşlar inanmayacaksınız ama bu konudan öğreneceğiniz gerçekten çok şey var.
Bu arkadaşın verdiği kararları vermeyerek gerçekten kaliteli bir hayat sürebilirsiniz. hata 1) Çapın tüm AYT fasiküllerini almak hata2) yalnızca kaf 2 almaya karar vermişken arkadaşınız kanki bu olmazsa çok zorlanırsın demesiyle 1-3 ve 4'ü de almak. Gerçekten hayretle izliyorum |
2021 de gireceksin galiba
|
Kolay gelsin Dilek Hanım
|
Niye bekledin bugüne kadar daha erken alsaydın keşke
|
awfawfşla. Behzat hoca sana cevabini verecek videolarda zaten. Bu kadar sürede yetiştiremezsin 4 kitabı büyük ihtimalle. 2x de de bir sey izlenmez.Tarih dersi mi bu? Bazen 10 dakikalık video ders durdura durdura not ala ala yaza çize düşünerek 1 saatte bitecek.Çok kaliteli bir settir ama üzgünüm hayal kurma
|
Para bol herhalde
|
kaf 2 3 4 bitirdim günde 5 6 saat ayırıyordum 105 gün falan sürmüştü galiba.
kaf 1 mutlak değer kaf 2 fonksiyon parabol polinom 2.d.d kaf 3 trigonometri logaritma diziler kaf 4 limit türev integral bunları kaftan bitirebilirsin diğer konulara youtube vs den bakabilirsin. 3 ay civarında biter galiba. keşke biraz erken başlasaydın |
Ben yerinde olsam 1 ve 2 yi iade ederdim 1 hafta suresi var zaten.Kardesim cidden soyluyorum .
Ben 3.mezun yilim gercekten ileride kafani daglara taslara vurursun.onlari 4 ayda bitirsen bile deneme cozmeye cikmis sorulari cozmeye vaktin kalmayacak. Ben gecen yil kaf 1 cozdum bayagi vaktimi yedi.Bunca insan rakip elemek icin sana bunlari soylemiyor.Veya kimsenin garezi yok sana. Ben olsam 1 ve 2 yi iade ederdim.3 ve 4 u kullanirdim.Yoksa siktiri boktan bir uniye gidersin ya da mezuna kalirsin benim gibi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 16 Şubat 2020; 12:13:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|