Şimdi Ara

Kaf'ın/ Behzat rasuli tüm setini aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyannac -- 21 Şubat 2020; 14:13:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• eğer 4 kitabı da bitirmeye kalkarsan 1 sene daha kaybedersin. kaf 1, piyasada cozebilecegin en boş kitap. onun yerine ilkokul 4. sınıf tüm dersler soru Bankası cozsen daha yararli olur. kaf 2nin çoğunluğu çöp. problemler falan leş ötesi, asla işine yaramaz. kaf3te pkob kısımları hatalı soru var diyorlardı ben bakmadım. trigonometrisi güzeldir. kaf 4teki kısımların hepsi güzel. sonuç olarak 4 kitabı bitirmek hayatında yapabileceğin en büyük hata olur. hele bir de yazıp çizmeden izlesem diyorsun, o çok daha fena
    Arkadaşlar inanmayacaksınız ama bu konudan öğreneceğiniz gerçekten çok şey var.
    Bu arkadaşın verdiği kararları vermeyerek gerçekten kaliteli bir hayat sürebilirsiniz.
    hata 1) Çapın tüm AYT fasiküllerini almak
    hata2) yalnızca kaf 2 almaya karar vermişken arkadaşınız kanki bu olmazsa çok zorlanırsın demesiyle 1-3 ve 4'ü de almak.
    Gerçekten hayretle izliyorum
    awfawfşla. Behzat hoca sana cevabini verecek videolarda zaten. Bu kadar sürede yetiştiremezsin 4 kitabı büyük ihtimalle. 2x de de bir sey izlenmez.Tarih dersi mi bu? Bazen 10 dakikalık video ders durdura durdura not ala ala yaza çize düşünerek 1 saatte bitecek.Çok kaliteli bir settir ama üzgünüm hayal kurma
    kaf 2 3 4 bitirdim günde 5 6 saat ayırıyordum 105 gün falan sürmüştü galiba.

kaf 1 mutlak değer
    kaf 2 fonksiyon parabol polinom 2.d.d
    kaf 3 trigonometri logaritma diziler
    kaf 4 limit türev integral

bunları kaftan bitirebilirsin diğer konulara youtube vs den bakabilirsin. 3 ay civarında biter galiba. keşke biraz erken başlasaydın
    Ben yerinde olsam 1 ve 2 yi iade ederdim 1 hafta suresi var zaten.Kardesim cidden soyluyorum .

Ben 3.mezun yilim gercekten ileride kafani daglara taslara vurursun.onlari 4 ayda bitirsen bile deneme cozmeye cikmis sorulari cozmeye vaktin kalmayacak.

Ben gecen yil kaf 1 cozdum bayagi vaktimi yedi.Bunca insan rakip elemek icin sana bunlari soylemiyor.Veya kimsenin garezi yok sana.

Ben olsam 1 ve 2 yi iade ederdim.3 ve 4 u kullanirdim.Yoksa siktiri boktan bir uniye gidersin ya da mezuna kalirsin benim gibi.
  • 11 misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Hayır mezunum

• polyannac kullanıcısına yanıt
    Sınava 4 ay kaldı hangi kitapları aldın

1-2-3-4

2021 de gireceksin galiba

Hayır bu sene gireceğim .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Niye bekledin bugüne kadar daha erken alsaydın keşke

Böyle bir şeyden haberim yoktu sonradan haberdar oldum. 2x ile izlesem yazıp çizmeden nasıl olur, diye düşünüyorum. Ve sen kullandın mı?

Ben 1-2-3 ü kullanmıştım geçen sene yazıp çizmeden izlesen hiçbir işine yaramaz. Kitaplarda tek bir soru bile bırakmadan çözmen, önemli soruları işaretleyip düzenli tekrar yapman gerek. Bu da baya zaman isteyen bir iş kalan zamanda biter mi hepsi biter ama sadece matematik çalışırsan

Bölümüm TM dershane de konuları zaten görüyoruz. Gerçekten çok verimsiz ve yetersiz geliyor. Mesela matçı anlatıyor, anlatıyor sadece anlatıyor konuyu öğretmiyor. Üzerine test ve pratik yapıyorum. Zaten Tm'de insanı taşıyan matematik oluyor. 20+ yapsam Ayt'de yeter. Bilmiyorum kafam çok karışık diğer derslerimde tam olarak bitmiş değil. :Vvvvvv

• 4 ay kaldı, 1.5 gibi bir hızda her gün en az 5-6 saatini vermen gerekiyor hakkıyla bitirebilmen için.
    tm'ci olduğun için biraz şansın var ama saatlerini vermen ve pes etmemen lazım.

nasıl ilerleyeceğini behzat hoca ilk dersin giriş videosunda anlatıyor zaten.
    Tamam şimdi dediklerimi yap o hâlde
    Kaf1
    -Basit eşitsizlik
    -Üslü ve köklü sayılar
    -Mutlak değer
    -Çarpanlara ayırma

Kaf2
    -Fonksiyon
    -2.dereceden denklemler
    -Parabol
    -Polinom

Kaf 3 ve kaf 4 ü tamamen bitir. Bunları yap sadece kalan zamanda günde en az 5 saat kitap üzerinden çözerek ilerle sadece izleme. Yaparsan ve geometri de eklersen 25+ nete rahat çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 16 Şubat 2020; 12:13:33 >
    Çok teşekkürler^^

• Mat1 kısmında çok eksiğin yoksa direkt mat 2 derslerine geç
  • Lexiles kullanıcısına yanıt
    Temelim var gibi. Ama emin değilim. Setin tamamını aldığım için hepsini bitirmek istiyorum.

Ayt mat için çap fasiküllerini kullanacağım

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bakalım 4 aylık süreçte ortaya ne çıkacak.

Kaf varken ne çapı boşa mı aldın dediğimi yap

Ayt için capın tüm fasikullerini almıştım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.