|
Bildirim
|
Evet surdan bu doğruyu CİZELİMMMM demesi aşırı sınır bozucu
|
A diyelim bura B C olur...
Adamın ses tonuna çözümüne herseyine kil oldum. Bunlar yüzünden o yayınlardan da o kadar soğudum ki.... Edit: Birde matı çözen adam var yani hani şu kelimeleri yuta yuta okuyan. Onun da en sonda "Cevabımız B seçeneğidir" okuyusunu bastırarak okumasına çok sinir oluyorum |
Çözüm 3d tyt mat denemelerini de çözüyor hocamız, herhalde tüm yayın evlerinin kaseti var elinde.
|
Bi o bi de sarmal coğrafyayı çözen adam.Ikisi de birbirine benziyor hangi ses hangisinindi diye karıştırıyorum hep.Ikisine de uyuz oluyorum.Bu geometriyi çözen 345e de dadanmış bugün 7nin çözümlerinde o da vardı.Ne çözsem karşıma çıkıyor adam..
|
bir de üç dört beş ayt mat denemelerinde bu hocadan başka bir hoca var böyle sesi biraz gür o da videoya başlamadan bütün işlemleri yapmış oluyor ona çok sinirleniyorum. yine bu bahsettiğimiz hoca işlemleri anlatarak yapıyor. fena kuruldum o üç dört beşteki hocaya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphantasia -- 3 Haziran 2019; 18:44:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriffwoody -- 3 Haziran 2019; 19:20:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 3 Haziran 2019; 20:51:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimbulus_mimbletonia -- 4 Haziran 2019; 1:29:17 > |
|
|
|