Şimdi Ara

En iyi Matematik Hocası/Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 22.8.2024)
Giriş
  • (Mustafa Yağcı ve Ali Nesin de var ama onlar yks den çok genel mateamtik anlattıkları için koymadım ankete)

Evet artık hepsi de kamplarını başlattı neredeyse az çok çoğunu biliyorsunuzdur. Nedeniyle birlikte favorinizi yazın tartışalım.

• Atolye matematik.

Matematik hocalarinin hocasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para varsa behzat
    yoksa eyüpb bıyıklı laptü mat fatihi vayni hepsi iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciddi mi bu

Mikail hoca nerede en üste koy kendisini lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 17 Kasım 2022; 12:5:59 >
  • Param var vaktim var pratik eksikliği,işlem becerim,konulara hakimiyetim yok ve en zirveye çıkmak istiyorum diyorsan Mikail hoca öneririm

Param yok ve diğerleri de yok diyorsan 3d vdd youtube en detaylısı açık ara,youtube ayt için de şu an bıyıklı en detaylısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 17 Kasım 2022; 12:36:59 >
  • Mikail Hocayı ve Laptüyü ekledim

• Behzat rasuli gerisi boş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Mat Kanalı (Üni için)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi hocayı belirtirken en iyi olduğu şeyi de yazın misal 2020 kampı çok iyiydi veya lti olarak daha iyisini bulamazsınız veya her şeyi dört dörtlük şeklinde. Böylesi daha açıklayıcı olur

• Tyt için eğer 9 10 da ben çalıştım üslüsayı köklü sayı biliyorum fasikül ve soru bankası çözdüm diyorsan ve tytde +20 net yapıyorsan mikail hocaya veya diğer ücrertli hocalara gerek yok ödf1 için.Ödf2 de problemlerde ustalaşmak istiyorsan alınabilir özel denklemli sorular kısmı cok geliştiriyor.Bu arada ödf1 bitirdim

Ayt için 11 de çalıştıysan konularda uzmanlaşmak istiyorsan ödf3 ve 4 alabilirsin onun dışında gerek yok.Mikail hoca her konuyu tyt ayt 0 dan en zor en kaliteli sorulara kadar anlatan bir öğretmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FEC3F5C2 -- 17 Kasım 2022; 12:21:25 >
  • Mikail hoca Türkiye'nin en iyi matematikçisidir nokta

• o mikail hoca tytde falan saçma saçma sorular çözüyordu.listenin en iyisi eyüpbdir.

• Muhtemelen senin anlamayacağın sorular denk getirdiği bir çok soru var özellikle ödf 2 problemlerinde bilip bilmeden konuşuyorsunuz

• emsalsizol E kullanıcısına yanıt
    elimde bizzat ödf 2 ve ödf 3 var kardeşim,fotoğraf atabilirim.senin anlamayacağın derken nerden biliyorsun seviyemi.

• Bendede vardı bende onlarla hazırlandım neresi saçma anlamadım hatta 2021 en zor sene olan yıl sınava en yakın kitap ve konu anlatımı bu adama ait ödf ler esas matematiği anlatan kitaplardır anlamaman veya yapamaman saçmalık anlamına gelmez bazı sorular sınav için bazı sorular gelisim için daha ileri seviyeye gelmek için dinlenir hocanın kitabindada en basit örnekten en zor ufuk açıcı örneğe kadar hepsi var ve kitaplar bizza bu adamın kaleminden cıkma başka yayınlarla meşhur olmuyor.

• Bir defa kıyas yanlış yapılıyor YouTube hocakari ayrı ücretli hocalar ayrı YouTube herkese açık ve herkes bir şekilde görür ama Behzat Mikail v.s bunları parasını verip dinleyen görür

• Buders i ekler misin? Ben hayatımda ilk defa matematiği öğrendim. Buders Boğaziçili...

• emsalsizol E kullanıcısına yanıt

en basitinden videolar elimde yok şu an ama kanala girdim üstlerden bir video.ben bu sorunun saçma olduğu düşüncesindeyim.

• ve gereksiz uzun.o sürede eyüpten dinler 3dden çözer yeni konuya geçersiniz.hadi ayt için vaktim bol dedin gene aldın.apotemileri çözersin daha iyi En iyi Matematik Hocası/Kanalı 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.