Şimdi Ara

KAF KİTAPLARININ SENEYE 50 TL,VIDEOLARIN 17.50 TL OLACAK OLMASI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne yazık ki evet
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Hadi kitapları anlarız da videolara gelmesindeki mantık ne ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocaya ulaşabilecek kişiler video fiyatlarında artış olup olmayacağını sorabilir mi? kesin bilgi alalım

edit: videolar 12tl olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Lp -- 25 Mayıs 2018; 22:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsLee

Hadi kitapları anlarız da videolara gelmesindeki mantık ne ?
    Hocam fazla mal göz çıkarmaz o yüzden para lazım
  • Matbaa elden gidiyeah
    Kaflara zam geliyeah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Yağcı da zam yapmış.2 sene önce dolar 2 tl civarlarındayken 40 tlye satiyordu simdi 5 tl olacak neredeyse 10 tl fiyat arttırımı hiç bir şey piyasadaki tüm kitaplar denemeler bu yüzden zamlandı gayet haklı bir zam
  • olm salak mısınız? babasının hayrına sana ders anlatmıyor. gidip herhangi bir dershaneye yeaa bedava okuycam ben yhaa diye aglasanıza gidip. ne kadar embesil ve aptal bir kitle var forumda anlamış degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar yavaş yavaş behzatın nasıl bir balon olduğunu anlıyorlar. Ayrıca YouTube'da hocalar çok arttı. Behzatın soruları oradan buradan çaldığı ortaya çıktı. Bir de fiyatları arttırırsa 3-4 sene sonra piyasadan silinir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaf zaten karekök çalıntısı youtubeda karekök çözümleride yüklenmeye başladı bu sene o yuzden seneye girenler bence youtubedan karekök çözümleri dinlesin aynı şey ama ücretsiz para vermeyi seviyorsa bir şey diyemem
  • kendileri en orijinal dedikleri barış hocanız bu soruyu çok iyi yazmış dedikleri soruyu apotemi endemik karekökte görüyorum anlamadım kimi kandırıyor bunlar dolar düşerse eğer bakalım o beyaz sayfada indirim yapıldı diye paylaşım yapabilecekler mi ben hiç sanmıyorum.Çoğu kişi kafı alalım matta full çekelim düşüncesinde kimi gördüysem hepsi aynı düşünüyor kafı bitirdikten sonra fulliyeceklerini sanıyorlar sadece gülüyorum onlara.Kısacası ortada uğraşılan bir proje var saygı duyarım lakin tam bir paragöz olmuşlar
  • Bugün yaptıkları açıklama ile videoların 12 TL olacağını duyurdular böylelikle bir kitap videolarıyla birlikte 200 lira civarında tutacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-21B0EEEB6

videolarda mı dolarla çekiliyor?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 29 Mayıs 2018; 14:45:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.