Şimdi Ara

KAF KİTAPLARININ SENEYE 50 TL,VIDEOLARIN 17.50 TL OLACAK OLMASI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KAF KİTAPLARININ SENEYE 50 TL,VIDEOLARIN 17.50 TL OLACAK OLMASI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigsaw12 -- 24 Mayıs 2018; 22:38:37 >

• videolarda mı dolarla çekiliyor?
  • Bir an bir kitabın tüm videoları 100 TL yerine 17.50 TL'ye indirildi sandım.
    Baya şaşırmıştım.
    Sanırım şuan 10 TL'lik olan videolar 17.50 TL'lik olmuş.
  • Sasirmadim
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    yuh be yuh. tamam bu adam isini iyi yapiyor bi özel ders alsak daha pahaliya falan gelir ama ne biliyim bu kadari...
  • ne zaman gelir zam integral 2 3 4 kaldı alsam mı simdiden
  • Bir kitap videolarıyla birlikte 290-300 arası olacak 4 kitap 1200 lira eder şimdi satılan ücretin tam 2 katı.Tamam iyi anlatıyor eyvallah da 1200 lira verilir mi ? Kusura bakmayın da verecek olan,vermeyi düşünen enayidir.
  • Paragöz olunur da bu kadarı fazla
  • adam haklı beyler boş yapmayın
  • Mezuna kalirsam bu adamdan dinlerim diyodum hayatta dinlemem adam gibi adam vural hocam ceyhun hocam varken niye para vereyim ki
  • Beleşi var gardaşşşşş
  • 7 sülalene cüşş %25 zam nedir yavv ulan kitabın maliyeti taş çatlasın yer oynaasin 15 TL hadi dolar molar oynadı 17 oldu 8 TL noldu
  • ben gerekli videoları indiriyorum zaten pc ye :d 1 saatimi ayırdım bütün integral limit türev videolarını indirdim xd geri kalan videoları da sınavdan sonra indiririm zaten 1 yıl süreli bu videolar
  • TsLee kullanıcısına yanıt
    oha harbiden o kadar ediyor mu

valla ben bu sene aldim apotemi trigonometri turev integrali cok da guzel ogrendim tamam superim uberim demiyom da idare eder sekilde ogrendim kendi kendime
  • sanki içerigi güncelleiyorular + sorular yanlış çıkabiliyor kontrol etmek için bile adam tutabilirler + yeni içerikler yaratsa fiyat arttırsa eyvallah ama eski işte
  • topkapısarayı T kullanıcısına yanıt
    İdm den mi indiriyorsun dostum bazilarinda calismiyorda
  • Burada paragöz, çok pahalı diye boş konuşmayın. Adam haklı, dolar uçuk vaziyette. Bir şekilde çıkacak tabi. Yakın zamanda sadece bu kitaplara değil yediğiniz peynir ekmeğe de zam gelecek onlara da paragöz diyecek misiniz?
  • Ben hep 50 TL'lik alıyordum zaten.
  • 4JustiesKlein kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tarayıcılar için eklentisi mevcut
  • Popkekleri ortalikta dolandiran bu arkadaştı sahidim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.