Şimdi Ara

KAFA KARIŞTIRAN MELEK GÖRÜNÜMLÜ ŞEYTANLAR İÇİN ANALİZ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: duetyo

insanların kafasını karıştırmaya devam edin. eğer sıralamalar böyle kalırsa alt sıralardaki çoğu kişi yanlış tercih kurbanı olacak haberiniz olsun.

ok sen sıralamanın 40k altından tercih yap.bize karışma kafa karıştıran biri varsa o da vakıf üniversitesi müttefiği inşaatçı şahıstır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli kebap -- 22 Temmuz 2012; 1:32:23 >
  • Yerleştirmeler olup biter. Girerim dediğiniz bölümlere giremez son tercihlerinize yerleşirseniz o zaman sizi görürüm ösym ye ana avrat söverken kendinizi kandırmayın

Sonuçta bölümlere uzaydan adam yerleşmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli kebap

quote:

Orijinalden alıntı: aykız208

çok güzel açıklamışsın arkadaşım tebrikler

yorum için tşkler.
    yukarıda tutalım ki herkes okusun kimsenin kafası karışmasın.

aynen öyle up up yapalım
  • quote:

quote:

insanların kafasını karıştırmaya devam edin. eğer sıralamalar böyle kalırsa alt sıralardaki çoğu kişi yanlış tercih kurbanı olacak haberiniz olsun.

ok sen sıralamanın 40k altından tercih yap.bize karışma kafa karıştıran biri varsa o da vakıf üniversitesi müttefiği inşaatçı şahıstır.

allaha şükür sıramın etkilenmeyeceği bir puan aldım senin gibi bu olayı dert etmiyorum yani eteklerim tutuşmadı. sen istediğini yap bana ne tabi ki karışamam sen zaten bu konuyu açarak inanmak istemediğini belirtmişsin sorunun puanların düşmesi olmadığını anlamamışsın yapacak bir şey yok insanlar geçen seneki sonuçlarla birlikte olayı anlatmış ama tık yok :) benim tavsiyem arkadaşlara 200k isen 250k 'lık yerleri tercih et riske etme zaten 30 tercihin var iyi değerlendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

allaha şükür sıramın etkilenmeyeceği bir puan aldım senin gibi bu olayı dert etmiyorum yani eteklerim tutuşmadı. sen istediğini yap bana ne tabi ki karışamam sen zaten bu konuyu açarak inanmak istemediğini belirtmişsin sorunun puanların düşmesi olmadığını anlamamışsın yapacak bir şey yok insanlar geçen seneki sonuçlarla birlikte olayı anlatmış ama tık yok :) benim tavsiyem arkadaşlara 200k isen 250k 'lık yerleri tercih et riske etme zaten 30 tercihin var iyi değerlendir.

Bir şey derdim de neyse.
    Böyle bi şey olsa ösym uyarmaz mı?Çok şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun.bir yeriminin tutuştuğu yok sadece herkesin kafasını karıştırıyorlar tercih dönemi.eğer senin ilgin alakan yoksa bu konuyla gölge etme istersen.

• birkaç güne ösym kılavuz yayınlar onunla birlikte her şey netleşir bence. amacım kimseyi üzmek değil sonuçta sıralamasının gerilediğini bilse ona göre tercih yapar birkaç haftaya siniri geçer. ama kesin kazanırım dediği yer gelmezse bu olaydan kat kat fazla üzüleceği kesin. 365 gelmesi gereken tm puanım 298 geliyorsa bu işte iş vardır bence neyse hayırlısı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok doğru analiz...
  • hiçbirşey olmaz yarın tercihler başlıcak ona bakarsak ygs katkısı %27 diye dedilerde durdular noldu peki ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir şey derdim de neyse.
    Böyle bi şey olsa ösym uyarmaz mı?Çok şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun.bir yeriminin tutuştuğu yok sadece herkesin kafasını karıştırıyorlar tercih dönemi.eğer senin ilgin alakan yoksa bu konuyla gölge etme istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_41470262/tm.htm

yıl 2010

• BEN UZMANIM,BEN BİLİRKİŞİYİM.
    EGOM TATMİN OLDU.DAĞILABİLİRSİNİZ

http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.