Şimdi Ara

Kafa vuran harddisk'den veri kurtarma? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
25.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahgunes54

arkadaslar 1 hafta vıdeo ızleyın haredısk kafası nasıl degıstırılır dıye halledebılırsınız ben oyle kurtardım verılerımı

Harddisk kafasini nereden temin edebilrim bilginiz varmi? Tesekkürler

• Lionuri L kullanıcısına yanıt
    Diskin içini mi açtınız? Yukarıda bahsedilen değişim kafa değişimi değil kart değişimi. Kafayı elle değişmen imkansız disk ile okuyucu arasındaki mesafe milimetreden daha küçük bir mesafe. Ve diskin hava ile temas etmemesi gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki bir tavsiyen varmi yoksa cöpemi gidecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionuri

Selamlar, WD 2.5 4tb harddiskimi yere düsürdüm sonra calismadi,icinde önemli bilgilerim sifrelerim oldugundan tamirciye götüremiyorum,aynisindan alip kafalari degistirmeye kalktim yapamadim calismadi,diskteki bilgilerimi nasil kurtarabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkürler.

cok yanlıs yapmısssınız. bilgileriniz değerli ise neden kendınız bu adıma gittiniz. o diski 4000 dolara kadar kurtatrabılırler yada kurtaramazlar artık.

• quote:

Peki bir tavsiyen varmi yoksa cöpemi gidecek

profesyonel yardım almanız lazım bilgiler gerçekten çok değerli ise.

• quote:

Selamlar, WD 2.5 4tb harddiskimi yere düsürdüm sonra calismadi,icinde önemli bilgilerim sifrelerim oldugundan tamirciye götüremiyorum,aynisindan alip kafalari degistirmeye kalktim yapamadim calismadi,diskteki bilgilerimi nasil kurtarabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkürler.

yanan hard disk bile kurtarılır ama bu forumdan öğrenilecek iş değil pek. uzman birine götürmeniz ve güvenmeniz gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.