Harddisk kafasini nereden temin edebilrim bilginiz varmi? Tesekkürler |
Kafa vuran harddisk'den veri kurtarma? (2. sayfa)
-
-
Diskin içini mi açtınız? Yukarıda bahsedilen değişim kafa değişimi değil kart değişimi. Kafayı elle değişmen imkansız disk ile okuyucu arasındaki mesafe milimetreden daha küçük bir mesafe. Ve diskin hava ile temas etmemesi gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki bir tavsiyen varmi yoksa cöpemi gidecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: LionuriSelamlar, WD 2.5 4tb harddiskimi yere düsürdüm sonra calismadi,icinde önemli bilgilerim sifrelerim oldugundan tamirciye götüremiyorum,aynisindan alip kafalari degistirmeye kalktim yapamadim calismadi,diskteki bilgilerimi nasil kurtarabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkürler.
cok yanlıs yapmısssınız. bilgileriniz değerli ise neden kendınız bu adıma gittiniz. o diski 4000 dolara kadar kurtatrabılırler yada kurtaramazlar artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LionuriPeki bir tavsiyen varmi yoksa cöpemi gidecek
profesyonel yardım almanız lazım bilgiler gerçekten çok değerli ise.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LionuriSelamlar, WD 2.5 4tb harddiskimi yere düsürdüm sonra calismadi,icinde önemli bilgilerim sifrelerim oldugundan tamirciye götüremiyorum,aynisindan alip kafalari degistirmeye kalktim yapamadim calismadi,diskteki bilgilerimi nasil kurtarabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkürler.
yanan hard disk bile kurtarılır ama bu forumdan öğrenilecek iş değil pek. uzman birine götürmeniz ve güvenmeniz gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X