Şimdi Ara

Kafa YORACAK film arıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Predestination,El Cuerpo,Stonehearst Asylum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Zindan adası ve Prestij.Hala sonunda ne oldu diye düşünüyorum

Düşüncelerinizi giderecek bir link hocam http://www.filmizle.net/haber/zindan-adasi-filmi-aciklamasi.html

Zindan Adasını izlemediysen kesinlikle izlemeni öneririm.

• 6.His
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Recep İvedik... izlersin, en sonunda da bu filmi neden yapmışlar diye kafa yorarsın..

• StrongUnion S kullanıcısına yanıt
    Hocam izlicemde korkuyorum aslında korku filmi diye geçiyo ben de çok korkarım ama izlemek istiyorum içeriği hakkında biraz bilgi verir misiniz? :D
  • Talaash IMDB=7,3
  • Jack Reacher
    Gercegin peşinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inception
    The Shawshank Redemption
    Prisoners
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Hocam izlicemde korkuyorum aslında korku filmi diye geçiyo ben de çok korkarım ama izlemek istiyorum içeriği hakkında biraz bilgi verir misiniz? :D

Konusu:

Uzun yıllardır mesleğinden uzakta yaşayan psikiyatr Crowe geçmişinde yaşadığı korkunç bir tecrübenin canlı anılarını halen daha taşımaktadır. Crowe yıllar önce ağır bir saldırıyı uğramış ve ölüm tehlikesi atlatmıştır. Şimdilerde küçük bir çocuğun, Cole'un doktorluğunu yapan bu adam zamanla Cole ile yakınlaşacak, küçük çocuğun daha önce kimseyle paylaşamadığı bir sırra tanık olacaktır. Küçük çocuğun sahip olduğu bu sır hem kendisinin hem de doktor Crowe'un hayatında fırtınalar koparacak bir kırılma noktasını doğuracaktır.
    'Unbreakable', 'Signs' ve 'The Village' gibi kendi türlerinde sıyrılıp dikkat çeken filmlere imza atan, genellikle de eleştirmenler tarafından tartışmalarla karşılanan filmlerin yönetmeni olan M. Night Shyamalan'ın belki de en önemli yapıtı olan Altıncı His, korku-gerilim türünün en kült örneklerinden biridir. Film ayrıca dönemin sinemasında 'sürpriz son' kavramının öncüsü olmuş, ardından gelen bir çok yapıtı etkilemiştir.

İzlemeni öneririm.

• Interstellar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zindan adası diyorum. Film bittikten 2 saat sonra hala filmin sonunu anlamaya çalışıyordum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Ocak 2015; 1:11:31 >
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar hepsine bakıcam :)
  • Memento diyorum

Diğerleri prestij zindan adası superdir ama bilinir herkes izlemistir

Memento izle sonra bana sorularını sorabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.imdb.com/title/tt0808151/

İzlerken detaylara çok takıldığım sürekleyici bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Nobody

• Profes07sional kullanıcısına yanıt
    Ghajini izlemiştim neredeyse aynı diyolar hatta filmden baya baya etkilenmiştim, harikaydı. Zamanım olursa izlicem teşekkürler :)
  • Pulp fictionu siddetle tavsiye ederim suana kadar o filmi anlayan 1 kisi bile gormedim.anladim diyenler bile konuyu anlatamiyor daha internette bile filmin konusu yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.