Şimdi Ara

Kafalık Monitör Montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 adet koltuk kafalık monitörü aldım.kafalık içine hazır gömülü olanlardan.usb ve hafıza kartı uzerinden dosya oynatıyor.1,5 yasında kızım var uzun yolda sıkılmasın diye aldım.kafalık demirlerinin her ikisinden de kablolar çıkıyor. o kablolar koltuğun sırt kısmının içinden geçip alttan çıkartılıp sonra tesisat elektrigine bağlanacak. ürünü internetten aldığım için montajı dışarıda bir yerde kendim yaptırmam gerekiyor. her yere guvenemiyor insan, ben de servise tel.açtım.montajını yapıp yapamayacacaklarını sordum.daha önce hiç böyle bir şeyin montajını yapmadıklarını ama yapabileceklerini söylediler.şimdi sorum şu. servise gittigimde akıl verebilmek adına buna benzer bir işlemi yaptıran arkadaşlar varsa, bu bahsettiğim kabloların benim görebildiğim kadarıyla alttan çıkabileceği bir delik falan yok.döşemeye zarar vermeden kesip bicmeden bu kabloları alttan çıkarma yolu var mı? ikincisi ise; benim aracın teybi orjinal. yani herhangi bir dvd oynatıcı özelliği falan yok.aldığım kafalık monitörlerinin güç bağlantılarını cakmaklık girişine uygun soket yaptırıp tak-çıkar olarak mı yaptırayım. yoksa teybin üzerinden mi aldırayım. yani teyp açılınca mı monitore elektrik gitsin. ya da yine cakmaklık girişine ama bu sefer tak-çıkar değil de cakmaklık girişinin alt kısmından gizli cakmaklıga bağlantı mı yaptırayım. ya da bütün bunların dışında şöyle yapsan daha iyi olur diyeceginiz şeyler varsa yazarsanız sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.