Şimdi Ara

Kafalıklı LCD Monitör Nav-Go NGH-111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda Pioneer'in 7'' lik bir ünitesi var.. DVD, Divx vs.. izleyebiliyorum..

Ancak; 2 çocuk olunca bir yere giderken onlarda bir şeyler izlemek isteyebiliyorlar fakat; malum aracın önü çocuklara uygun değil..

Bunun için biraz araştırma yaptım ve arka koltukta çizgi film izlemeleri veya müzik dinlemeleri için kafalıklı monitörleri gördüm, fiyatları 150 TL civarında. ( Özellikle incelediğim model Oyunlu USB ve Hafıza Kartlı Nav-Go NGH-111 modeli )

Çok uygun olan rakamının yanında verdiklerine bakıyorum, arka koltukta çocukları rahatlıkla oyalayabilecek nitelikte..

Bilenler mutlaka vardır, alınır mı alınmaz mı veya tavsiye niteliğinde başka alternatifler neler olabilir ?

Sevgi ve Saygılarımla
    Şükrü

Kafalıklı LCD Monitör Nav-Go NGH-111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100kmh2sn -- 20 Şubat 2013; 15:08:33 >

• takip. yeğen için iyi olur. zira kulaklarımla oynuyor.
  • Sanırım bilgi sahibi olan pek yok :(
  • O üründen bende var. Şu anda kullanıyorum. Ne çok kaliteli ne çok dandik bir ürün. İlk aldığım arızalı çıktı ve yenisi ile değiştirdiler. Ekran kalitesi orta, gözü yormuyor. İçinde bilmem kaç yüz oyun diyor ama oyunlar çok eski dos ve atari oyunları en fazla 30-40 ilkel oyun var içinde. USB den AVI ve MPEG formatındaki filmleri oynatabiliyor. Kendi ses çıkışı çok zayıf ama bizimkiler zaten kulaklıkla oynuyor.
  • Navigold Serilerine bakın derim

Ayrica çifti 150 TL değildir Teki 150 Tl dir

Navigold u 250 ye satiyorlar çiftini
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Navigold Serilerine bakın derim

Ayrica çifti 150 TL değildir Teki 150 Tl dir

Navigold u 250 ye satiyorlar çiftini

Nav-Go ile Navi Gold arasında ne fark var? Kalite yönünden sordum

Bence görüntü itibariyle nav-Go daha estetik geldi.En azından giriş - çıkış bağlantıları gizli ve tuşlar daha ergonomik vs..

Önemli olan; sağlamlığı - görüntü kalitesi vs..

Jameson daha bilindik ve güvenilir gibi geliyor ne dersiniz?

Gerçi ne kadar ekmek o kadar köfte de diyebilirsiniz fiyat uygun,kendim takabileceğime inansam hemen alacağım ama daha korna bağlamaktan aciz elektrikçiye gitmek istemiyorum Çakmak bağlantılarından hat çeksem olur mu acep? yada daha uygun yer neresi olabilir? 2011 Astra H için tabii..

• bu konuyu ben de merak ediyorum kullananlar fikirlerini yazarsa faydalanabiliriz.
  • Bence bu TV'ler bir işe yaramaz. Kuzenimin Doblosunda var. Tamam TV işte ama fazla kaliteli değil.
  • şehitlerarası otobüslerdeki kadar olsa yeter aslında sonuçta çocuklara yönelik birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvt

şehitlerarası otobüslerdeki kadar olsa yeter aslında sonuçta çocuklara yönelik birşey

Çok pahalı değil hocam çocuklar için 10 numara olur. birer de kulaklık alırsınız ekstradan. Gerçi içinde geliyordur ama
  • Cevaplar için teşekkür ederim, bu yorumlar iyi oldu. Halletmediğim bir konuydu.

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

O üründen bende var. Şu anda kullanıyorum. Ne çok kaliteli ne çok dandik bir ürün. İlk aldığım arızalı çıktı ve yenisi ile değiştirdiler. Ekran kalitesi orta, gözü yormuyor. İçinde bilmem kaç yüz oyun diyor ama oyunlar çok eski dos ve atari oyunları en fazla 30-40 ilkel oyun var içinde. USB den AVI ve MPEG formatındaki filmleri oynatabiliyor. Kendi ses çıkışı çok zayıf ama bizimkiler zaten kulaklıkla oynuyor.

Hocam ayni urunden benim arabada da var ama bir turlu video oynatamiyorum. Avi demissiniz mesela ama ben avi oynatamadim. Dusuk cozunurluk ve bitrate olsa bile. Nerde hata yapiyor olabilirim? Desteklenmeyen dosya formati tarzi hata veriyor avi videolarinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.