Şimdi Ara

Kafam çok karışık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlerden bir kaç fikir almak istiyorum.
    Ben bir firmada yazılım uzmanı olarak görev yapıyordum. Ailevi nedenlerden dolayı otomatik olarak memleke dönüş yaptım ve firmanın memlekette şubesi vardı orada satış temsilcisi olarak görev yapıyorum şuan.
    Ailevi nedenlerim şunlar.
    Pandemim süreci girdikten sonra babam artık çalışmadı bir kıraathanede ocakta çalışandı. Şimdi ise boşta geziyor. Ne yapacağını bilmiyor. Her gün bir burun kirin üzülüyorum ne yapacağım bilemiyorum babama karşı yardim edemiyorum, çaresiz gibi izliyorum. Ailenin tüm yükü bende.
    It müdürüm aradı beni dedi ki cik gel yerin daima hazır burda bak geleceğin söz konusu bir ise gönül vermişsin kaybetme tezgahtar olma yazılımcı adamsin ne işin var orada çözüme kavuşturmak gerekiyor artık ailevi durumunu.
    Şimdi bende çok kararsız kaldım ne yapacagimi bilemiyorum. Bir yerde ailem bir yerde kariyerim. Sizce ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol çizmem gerekiyor bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bydoqt0rist B kullanıcısına yanıt
    Ailene para göndersen?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gonderiyorum yetmiyor 4 boğaz oluyor evde diyorum ki yetmiyor mu yetmiyor diyorlar diyorum ki çalışın sizlerde hayat böyle götüremiyorum. Bende insanın hayatının olmasını istiyorum sevmek ne olduğunu bilmiyorum, daima çalışmak daima bize getir diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.