bende aynı kararsızlığı yaşadım ama sonunda bu aracı aldım, tavsiye ederim. incelemeden geçme derim..
quote:
Orijinalden alıntı: egemenbalci
Yaklaşık 55000TL'ye sıfır araba almayı düşünüyorum. Yeni i30 ve c4 arasında kaldım. i30 donanım olarak çok cazip geliyor. Fakat boyutları düşündürüyor beni. Arkada 3 kişi rahat oturur mu veya bagaj hacmi yeterli gelecek mi şeklinde kafamda sorular var. Bu gibi sıkıntılardan dolayı c4'e yöneldim. C4 de de full donanımda manuel vites seçeneği yokmuş. Acaba donanımı boş verip bagaj genişliğinden dolayı dizel corolla mı baksam? Anlayacağınız üzere kafam çok karışık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
direk rcz alirdim hic dusunmeden. RCZ ye 4 kisi binmistik ve arkasi sandiginiz gibi kucuk degil, bagaj hacmi yeterince var ve goruntusu guzel arac.
Aslında 2. el düşünmüyormuşsunuz fakat bence BMW 3 donanım bagaj ve tabiki BMW olmasıyla 2.elde olsa düşünülmesi gerekir corolla içinse bence donanımda oldukça önemli bence donanımı elememek gerekir diye düşünüyorum
Yardımlarınız için çok teşekkürler. Aldığım araçla genelde sıkı bağ kurarım ve uzun yıllar kullanırım. Bu nedenle ikinci el almıyorum. Kullandığım araba 2003 yılından beri elimde, alacağımı da bu kadar uzun kullanacağım. Kia Ceed baktım aslında hoşuma da gitti. Fakat arabayı eşim de kullanacak. Alacağım araçta park etmeyi kolaylaştırıcı özellikler olsa iyi olur. Ceed de ise sadece sesli ikaz mevcut. Bulunduğum şehirdeki bayiye de gıcık oldum. Onun için biraz uzak durdum kiadan. Peki Megane konusunda ne dersiniz. 55000TL'ye GT-Line 1.5 dCi 110 bg + Teknoloji Paketi olarak zorlayabilirim sanırım. Bagajı nasıldır. Sitesinde kaç litre hacmi var göremedim. İ30'a göre sürüşü nasıldır.
...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme