Şimdi Ara

Kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 55000TL'ye sıfır araba almayı düşünüyorum. Yeni i30 ve c4 arasında kaldım. i30 donanım olarak çok cazip geliyor. Fakat boyutları düşündürüyor beni. Arkada 3 kişi rahat oturur mu veya bagaj hacmi yeterli gelecek mi şeklinde kafamda sorular var. Bu gibi sıkıntılardan dolayı c4'e yöneldim. C4 de de full donanımda manuel vites seçeneği yokmuş. Acaba donanımı boş verip bagaj genişliğinden dolayı dizel corolla mı baksam? Anlayacağınız üzere kafam çok karışık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• focus 3 veya diğer araçlara bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

focus 3 veya diğer araçlara bakın.
    Focus 3'e baktım. Ama dizel Style paketi 57000TL gözüküyor. Bana biraz fazla geldi. Bir de sitesinden baktığımda bu pakette hangi donanımlar var tam anlayamadım. Kendi kendine park etme ya da şerit takibi mevcut mu bu pakette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz-cekirdegi

Focus 3'e baktım. Ama dizel Style paketi 57000TL gözüküyor. Bana biraz fazla geldi. Bir de sitesinden baktığımda bu pakette hangi donanımlar var tam anlayamadım. Kendi kendine park etme ya da şerit takibi mevcut mu bu pakette?

Alıntıları Göster
    yeni astra ya bakın,inceleyin,çok iyi bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

yeni astra ya bakın,inceleyin,çok iyi bir seçenek.

Alıntıları Göster
    Bundan önceki arabam astra olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Bence de güzel araba. Ama değişiklik iyidir.
  • quote:

Bundan önceki arabam astra olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Bence de güzel araba. Ama değişiklik iyidir.

Alıntıları Göster
    o arabalara okadar vermenin hiçbir anlamı yok.zaten c4 ler iyi bir araç değil. parça sıkıntısı çok , arıza verebiliyor.2.el yeni model bakman tavsiyemdir. İlla sıfır alacağım diyorsan,nissan ,ford , opel,kia bakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Crock

o arabalara okadar vermenin hiçbir anlamı yok.zaten c4 ler iyi bir araç değil. parça sıkıntısı çok , arıza verebiliyor.2.el yeni model bakman tavsiyemdir. İlla sıfır alacağım diyorsan,nissan ,ford , opel,kia bakmalısın.

Alıntıları Göster
    2. el düşünmüyorum. Şuan focusu inceliyorum. Ama onun da donanımlarını anlamak inanılmaz zor. Ve ekstra donanım paketlerinin fiyatları sitede belirtilmemiş.
  • quote:

2. el düşünmüyorum. Şuan focusu inceliyorum. Ama onun da donanımlarını anlamak inanılmaz zor. Ve ekstra donanım paketlerinin fiyatları sitede belirtilmemiş.

Alıntıları Göster
    fransız,kore araçlarından ziyade alman,japon araçlarına bakın bence.birçok yönden daha iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

fransız,kore araçlarından ziyade alman,japon araçlarına bakın bence.birçok yönden daha iyiler.

Alıntıları Göster
    * 55.000 bin TL ye çok tatlı ikinci el bir Giulietta alınır lakin...

-Siz 2. el düşünmüyorsunuz.
    -Giulietta evlenilecek değil eğlenilecek kız muamelesi görür buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

kendi kendine park etme opsiyon olarak biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: egemenbalci

kendi kendine park etme opsiyon olarak biliyorum.

Alıntıları Göster
    öncelıkle sunu belırtım c4 un arkasın da rahat oturan 3 kısı i30 da çok daha rahat oturur .
    5 kısılık genıs aileye neden bu sınıf arabalara bakıyorsunuz 55 bin tl ye mpv sınıfı bakın .
    veya d -c sınıfı sw - st modellere yönelin

• quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

öncelıkle sunu belırtım c4 un arkasın da rahat oturan 3 kısı i30 da çok daha rahat oturur .
    5 kısılık genıs aileye neden bu sınıf arabalara bakıyorsunuz 55 bin tl ye mpv sınıfı bakın .
    veya d -c sınıfı sw - st modellere yönelin

Alıntıları Göster
    Skoda octavia düşünür müsünüz bilmem ama hem bagaj hem arka bölümün genişliği hem de donanım olarak sizi tatmin edecektir.Tek handikapı yakında kasa değiştirecek olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Skoda octavia düşünür müsünüz bilmem ama hem bagaj hem arka bölümün genişliği hem de donanım olarak sizi tatmin edecektir.Tek handikapı yakında kasa değiştirecek olması.

Alıntıları Göster
    o paraya golf tdi highline veya çok daha azına tsı highline alınır..veya toyota corolla elegant benzinli alınabilir,lpg takılır paşa gibi kullanılır..hatta highline jetta bile alınır..ben sizin yerinizde olsam bu modelleri araştırırdım..al kullan baktın beğenmedin,hoşuna gitmedi içine sinmedi araba seneye sat hiçbir kaybın olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 23 Ağustos 2012; 14:10:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

Belirttiğim gibi 2. el düşünmüyorum.

fatal_hand bulunduğum şehirde Skoda mevcut değil. Direk almaya gidebilirim. Fakat bu sefer de servis sorun olacak.

HARB aslında şuan sadece 2 kişilik aileyiz. Ama arada arkaya 3 kişi oturmak zorunda kalırsa rahat ederlermi ve bagaj problemi yaşarmıyım diye çekincem oldu.

atiktuk Golf çok beğendiğim bir araba. Keşke bekarken alsaydım diye çok söylendim kendi kendime. Fakat şuan için diğer bütün seçeneklerden bagaj olarak daha ufak. Bu nedenle onu direk eledim. Ama önerilerinizden corolla benim de aklımda. Ama tüplü araba kullanmak konusunda tereddütlerim var. Yol bilgisayarının bazı özelliklerini kullanamamak sinirlerimi bozuyor. (Ortalama tüketim gibi yakıt tüketimiyle ilgili olan kısımlar)

Bütün arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz-cekirdegi -- 23 Ağustos 2012; 16:34:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ca3sar

Belirttiğim gibi 2. el düşünmüyorum.

fatal_hand bulunduğum şehirde Skoda mevcut değil. Direk almaya gidebilirim. Fakat bu sefer de servis sorun olacak.

HARB aslında şuan sadece 2 kişilik aileyiz. Ama arada arkaya 3 kişi oturmak zorunda kalırsa rahat ederlermi ve bagaj problemi yaşarmıyım diye çekincem oldu.

atiktuk Golf çok beğendiğim bir araba. Keşke bekarken alsaydım diye çok söylendim kendi kendime. Fakat şuan için diğer bütün seçeneklerden bagaj olarak daha ufak. Bu nedenle onu direk eledim. Ama önerilerinizden corolla benim de aklımda. Ama tüplü araba kullanmak konusunda tereddütlerim var. Yol bilgisayarının bazı özelliklerini kullanamamak sinirlerimi bozuyor. (Ortalama tüketim gibi yakıt tüketimiyle ilgili olan kısımlar)

Bütün arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    İ30 kötü araba mı? Güvenlik testlerinden en yüksek puanı almış. Kore'de kendini teknoloji anlamında çok geliştirmiş bir ülke. Ben en iyisi hiç araba almayayım. Araba almaya karar vermeden önce daha mutlu ve huzurluydum

• quote:

İ30 kötü araba mı? Güvenlik testlerinden en yüksek puanı almış. Kore'de kendini teknoloji anlamında çok geliştirmiş bir ülke. Ben en iyisi hiç araba almayayım. Araba almaya karar vermeden önce daha mutlu ve huzurluydum

Alıntıları Göster
    i30 güzel arabadır yanlız 55 bine böyle kücük bi araba alınırmı muamma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet C

i30 güzel arabadır yanlız 55 bine böyle kücük bi araba alınırmı muamma ?

Alıntıları Göster
    Lpg olayını düşünürseniz seçenekler artmaktadır.Corolladan ziyade civic elegance ve avensis elegant öne çıkar. Skoda'yı elediyseniz ben o zaman c4 öneriyorum ama eğer düşünürseniz dynamique donanımlı fluence dizel o fiyatlarda aklınızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

Lpg olayını düşünürseniz seçenekler artmaktadır.Corolladan ziyade civic elegance ve avensis elegant öne çıkar. Skoda'yı elediyseniz ben o zaman c4 öneriyorum ama eğer düşünürseniz dynamique donanımlı fluence dizel o fiyatlarda aklınızda bulunsun.

Alıntıları Göster
    bu bütçeye alınakaca en iyi araç: Gilmour Emo 12V dir. Özel yapım bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2300

bu bütçeye alınakaca en iyi araç: Gilmour Emo 12V dir. Özel yapım bir araçtır.

Alıntıları Göster
    ben geçen ay focus style+plus opak beyaz hb dizel için 51 bin tl fiyat almıştım bayiden
    şimdi donanım seviyesi değişti deniyor ama araç içinize siniyorsa kesinlikle bayilerden fiyat alın liste fiyatlarına bakmayın
    ben olsam almam 51 bin tl verip 2000 model focusdaki klimayı koymaları bence bi garip yani:Dyeni kasa focusu begenmiyorum açıkcası tip olarak ofsayt kişisel görüşüm..

i30 bana gayette geniş gelmişti incelediğimde ama ne biliyim bi garip bi araba görünüşte çok güzel ama fazla bakınca itici garip bişey kendine çekiyor sonra itiyor:D
    ceed'e kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim hatta cam tavan sizin için önemli değilse dizel manuel bi alt versiyon için 48 bin tl direk fiyat aldım bugün pazarlıkla tahminim 47.500 gibi alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

o paraya golf tdi highline veya çok daha azına tsı highline alınır..veya toyota corolla elegant benzinli alınabilir,lpg takılır paşa gibi kullanılır..hatta highline jetta bile alınır..ben sizin yerinizde olsam bu modelleri araştırırdım..al kullan baktın beğenmedin,hoşuna gitmedi içine sinmedi araba seneye sat hiçbir kaybın olmaz..

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.