Şimdi Ara

Kafam Çok Karışık -> Cerrahpaşa/Boun Makine/Koç bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son olarak yukarı arkadaşlar en son görüşlerinizi almak istiyorum.
  • Suçsuz Hırsız kullanıcısına yanıt
    Tamamen tıp istemeden okuma gerisinide Boğaziçi yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislikte de tam karar kılmış değilim maalesef ama.
    Mühendislikten çok bırakan görüp duymadım hocam açık konuşayim biraz istenirse yapılıyor ama tipi sevmeyen adam çok zor

dostum bir rehber tarzında bir şey hazırlamıştım tıbbın + sı - siyle ilgili tam senlik bence tercihlerden önce bir 45-50 dk nı ayır videolarıyla falan izle oku belki yardımcı olur seçip seçmemende https://forum.donanimhaber.com/m_118995134//tm.htm#118995134
  • egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    Yarın mutlaka inceleyeceğim hocam sağ olun.
  • Sen bolumler hakkinda bilgi almak yerine hangi meslegi istedigine karar ver; yazdigin bölümlerin hepsi zaten turkiyede esi benzeri olmayan bolumler okullar..

He ayrica tip da istiyorum ama bilgisayr muh de istiyorum demen komik olmus.. tipin parasi cezbediyor ama hayalimde pc muh var demen daha hos olabilirdi..

hayalinde hangisi varsa onu yaz, merak etme acliktan olmuyosun aylik 10bin lira kazanamayinca, mutlu olman onemli para degil, zamani gelince anlicak herkes bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    Biraz ağır konuşmuşsunuz ama vakit ayırıp tavsiye verdiğiniz için teşekkürler. Ama şöyle birşey var; benim durumum çok farklı kendimi doktor olarakta mühendis olarakta hayal ettiğim de mutlu hissediyorum. Emin olun parayla zerre alakası yok benim de tek dileğim severek zevk alarak yaptığım mesleğimin olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORİSuns

Hocam tıp bir gönül işidir bence %100 ben tıp istiyorum demeden tıp seçmeyin boğaziçili biriyle görüşmüştüm baya mutlu tabi bilgisayardı o yüzden makina hakkında tam bişey söyleyemem koç tam bursluda sizin gibi fazla adam olmaz çoğu baba parasıyla gelen zenginler olur büyük ihtimalle bu yüzden bence bir gruplaşma beklersin ama yinede sen bilirsin yani

%100 müh istiyorsa seçmeli hocaam aksi takdirde müh okunmaz.
  • Tıpta mutlu olabiliyorsan tıp yaz, programlamayla amatör olarak uğraşabilirsin yine, sadece matematik, fizik ve kimya derslerin eksik kalır. Yazları diğer üniversitelerin yaz okulundan bilgisayar dersleri alabilirsin, boğaziçi için boun öğrencilerinin ödediği ücretin üç katını ödersin yaz okuluna.

Tıpla amatör uğraşmak hayalde kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suçsuz Hırsız

Biraz ağır konuşmuşsunuz ama vakit ayırıp tavsiye verdiğiniz için teşekkürler. Ama şöyle birşey var; benim durumum çok farklı kendimi doktor olarakta mühendis olarakta hayal ettiğim de mutlu hissediyorum. Emin olun parayla zerre alakası yok benim de tek dileğim severek zevk alarak yaptığım mesleğimin olması.

Dostum her sey gonlunce olsun insallah..

Agir konusmusum gibi gelebilir; kusura bakma bu tarz bir suru konu aciliyor, ister istemez tepki verebiliyorum.. Ama yazilmasi gereken bi yorum yazdigimi dusunuyorum..

• Bence tip yaz.Ulkede muhendisligin durumu icler acisi kendi isin olmadigi surece.Ya da en olmadi istedigin muhendisligi yaz ortama vb. seyleri ogren duruma gore merkezi yatay gecisle tipa gecersin benim gibi.

• Siz nereden nereye geçtiniz tam olarak. Mühendislikten tıpa mı geçiş yaptınız?
    Evet ee den tipa gecicem.bu yaz Agustosta

• osurgan kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam sağ olun sizinde umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Evet ee den tipa gecicem.bu yaz Agustosta

Odtu den mi ? Neden boyle bir karar aldiniz dersleri mi yapamadinuz?

• Boğaziçi Makine derim çok kalite bir yer.
  • Eğer tıbbı çocukluktan istemiyorsan acabaların varsa yazma. Birçok tıp öğrencisiyle ve doktorla konuştum tıp okunmaz diyen o kadar çok insan var ki içlerinde. Emeğinin karşılığını alamamaktan şikayetçiler. Bu kadar çileye ancak çok seviyorsan katlanabilirsin diyorlar. İşe istemeyerek gidersen olmaz, insanların hayatı sana emanet sonuçta.

• Hocam aslında siz de haklısınız her mesleğin her bölümün kendi zorluğu var ve buna gönül vermek lazım ben sadece etrafımda duyduğum şeyleri söyledim çoğu insan tıpı istemeden yapmak konusunda daha zorlayıcı buluyor
  • ORİSuns kullanıcısına yanıt
    Tıpı %1okumak istemek istiyosa bile tıp okumalı.çünkü hayatı boyunca ukte kalma ihtimali yüksek.he kesin müh istiyorsa çocukluk hayali falansa o zaman müh okusun vatana millete o şekilde faydalı olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.