Şimdi Ara

Kafam Karıştı ( Meslek ile ilgili ) :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Benim sorum meslek ile ilgili öncelikle 14 yaşındayım ve 8. sınıf öğrencisiyim.
    bildiğiniz üzere meslek seçme senem bu senem şimdi ben daha önce hiç düz geçmemiş hep taktir teşekkür almış biriyim. (75'den aşağı yıl sonu notum yok)
    Ben sevdiğim işi yapmak istiyorum yani veterinerlik istiyorum. Fakat ailem veya çevrem veterinerlik pis diyorlar (İneğe kolunu daldırmak vs. )
    Ailem ise Bilgisayar Mühendisi , Sağlıkçı , Mühendis , Bilgisayar , Labor. vs. olmamı istiyor sizce veterinerlik kötü mü ? maaşları nasıl bana göre bir meslek önerirmisiniz ?
    bu arada veterinerlik için hangi liseye gitmem gerek.

• Istedigin meslegi yap.Etrafa kulak asma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O meslek hakkında parantez içine sadece onu yazıyorsan yuh la sana Adam direkt olarak öldürmüş 75 yıl sonu gayet normal bi not.Ben bile hiç çalışmadığım halde 85 gelmişti diploma notum.Lisede bölümünü okursun, üni.de seçersin dalı.Eşit ağırlık veya sayısal olabilir.
  • Jinekolog ol
  • Seçtiğin mesleğe git başkalarının söyledikleri ile mutlu olamazsın ben de çok yaşamıştım bu anı 8.sınıfta anlatmak istediğim asla başkalarının önerdiği mesleğe yönelme sanki onlar olacak.veterinerlik bildiğim kadarıyla üniversiteye bakıyor önemi orda diye biliyorum

• daha yaşın küçükmüş,ilerde veterinerlik isteğinden vazgeçebilirsin. fakat sakın ailem istedi diye bir mesleği seçme. unutma o mesleği emekli olana kadar yapacaksın ve eğer mesleğini sevmez isen her sabah 7.00 da kalkmak sana zulüm gibi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne istiyorsan onu yap ayrıca veterinerlik de bölümlere ayrılıyor galiba ama iyice düşünüp öyle karar ver
  • abi İneğe neden kol daldırıyon veteriner olunca onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilalGates

abi İneğe neden kol daldırıyon veteriner olunca onu anlamadım

Abi şu devletin veterinerleri ineğe kolunu daldırıyorlarmış pis iş diyorlar ama özel klink veterinerleri ineğe bakıyor mu bilmem
  • Hangi mesleği yaptığın önemli değil önemli olan zevk alıp almadığın.Hangi meslekten zevk alıyorsan onu yap.Ben öyle yaptım.
  • Anadolu lisesi kazan meslek lisesine gitme çünkü lisede istediğin meslek değişebilir, meslek lisesinde veterinerlik var mı bilmiyorum ama eğer varsa önermem, kararın değişirse boşu boşuna okumuş olursun

• Zaten bende anadolu istiyorum ama veterinerlik için sağlık meslek lisesi değilmidir acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.