Bu çok iyiymiş. Tekrar teşekkürler. Negan reyizi de çok severim <3 |
Kafam o kadar karışık ki lütfen yardım edin (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çok teşekkür ederim emeğin için. Koç bilgisayara keşke sıralamam yetse sonra çalışır bursluya geçerdim ama kesinlikle açıkta kalmazdım bence
-
Herkes gemicilik yazmış çok şaşırdım ben deniz olmayan bir yerde doğup büyüdüğümden baya enteresan bir fikir geldi bana. Kaptan kadınları görünce heyecanladım. Bu bölümü de düşüneceğim.
-
Eczacılık hakkındaki düşünceleriniz neler? Gerçekten bitti mi sizce
-
İnsanın aptalı denizci,denizcinin aptalı makineci olur.kadınlara uygun bir meslek değildir.denizcilikteki herkes biraz para biriktirip ayrılma hayali kurar.sarsıntıdan uyuyamaz ses içinde uyumaya alısır evdeyken sezsiz ortamda uyuyamazsın.dolarla yüksek miktarda maaş almanın ağır bedelleri var hemen atlamayın derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biteli çok oldu kesinlikle uzak durun.
Hadi ya :((( biraz yükselmiştim eczacılığa ama o da mı bitmiş. Cidden ülke bitik ya
-
Haklısın denizin sallanmasına alışmak zor ona alışınca karaya alışmak daha da zor. Herkes denizcilik gemi yazmış çok şaşırdım
-
Hocam size 40-45k gelebilir. Bu aralıktaki bölümlere de bakabilirsiniz.
-
ayyy keşke ya kıbrısta tıp yazardım
-
Hacettepe nükleer enerji mühendisliği
obp 83 gelmez o sıralama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 45-50k gelebilir bence yine de.
-
hemşireliği sadece nöbet için elemeyin bence. özel hastaneler ve yurtdışı şartları burada "gitsem mi acaba" dediğiniz bir çok meslekten iyidir. özellikle yurtdışında o nöbetlerin yeterli tatili ve izinleri veriliyor. koç üni tam burslu hemşirelik sanırım 60k idi. hem koç ünide tam burslu okursunuz hem de yurtdışı akreditasyonu (acen) veren tek hemşirelik bölümü. hazır yurtdışında bu kadar hemşire açığı varken biraz dil çalıştınız mı sizi çok güzel durumlara götürür bu seçim. ama önce iyice araştırın ders programı falan. belki size o açıdan uygun değildir. ama nöbet için elenmez.
-
Orta düzey ingilizcem var üniversite de Koç olunca aslında yurtdışı açısından cazip geliyor kulağa. Teşekkür ederim fikriniz için. Hem sonuçta tıp istiyordum hemşirelik de sağlık sektörü insanlara yardımcı oluyorsun. Bursunda yaş sınırı yoktur umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 40 bin gelseydi hangi bölümü yazacaktın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X