Şimdi Ara

Kafamda Deli Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu akıllı telefon almak ne zor işmiş.Şöyle isteğe uygun bir tane cihaz yok.Nokia'da bir model seçtim (925) ama windows store'da ,android gibi çeşitli değil.Ve kullanıcı arayüzü android telefonlar kadar sade değil.Dikey yapmış adamlar,androide daha güzel yatay.
    Htc-General Mobile-Vestel-Casper vs gibi markaların güven vermemesi iyi oldu hiç değilse bunları eleyebildik.(900 tl altı telefonlarını inceledim )
    Nokia iyidir güvenilidir,dünya devidir,markadır şöyledir böyledir dedik.İyi olan telefonları hep 1.000 TL üstünde.Hadi biraz düşük özelliklli olsun ama güvenilir marka kalitesi olan bir cihaz alalım dedik M2'i seçtik.Bu defa da biraz daha araştırma yapınca bu telefona artık yeni bir Android güncellemesinin gelmeyeceğini öğrendik.
    LG'de iyidir,adamlar led ekranda rüştunü ispat etti tamam bu da olur dedik.Herkes G2 diyor,O da tabi 1.000 TL üstü.Az olsun öz olsun dedim,G3 BEAT çıktı karşıma,aradım-taradım inceledim baktım,şimdilik bu telefonda bir sıkıntı göremedim.(Android güncellemelerini alıcak mı öğrenemedim.)

Şimdi merak ettiğim birkaç soru var;

-Bir cihaz Android güncellemesini almazsa ne olur ? (4.4.2 Kitkat'dan sonra güncelleme almayacak olan Xperia M2 için soruyorum)
    -Kamera özellikleri arasında bazı telefonlarda BSI yazıyor,nedir bu BSI ?
    -Ön kamera Özçekim için Sony'nin 0.3 ön kamerası ile G3 Beat'in ön 1.3'lük kamerası arasında dağlar kadar fark olur mu ?
    -Youtube üzerinde VS yani telefon kıyaslaması yapan videolar güvenilir midir ? Adam kalkıp bir cihazın kamerasını düşük piksele alır,ötekinin ince rütuşlarına dek yapar bakın bu ondan daha iyi der,böylece bir telefonun kamerası iyi çekerken,öteki iyi çekebilecekken kötü çekebilir fotoğrafları.
    -Lumia 925'de yer alan Carl Zeis mercek nedir ? Diğer telefonlar Nokia kadar iyi bir mercek kullanmadıklarından mı arka kameranın altın mercek markasını yazmazlar ?
    -Android ile windows phone işletim sistemi arasındaki en belirgin farkın 'dükkandan' kaynaklandığını gördüm.Önümüzdeki 6 ay içerisinde kısmen de olsa bu fark kapanabilir mi ?
    -Word ve PDF dosyalarını okumak için (ders amaçlı ) 4.5 Inç yeterli olur mu ? Yok ders çalışmak ve ders notlarını okumak için 5 Inç ideal midir ?
    -Distrübör garanti ile İthalatçı garanti arasındaki fark ,garanti kapsamlarından mı ibarettir ?
    -Asus Zenfone 5 çok övülüyor,incelediğimde de özellik olarak evet gayet iyi.Ama kullanan varsa kamerası nasıl ? Ben youtube üzerinde VS videolarına baktığımda başka bir cihazın 5 Mp kamerasından bile kötü fotoğraf çektiğini gördüm.
    Valla işte böyle arkadaşlar,inceledikçe iş karmaşıklaşıyor.Para durumu iyi olan basar parayı alır geçer,limit olunca alabileceğinin en iyisini almak ve kullanabildiği kadar kullanmak istiyor insan.(daha önce akıllı telefon kullanmadım.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    MESEM HAKKINDA SORU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.