Duşakabin - Teknesiz, direkt yer seramiğinin üzerinde olacak. Şu anda oturduğum dairede o şekilde. Bir de bu duşakabinlerde ahize dahil mi oluyor? Klozet - Bunlar parça parça mı satılıyor? Fiyat/performans tavsiyeniz var mı? Etajerli Lavabo - Fiyatlarına bakıyorum da bu etajerli ne demek çözemedim, banyo dolabı dahil mi hariç mi? Duvara monte etajerli lavabo ve büyük bir ayna düşünüyorum. Yer ve duvarlar seramik olacak, alan 26/27 m2. Ufak bir araştırma ile 600-1000 TL arası fiyatlarla karşılaştım. Çanakkale marka.Fiyatlar normal mi? İyi bir seramiğin m2 fiyatı ne olmalı? Bataryalar ne kadara mal olur?
En can alıcı kısım işçilik.
Mevcut seramikler kırılacak, bir kısımda tavana yakın göçme gibi bir şey var oralar düzeltilecek. 26 m2 alan için 1.400 fiyat aldım normal mi? Banyo malzemelerini takmak için de malzeme dahil 350 fiyat verdi biri.
Toplam işçilik 1750 oluyor yani.
İlk defa tadilat yaptırıyorum tavsiyeleriniz nedir?
Bir kaç gün önce bende evde tadilat yaptırmaya başladım. Ve evet İstanbul'da maalesef işçilik özellikle Fayans konusunda çok pahalı.
Banyo, Tuvalet ve Koridor'un duvar ve yer fayansları, gerekli görülürse su tesisatında değişiklik ayrıca koridor'da bir yerde sıva döküntüsü için sadece işçilik 2.500 TL anlaştım bu 2600'de olabilir : )
Banyo ve Tuvalet için aldığımız sadece seramik ve profiller'de 1.560 TL.