Şimdi Ara

Kafamda Deli Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DH ye bakmadan önce monster pcleri gördüğümde resmen aşık olmuştum ancak mavi ekran hataları ve bir çok problemin yaşanması beni birazcık soğuttu monstera faceden mesaj atıp durumu sorduğumda driver güncellemeleriyle ilgili olduğunu kendileriyle alakalı birşeyin olmadığını söylediler.

-Şimdi forumdan sonra msı laptoplara baktım ve 3 tane pc arasında kaldım hangisini önerirsiniz monster kullanıyorsanız görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

*Monster Abra a7 v6.3

*Monster Abra A5 V5.3

*Ve MSI marka olan MSI GL72 6QC-03XTR

• Msi derim tabiki fakat 940m ekran kartından fazla birşey bekleme fakat monsterda 960m var bunu iyice düşün derim ama bütçen el verirse tulpar serisi al sıkıntı yaşamazsın abralarda sadece donanımsal sıkıntılar var güncelleme ile halledilecek şeyler diye düşünüyorum hayırlısı olsun inş
  • Bende monster a7 6.2 var. Performans olarak çok memnunum 960m ile 940m arasında belirgin bir fark olması beni monstrere yöneltti ama kasa kalitesi ve tecrübe anlamında bakarsak msi daha alınabilir. Çok oyunla aran yoksa msi al oyun oynarım diyosan monstera yönel bence.
  • erosion kullanıcısına yanıt
    Hocam mavi ekran hatasi aldınız mi hic ?
    Cs goda fps drop yasaniyormus yasadinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi hata hiç almadım. Cs go çok fazla oynamıyorum ama fps'de hiç problem olmadı. Genelde bf4 oynuyorum saatlerce oynuyorum sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Ciddi soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.