Şimdi Ara

Kafamda deli sorular ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cahilliğime verin ama ekran kartının sıcaklığını anakartmı ölçer yoksa ekran kartı kendi sıcaklığınımı ölçer şöyleki ekran kartım sıcaklıgını ölçmüyordu sıcaklık hep 0 görünüyordu bu yüzden servise gönderdim serviste bi sıkıntısı olmadıgını söyledir peki neden 0 görünüyor ufakda olda yardım ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıcaklık ölçen diyot her zaman gpunun içindedir yani kart kendi ölçer sonra bu veriyi pciex üzerinden bilgisayara gönderir sorun anakartta olsaydı sadece sıcaklığı değil ekran görüntüsü verisini de alamazdın kart hangi model ve hangi programlarla sıcaklığı görmeyi denedin? hwinfo64ü denedin mi?
  • Reis ekran radeon r9 380 güçlü ve ucuz olmayan bi ekran kartı ama ekran kartı sıcaklıgı ölçmüyo amd programındada görünmüyor gpu z programındada bu yüzden ekran kartının otomatik sıcaklık ayarı calısmıyor manuel olarak kendim fan hızını ayarlıyorum

• MSI Afterburner'dan ya da speedfan'dan baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaildmr

Reis ekran radeon r9 380 güçlü ve ucuz olmayan bi ekran kartı ama ekran kartı sıcaklıgı ölçmüyo amd programındada görünmüyor gpu z programındada bu yüzden ekran kartının otomatik sıcaklık ayarı calısmıyor manuel olarak kendim fan hızını ayarlıyorum

amd programında gpuzde sıcaklık görünmüyorsa kart kesin bozuk servis yalan beyanda bulunmuş
  • Farklı bir windows ve sürücüyle denedin mi?
  • Maı afterburnerle denedim evet farklı bir windowslada denedim sırf bu yüzden ein 7 den win 10 a geçtim değişen birşey olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.