Şimdi Ara

Kafamda deli sorular ( DGS' mi - LYS ' mi ) Yardım bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12 sınıf TM öğrencisiyim. Şuan için hedefimde yüzde elli burslu hukuk istanbulda herhangi bir universite var. Ama geçenlerde aklıma bir fikir takıldı, tavsiye istiyorum.

Ben zaman YGS denemelerinde türkçeden 28 net matematikten 20 net civarı çıkaran bir öğrenciyim. DGS'de malum sadece mat 1 ve türkçe soruluyor. 2012 yılı DGS matematik sorularına baktım(80 e 80 soruluk sistem). ilk 50 soru için 50 dakika verdim ve 29 net çıkardım. DGS girersem eğer hedefim istanbulda yüzde elli burslu bir bilgisayar muhendisliği tutturmak.

Benim aklımda ki düşünce ise şu :

Bu sene LYS'yi sallamamak YGS -1 puanı ile 2 yıllık pc programcılığı yazmak. Daha sonra DGS ile mühendisliğe geçiş yapmak.

TM öğrencisi olduğum için LYS ile asla kazanamam. Kendi bölümümdede hukuktan başka elle tutulur bir bölüm yok. Vakit kaybetmeden acaba LYS'yi sallamadan DGS mi hazırlanmalıyım? Önümde daha 2 senem var, iyi bir net yapacağımı düşünüyorum DGS de.

Onun yerine otur 2 sene LYS çalış hukuk yerleş derseniz açıkcası mezuna bile kalmak istemiyorum fazla. Benim için hukuk ve pc muhendisliğini bir teraziye koyarsanız muhendislik daha ağır gelecektir. MF geçme gibi bir şansım yoktu çünkü sayısal derslerim sıfır. Mecburen TM'de kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superoid -- 7 Ocak 2016; 22:12:19 >

• Yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgs ile mühendisliğe tamamlamak çok iyi fikir ama Bilgisayar Programcılığından aldığın derslerinin %50'sini anca muaf sayarlar kalanları alttan alırsın bu durumda 1 dönem uzar ve İngilizce hazırlık olursa 1 yılda böyle uzar. Mf yapamadığını da söylemişsin Bilgisayar Mühendisliğindeki fizik kimya biyolojiyi nasıl halledeceksin bunları halledebilirsen senin kaybın en fazla 1.5 sene olur ki kendini oldukça geliştirmen de gerekir bu bölümde her hangi bir dilde program yazmayı denedin mi bilmiyorum. Ama hiç bir dil bilmeden de gelirsen bu bölüme ağır zorluk çekersin..
    iyi günler iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik zor değil mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.