Şimdi Ara

Kafamda neler oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar size 4 yıl boyunca sürekli olarak yaşadığım sıkıntılardan bahsedicem.

4 yıldır kendimi eskisi gibi hissetmiyorum eskiden yaşadığım sağlıklı günlere dönmek istiyorum fakat olmuyor. Bu 4 yıllık süreçte ilk yıllarında titreme,baş dönmesi,tansiyon yükselmesi,karın ağrıları olarak baş gösterdi.bu dönemlerde ise artık kendim de değilmişim gibi her şey sanki bir rüya gibi hissetmeye sanki başkasının gözünden izliyormuş görmeye başladım bunun yanı sıra ateş basmaları bayılacak gibi olma kendini kaybetme korkularıda yaşıyorum gerçekten son dönemlerde beni çok zorlamaya başladı hastalığımın ne olduğu bilmiyorum fakat gittiğim her hastane bir şeyim olmadığını iyi olduğumu söylüyor yardım edebilecek arkadaşlar veya bu durumda olanlar varsa lütfen ulaşın

• hipertiroidi olabilir endokrinolojiye bir git
  • Cin olabilir
  • Bana psikolojik gibi geliyor çünkü bunları düşündüğümde genelde sıklaşıyor başka bişeye odaklanınca bu sıkıntıları yaşamıyorum
  • Psikolojiktir, hep evdemisin sabahtan akşama kadar ?
  • Hep evde değilim ama dolmuşta otobüste nefesim yetmiyormuş fenalaşcakmış gibi oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipex -- 27 Ağustos 2017; 22:52:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipex

Hep evde değilim ama dolmuşta otobüste nefesim yetmiyormuş fenalaşcakmış gibi oluyorum

Sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Cin olabilir

Ne cini hocam üzdünüz
  • Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    Nedenini bilmiyorum kendimi baskı altında hissettiğim veya rezil olacağımı düşündüğüm yerlerde oluyor
  • Geçmiş olsun yaşadığın şey (DEPERSONALİZASYON ) ben bu illeti 1 yıl çektim, aynı senin durumun veya daha beteri:Bende bu lanet algı kaybıyla başladı, gözlerimin önünde perde duvar bir türlü aşamıyorum rüyada gibi hissediyordum kendimi, etrafa çevreye boş boş bakıyordum, sanki ruhum dışarı çıkıyor bedenimi terk ediyor gibi, zıkkım birşey yaşam enerjini bitirir kozmik ruh emicidir negatif enerji musallatıdır,peki nedir bunun sebebi ? önce onu söylim...çok pc altında ve evden dışarı çıkmıyorsan radyasyon &70 tetikliyor, ve uyku düzeni çok önemli yani sabaha kadar oturup akşama kadar yatıyorsan çok yanlıştasın,bende bu olay baya sürdü ama akabinde okb yoğun kaygı ve panik atağa vurdu 2 yıl antidepresan kullandım lanet gelsin

Sende yukardaki saydıklarım akabinde kendini gerçek dışı hissetme çevreye yabancılaşma nerdeyim ben kimim gibi sorular ve hisler oluyorsa,bir anda zamanın durması gibi vucutta sallanma titreme baş dönmesi bayılıcakmışsın gibi olma, sanki ruhun bedenine sıkışmış ve olayları pencereden izliyormuşsun gibi hissin varsa (Deperzolinasyon) var sende, doktora gitmeden önce eğer inançlı bireysen bu lanet şeytan vesvesesidir bedenine en ufak zararı yok ama ruhu kemiriyor ben tehsirli alim hocaya gittim nuska yazdı doktorada gittim şimdi çok iyiyim allah yaşatmasın zordaysa yaz yardımcı olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Ağustos 2017; 23:20:52 >

• panik atak anksiyete bozuklugu depersonalizasyon derealizasyon sec begen al dediklerine bunlar sebep oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

panik atak anksiyete bozuklugu depersonalizasyon derealizasyon sec begen al dediklerine bunlar sebep oluyor

Çok doğru zati panik atak anksiyeteden sebep oluyor panik atak geldimide epersonalizasyon derealizasyon oluyor,panik ata en fazla 15 dakika sürer oda çok yoğunsa şiddetli,ama lanet anksiyete sürekli beyninde kozmik beyin emici
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

panik atak anksiyete bozuklugu depersonalizasyon derealizasyon sec begen al dediklerine bunlar sebep oluyor

Çok doğru zati panik atak anksiyeteden sebep oluyor panik atak geldimide epersonalizasyon derealizasyon oluyor,panik ata en fazla 15 dakika sürer oda çok yoğunsa şiddetli,ama lanet anksiyete sürekli beyninde kozmik beyin emici

Aynen hocam sukur atlattik berbat bisey bu. Ayrica konu sahibi arkadasta ekstradan sosyal fobide var galiba. 4 yil boyunca hic mi psikiyatra gitmek aklina gelmedi hocam yada yasadigin hisleri googleda aratmak o zaman cevaplari bulurdun.

• Icine 3 harfli girmis

.i.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen hocam sukur atlattik berbat bisey bu. Ayrica konu sahibi arkadasta ekstradan sosyal fobide var galiba. 4 yil boyunca hic mi psikiyatra gitmek aklina gelmedi hocam yada yasadigin hisleri googleda aratmak o zaman cevaplari bulurdun.

Açıkcası gitmek hep aklımdaydı ama toplumdan tepki görmek ve ilaçların yan etkisi olduğunu ve daha kötü etkilediğini okudum bundan dolayı gitmedim

• quote:

quote:

quote:

Sanırsam içine kapanık çok konuşmayan biri yukarda bile yazılarıma cevap vermedi umarım inş düzelir..bu hastalığı çekemeyen bilmez varya en güzel en mutlu gününde vurur seni, ben metroya binip 3.durakta zor attım kendimi dışarı insanlar tuttu beni, yoksa o an uçup gitmiştim, hele birde kalabalık yaz günü sıcaktıki üfffff ,millet dedi ne oldu hayırdır felan durumu anlatınca metrodaki herkes dua etti sağolsunlar, ordada 5+6 kişide varmış hepsi anladı beni tabi.. o an varya o an tarif edilemez ya için kopuyor resmen nasıl bir duydu zaman mekan yok o an...Şu videoyu kesin izle kardeşim

https://www.youtube.com/watch?v=Z6ZIRxnrVUg&list=WL&index=14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 28 Ağustos 2017; 1:7:4 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırsam içine kapanık çok konuşmayan biri yukarda bile yazılarıma cevap vermedi umarım inş düzelir..bu hastalığı çekemeyen bilmez varya en güzel en mutlu gününde vurur seni, ben metroya binip 3.durakta zor attım kendimi dışarı insanlar tuttu beni, yoksa o an uçup gitmiştim, hele birde kalabalık yaz günü sıcaktıki üfffff ,millet dedi ne oldu hayırdır felan durumu anlatınca metrodaki herkes dua etti sağolsunlar, ordada 5+6 kişide varmış hepsi anladı beni tabi.. o an varya o an tarif edilemez ya için kopuyor resmen nasıl bir duydu zaman mekan yok o an...Şu videoyu kesin izle kardeşim

https://www.youtube.com/watch?v=Z6ZIRxnrVUg&list=WL&index=14

Aksine çok sosyal bir insanımdır bu yılın şubat ayından itibaren sadece arkadaşlarımla sosyal etkinlik yapmakta biraz çekingen hale geldim o da bir kriz veya başka bişeyin başıma gelmesinden korktuğumdan geçen sene girdiğim üniversite sınavı sürecinden sonra bu hale geldim hastalığıma sebep olan şeyin küçükken yaşadığım sıkıntılar olduğunu düşünüyorum evimize her ay mutlaka icra gelirdi sahip olduğumuz her şeyi kaybettik Yeni Yeni toparlanıyoruz ama bunların şimdi dışarı vurcağını düşünmezdim.

• quote:

Geçmiş olsun yaşadığın şey (DEPERSONALİZASYON ) ben bu illeti 1 yıl çektim, aynı senin durumun veya daha beteri:Bende bu lanet algı kaybıyla başladı, gözlerimin önünde perde duvar bir türlü aşamıyorum rüyada gibi hissediyordum kendimi, etrafa çevreye boş boş bakıyordum, sanki ruhum dışarı çıkıyor bedenimi terk ediyor gibi, zıkkım birşey yaşam enerjini bitirir kozmik ruh emicidir negatif enerji musallatıdır,peki nedir bunun sebebi ? önce onu söylim...çok pc altında ve evden dışarı çıkmıyorsan radyasyon &70 tetikliyor, ve uyku düzeni çok önemli yani sabaha kadar oturup akşama kadar yatıyorsan çok yanlıştasın,bende bu olay baya sürdü ama akabinde okb yoğun kaygı ve panik atağa vurdu 2 yıl antidepresan kullandım lanet gelsin

Sende yukardaki saydıklarım akabinde kendini gerçek dışı hissetme çevreye yabancılaşma nerdeyim ben kimim gibi sorular ve hisler oluyorsa,bir anda zamanın durması gibi vucutta sallanma titreme baş dönmesi bayılıcakmışsın gibi olma, sanki ruhun bedenine sıkışmış ve olayları pencereden izliyormuşsun gibi hissin varsa (Deperzolinasyon) var sende, doktora gitmeden önce eğer inançlı bireysen bu lanet şeytan vesvesesidir bedenine en ufak zararı yok ama ruhu kemiriyor ben tehsirli alim hocaya gittim nuska yazdı doktorada gittim şimdi çok iyiyim allah yaşatmasın zordaysa yaz yardımcı olurum...

Kendi kendime bunların sadece beynimin oyunu olduğunu kendimde olduğumu düşünüp nefesimi kontrol edince rahatlıyorum

• Bu Arada herkese teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı gerçekten yararlı oldu
  • Bende o değil de çok fazla unutkanlık var. Mesela sabah yemek yediğimi unutuyorum. Evde yapılacak iş var daha sonra onu unutuyorum. Veya bazı şeyleri geç anlıyorum geç hatırlıyorum. Dün ne yaptığımı bile unuttum mesela veya çok geç hatırlarım. Bir de gece uyurken ölecek gibi oluyorum nefes almaya çalışıyorum alamıyorum rüyamda da böyle. Ve bazen sürekli ağzım sulanıyor ağzım akıyor hemen tatlı bir şey atıştırıyorum anca kendime geliyorum. Hayatım hep sorunlarla geçti belki de onun etkisi galiba.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.