Şimdi Ara

Kafamı vurdum acil sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

quote:

quote:

quote:

yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün.

Hocam bende biliyorum her kafasını vuranın ölmediğini fakat mide bulantısı olunca korktum işte.

piskolojiktir o.Git uyu madem dersin var.

Bir bitki çayı içeyim yatayım artık. Geğirmekten uyuyamıyorum

geğirmek hazımsızlık belirtisidir.Bugün yediklerine bir göz at.

Spora başladım bugün daha doğrusu koşu antrenmanlarını tamamlayıp spor aletlerine geçtim. Onun etkisi olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dri-fit D kullanıcısına yanıt
    sanmam.yiyecekle ilgili.
  • quote:

Beyler sabah 7ye doğru çantamı hazırlarken kafamı sert bir şekilde kapının kasasına vurdum. Şu anda biraz baş dönmesi ve mide bulantısı var. Sabah 8de ders var ama yatmaya korkuyorum. Sizce bir sorun var mıdır? Olayın üstünden 20 saat geçti hemen hemen.

bizim yiğen 2 kattan çakıldı toprak bahçeye bişey olmadı. ama şans işi tabi bu. bekleme süresini zaten aşmışsın hiç sıkıntı yok. hiç korkuta kendini. doktora gitsen zaten onlarda 24 saat uyuma diyeceklerdi.
  • Kafamı asfalta çakmış adamım bu konularda tecrübeliyim üzerinden uzun süre geçtiyse birşey olmaz heralde ama bulantı ve baş dönmesi devam ederse kesin git doktora.Bulantı genelde psikolojik oluyor bilirim o hissi çok kötüdür.
  • Sıkıntı kalmadı beyler sanırım . Sağolun cevaplar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.