Bildirim
Kafamı vurdum acil sorum var
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam o tamamen psikolojik. Endişelenme sakın bana defalarca oldu. rahat rahat uyu devam ederse endişelenirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beats by dr.oz
Hocam o tamamen psikolojik. Endişelenme sakın bana defalarca oldu. rahat rahat uyu devam ederse endişelenirsin.
Hocam yalnız affedersin ama surekli bir geğirme isteği var. Gastrit vb. hastalığımda yok kafamda acıyor biraz sanki
Hocam görüşte bulaniklik var mi ?
kardeş kendini iyi hissetmiyosan acile git bu kadar basit. zormu yanı foruma başlık açıcagına git ailenle acile -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperia47
Hocam görüşte bulaniklik var mi ?
Onu anlayamam hocam lens kullanıyorum. Çıkardım lensleri de. Her halükarda bulanık görüyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: sailorsaturn
kardeş kendini iyi hissetmiyosan acile git bu kadar basit. zormu yanı foruma başlık açıcagına git ailenle acile
Tek yaşıyorum
Geğirme yediklerinden de olabilir. Kafa yapar mı bilemem. Burun falan kanamıyorsa ateş yoksa endişenlenme derim. Baş dönme şiddetin de coksa git derim ama
kardeş kuşkulandırmak istemem ama beyin kanamasını da bi düşünmek lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: beats by dr.oz
Geğirme yediklerinden de olabilir. Kafa yapar mı bilemem. Burun falan kanamıyorsa ateş yoksa endişenlenme derim. Baş dönme şiddetin de coksa git derim ama
Bilmiyorum ki hocam. Yemek yemeden öncede vardı sanki ama hatırlamıyorum. Ateşim ve kanama yok. Daha önce duvara vurdum ama bu kadar sert değildi.
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
kardeş kuşkulandırmak istemem ama beyin kanamasını da bi düşünmek lazım
Korkmuyor değilim ama bu saate kadar ortaya çıkmaz mıydı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Dri-fit
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
kardeş kuşkulandırmak istemem ama beyin kanamasını da bi düşünmek lazım
Korkmuyor değilim ama bu saate kadar ortaya çıkmaz mıydı acaba
Hemen acile git sakin uyuma
Endişe edicek bir şeyin yok kardeş sen onu düşünme. Ama lensi halde de bulanık görüyorsan bir doktora gözüksen iyi olur. -
yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün. -
quote:
Orijinalden alıntı: Compacterzurum
yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün.
Hocam bende biliyorum her kafasını vuranın ölmediğini fakat mide bulantısı olunca korktum işte.
quote:
quote:
yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün.
Hocam bende biliyorum her kafasını vuranın ölmediğini fakat mide bulantısı olunca korktum işte.
piskolojiktir o.Git uyu madem dersin var. -
quote:
quote:
quote:
piskolojiktir o.Git uyu madem dersin var.
Bir bitki çayı içeyim yatayım artık. Geğirmekten uyuyamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
20 saat geçmıs ıste dört saat daha dayan uyuma bir şey olmaz
quote:
quote:
quote:
quote:
piskolojiktir o.Git uyu madem dersin var.
Bir bitki çayı içeyim yatayım artık. Geğirmekten uyuyamıyorum
geğirmek hazımsızlık belirtisidir.Bugün yediklerine bir göz at.
-
aman iç kanamadan gitmede
Benzer içerikler
- babadan para isteme bahaneleri
- dikkat çekmek için takipten çıkmak
- mecidiyeköyden nişantaşı"na nasıl gidilir
- en güzel likör çeşitleri
- hemen ishal olmak için
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X