Şimdi Ara

Kafamı vurdum acil sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sabah 7ye doğru çantamı hazırlarken kafamı sert bir şekilde kapının kasasına vurdum. Şu anda biraz baş dönmesi ve mide bulantısı var. Sabah 8de ders var ama yatmaya korkuyorum. Sizce bir sorun var mıdır? Olayın üstünden 20 saat geçti hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o tamamen psikolojik. Endişelenme sakın bana defalarca oldu. rahat rahat uyu devam ederse endişelenirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: beats by dr.oz

Hocam o tamamen psikolojik. Endişelenme sakın bana defalarca oldu. rahat rahat uyu devam ederse endişelenirsin.

Hocam yalnız affedersin ama surekli bir geğirme isteği var. Gastrit vb. hastalığımda yok kafamda acıyor biraz sanki

• Hocam görüşte bulaniklik var mi ?

• kardeş kendini iyi hissetmiyosan acile git bu kadar basit. zormu yanı foruma başlık açıcagına git ailenle acile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperia47

Hocam görüşte bulaniklik var mi ?

Onu anlayamam hocam lens kullanıyorum. Çıkardım lensleri de. Her halükarda bulanık görüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

kardeş kendini iyi hissetmiyosan acile git bu kadar basit. zormu yanı foruma başlık açıcagına git ailenle acile

Tek yaşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geğirme yediklerinden de olabilir. Kafa yapar mı bilemem. Burun falan kanamıyorsa ateş yoksa endişenlenme derim. Baş dönme şiddetin de coksa git derim ama

• kardeş kuşkulandırmak istemem ama beyin kanamasını da bi düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: beats by dr.oz

Geğirme yediklerinden de olabilir. Kafa yapar mı bilemem. Burun falan kanamıyorsa ateş yoksa endişenlenme derim. Baş dönme şiddetin de coksa git derim ama

Bilmiyorum ki hocam. Yemek yemeden öncede vardı sanki ama hatırlamıyorum. Ateşim ve kanama yok. Daha önce duvara vurdum ama bu kadar sert değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

kardeş kuşkulandırmak istemem ama beyin kanamasını da bi düşünmek lazım

Korkmuyor değilim ama bu saate kadar ortaya çıkmaz mıydı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

kardeş kuşkulandırmak istemem ama beyin kanamasını da bi düşünmek lazım

Korkmuyor değilim ama bu saate kadar ortaya çıkmaz mıydı acaba

Hemen acile git sakin uyuma

• Endişe edicek bir şeyin yok kardeş sen onu düşünme. Ama lensi halde de bulanık görüyorsan bir doktora gözüksen iyi olur.
  • yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün.

Hocam bende biliyorum her kafasını vuranın ölmediğini fakat mide bulantısı olunca korktum işte.

• quote:

quote:

yahu her kafasını vuran adam ölseydi bu dünyada adam kalmazdı.Kafasına kürek yiyen var ve bu adam hala sağlıklı yaşıyor.Öyle vurmayla falan birşey olmaz.Git yat piskolojik şeylere takılma.kusma bilinç kaybı,aşırı baş dönmesi olursa doktora bir görünürsün.

Hocam bende biliyorum her kafasını vuranın ölmediğini fakat mide bulantısı olunca korktum işte.

piskolojiktir o.Git uyu madem dersin var.
  • quote:

quote:

quote:

Bir bitki çayı içeyim yatayım artık. Geğirmekten uyuyamıyorum

• 20 saat geçmıs ıste dört saat daha dayan uyuma bir şey olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir bitki çayı içeyim yatayım artık. Geğirmekten uyuyamıyorum

geğirmek hazımsızlık belirtisidir.Bugün yediklerine bir göz at.

• aman iç kanamadan gitmede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.