Arkadaşlar donmayan iptv var mı gerçekten bakıyorum şikayet siteleri sürekli donma takılma vs gibi şikayet yazılarıyla dolu |
Donmayan iptv
-
-
donmayan iptv olmaz olur mu hocam sen denk gelmemişsin
-
Olmayan iptv
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam, site link adresi vererek reklam yapıyor gibi görünmek istemem. Ancak Google'da iptvboxpro diye aratırsanız sorularınıza cevap bulabileceğinizi düşünüyorum. Örneğin, ben daha önce D-Smart GO kullandım; D-Smart bile ya donuyor ya da görüntü kalitesi düşüktü. Buna karşın IPTVBOXPRO'da böyle sorunlar yaşamadım. Ayrıca, D-Smart’a kıyasla daha fazla seçenek, imkan ve içerik çeşitliliği mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyyn -- 1 Aralık 2024; 0:26:40 > -
Daha önceleri 5g, titan ve german vardı ama onlarda çok sık olmasa da donma mevcuttu son zamanlarda iyice cılkı çıktı ki pozisyon gol vs çok kaçtığı oluyor zaten tadıda kalmıyor.
Bahsedilen iptvboxpro ilk defa duydum ama internetten araştırdım az evvel baya eskiymiş bir denemek lazım.
-
Ceyyn hocam sayende bende donmayan iptv gerçekten varmıymış yokmuymuş buldum. Gerçekten donmayan iptv istiyorsan iptvboxpro sorunsuz yayınları var.
-
böyle fake yok :D kaç hesaptan palavra yazılmış. sitesi ağır fake.
-
Ben 2-3 defa denedim İptv farklı satıcılardan memnun kalmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
misal ben neyin palavrasını yazmışım? konuda troll yapıp gereksiz konuyu çorba yapma benim düşünceme göre yaptığın bu.
-
İyiki bir konu açtım ve 3-5 gün internete girmedim. Forumda @pskillercheto sanırım fake kendisi galiba konuyu sabote ediyor!
-
Hocam ben 2 sene önceydi galiba bahsetiğiniz iptvboxpro sitesine gitmiştim o sırada daha önce iptv kullanmadığım için bana satış yapmamışlardı. Anımsattığınıza göre tekrardan bakayım teşekkürler.
Farklı önerileri olanlar varsa bekliyorum. Konu UP
-
aynı anda saldırılmış. sanırım hesaplar da fake ve ergen bir arkadaş kontrol ediyor
-
Ne diyor hala bu japon askeri yahu bildiğin troll asıl ergen zibidi. Dışarı çocuğum hadi istenmediğin belli oldu burada her bir ağızdan. SANIYORMUŞ!!!
-
1 saat önce yorumunu gördüm ve kullandığım iptv de artık bugün bardaktaki son damlayı taşırınca 3 aylık aldım iptvboxpro dan . ttnet 100mbit hız ile sorunsuz süper çözünürlük ve hiç donma yapmadı ilk yarı. sağolasın allah ne muradın varsa versin
-
Kerem hocam ben boxproyu 9 aydır kullanıyorum :) Zararın neresinden dönsen kârdır derler malum güle güle kullan diyecem zaten yüzün gülmüş :)
-
Selam, ben bu konularda yeniyim. IPTVBoxPro sitesine girdiğimde, site otomatik olarak aşağıdaki mesajı gönderiyor. Pek çok yerde isminden bahsedilen bu firma, yeni kullanıcılara satış yapmıyor. Bu oldukça tuhaf. Şimdi ben, paramla en iyiyi alamıyor muyum yani?
DAHA ÖNCE HERHANGI BİR SATICIDAN IPTV ALMAMIŞ / KULLANMAMIŞ DENEYİMSİZ KİŞİLERE SATIŞ YAPMIYORUZ, YAPMAK İSTEMİYORUZ! (SEBEP SORMAYIN, ISRARCI OLMAYIN!)
EĞER SATIN ALIP ÖDERSENİZ VE FARKEDERSEK GERİ İADE YAPMIYORUZ!
--------------
HELLO WELCOME VISITOR! WE ARE ONLINE NOW LETS TALK!
Automatic message!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozalic -- 9 Aralık 2024; 20:30:13 > -
Dediğiniz kadar varmış
-
guek, alfa, lider, 5g, german, alman, dreambox artık say allah say almadığım kalmamıştı tam da gidip bayiden orijinal üyelik yapayım derken son dakika bakışımla satın aldığım ve aldığkm anda farkına vardığımdır iptvboxpro
kim ne derse desin
-
donmayan iptv olmaz.. arama boşuna bulamazsın.. ama şunu yapabilirsin eş dost ya da burada aldığın tavsiye iptv serverini kullandığın Media Player'i mutlaka ethernet kablosu ile bağlamalisin. İptv wifi sevmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimlanbunlar -- 15 Aralık 2024; 13:33:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- cumhuriyet sucuk helal mi
- gamze akrostiş
- kuştepe nasıl bir yer
- adidas barkod okutma
- paxera reçetesiz alınır mı
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X