Merhaba hocalarım, chromecast tv (kumandalı cihaz) tivimate ve iptv kombinasyonunu kullanıyorum. Çok memnunum bu üçlüden, lakin bir sorunum var. Iptv'den canlı yayın kanalları, vodları izliyorum problemim yok. Fakat bazı kanallarda tivimate yayını açmıyor hata veriyor. Açmayan canlı tv yayınlarını harici olarak VLC playerdan açtığımda sorunsuz izleyebiliyorum. Ama her defasında hariciye geçmek konforlu bir izlenim sağlamıyor. Chromecastın gömülü oynatıcısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir problem yaşayan ve çözen var mı? 2. bir problem ise tivimate'in ince ayarları var mı? yayın bazen kısa süreliğine takılarak ilerliyor, maçları izlediğimde top takılarak gidiyor. Problem iptv sağlayacısından değil bundan eminim. sağlayıcıdan çokta memnunum. Çünkü telefonumdan denediğimde bu problemlerin hiçbirisini yaşamıyorum. Denediğim çözüm yolları: tivimate uygulaması ayarlarından ekran yenileme hızını 4K/60hz'den 4K/50hz ye çektim fakat fayda sağlamadı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Bildirim