8 Mart 2024 güncel TiViMate kullanıcı kılavuzu: dropbox TiViMate Users Guide.pdf https://www.dropbox.com/scl/fi/5r3di2khosngc71zv8sad/TiViMate-Users-Guide.pdf?rlkey=6hmfnt6e8w1o3daigg5m7xvov&dl=0 |
TiViMate Users Guide
-
-
https://www.vividapk.com/uygulama/tivimate-premium-mod-apk/
adresinde rootlu olan TV Box'lar için hala çalışan bir sürüm var. aktivasyon istediği zaman patch apk'sını bir kez daha çalıştırmak yeterli. Benim anlamadığım neden herkes tivimate dendiği zaman 5 kişiye kadar ortak arıyor. IPTV servisi mi bu? IPTV servisi olsa 5x100TL eşittir 500TL ile ömür boyu hizmet veren IPTV servisleri mi var? Yoksa herkes gerçekten tivimate alma derdinde ve piyasadan topladığı elindeki m3u'yu izleme derdinde mi? Kafam karıştı anlamadım gitti. Aslında IPTV servisi ücreti değil mi bu?
-
programın orijinal halinin premiumu 500 600 tl civarında. bir üyelik ile 5 cihaz etkinleşiyor o yüzden herkes 4 kişi daha arıyor.
bu sadece program, iptv yayıncısı değil.
-
ömürlük mü yıllık mı bu fiyat ?
-
ömürlük
-
Bende 5 kullanıcılı ömürlük aldım bunu isteyen kişilere nasıl verebilirim ne yapmaları yada ne yapmam gerekiyor güvenlik açısınıdan 2 tarafında bahsedebilirmisiniz mümkünse -
hesabı oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifresini iletiyorsunuz, ilgili kişiler de kendi ürünlerini o şekilde aktive ediyorlar.
maalesef bizim ülkemizde güvenilecek insan bulmak çok zor artık. çevrenizde iptv alan biri oldukça yani sadece fiziken tanıdıklarınız ile bu bilgileri paylaşmanızda hatta mümkünse paylaşmak yerine direkt kendinizin gidip aktive etmesini tavsiye edebilirim.
hesabı kaybolup giden çok kişi oldu böyle.
-
Peki mail adresi değişmiyor değiştirilemiyorsa bu bir güvenlik değilmidir ? -
Teşekkür ederim -
rica ederim.
değişmiyorsa güzel. ben alalı 3 4 yıl oldu, pek ilgilenmiyorum artık detaylı olarak. telegram gruplarında genel şikayetleri gördüm sadece.
1 kişi ortak olarak giriyor, alakasız başka kişilere satıyor el altından, sonra herkes mağdur oluyor. tanımadıklarla girilen ortak işler hep tehlike barındırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 19 Ekim 2024; 21:58:52 > -
Arkadaşlar bende tivimate premium vardı, Mibox'da kullanıyordum. Şimdi Samsung smart tv aldım, mibox kullanmıyorum ama kendi marketinde tivimate yok. Nasıl kullanabilirim ben tekrar tivimate'i?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X