Şimdi Ara

Kafaüstü Kulaklık Pul Pul Dökülen Suni Deri Ped Sorunu / Kumaş Pedli Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene oldu olmadı resimdeki gibi pul pul dökülmeye başlıyor bu kulaklıkların pedleri. Kulaklıkta en ufak sorun yok bu pedler yüzünden çöp hale geliyor.

Kafaüstü Kulaklık Pul Pul Dökülen Suni Deri Ped Sorunu / Kumaş Pedli Kulaklık Tavsiyesi

Marka model farketmiyor her markada aynı sorun.

Tekstil sektöründe tanıdığı olanlar için yeni bir iş kapısı arkadaşlar bu üretip koysunlar dolap a filan ilan. Cidden yok çünkü 110 mm çapında yedek ped bulamadım. Çin'den tedarik edebileceğim sadece.

Kumaş kulak pedi olan kulaklık arayışındayım. Sizde kulaklık arayışındaysanız bu ped sorunlarını dikkate alarak seçim yapın. Uyumlu yedek ped bulmak zor + yüksek fiyatları var. Garantinin karşılayıp karşılamayacağı da meçhul kullanım hatası diyebilir yollar geri.

• Planlı eskitme ya da üreticilerin maliyet düşürme çabası gibi.
    İğrenç bi durum.
  • Bose kulaklık pedi 5 yıl dayandı.

Hyperx 3 yılda parçalandı.

Corisair 1,5 yıldır no problem şuan.

• Suni Deri hiçbir şey(kıyafet, koltuk, aksesuar) almayın. Doğru dürüst kullanmadığım hyperx cloud 2 nin taç kısmı çatlamış hep.

• Suni deri tere, yağa, kolonya vb temizlik maddelerine maruz kaldıkça bu sonuç kaçınılmaz.

Bu tip yani kapalı tip kulaklıklarda özellikle izolasyon için suni deri kullanılır. Bez kulaklık pedi izolasyon sağlamayacağı için ses profili tamamen değişecektir.

Bir kaç kez makinede sıcak yıkama yaparsanız büyük ihtimal tamamen çözünür sizde bez olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben bir kulaklıkta ped bulamayınca öyle yaptın.

Ayrıyetten ben bulamamıştım ama kauçuk spreyleri var yenilemek için deneyebilirsiniz.
  • Ben biraz zaman ayırıp, iğne iplik ile hakiki deri kullanarak diktim.
    1. Adım:parça deri temin etmek
    2. Adım : eski kılıfıntan kalıp çıkarmak,
    3.adım :içten dışa doğru adım adım dikmek,
    4. Adım:bir baly yapıştırıcı ile tabana yapıştırmak.
    Anker soundcore life q10 a turuncu, beats solo 3 e beyaz deriden diktim.
    Öyle şaşalı Orjinal gibi olmuyor, yada benim elimden gelen bu kadar.
    Kullanım olarak gayet iyi.
    Yaz aylarında terleme yapacağı kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.