Şimdi Ara

Kafayı dagıtmak için ne önerirsiniz.(((ÇOK AMAÇOK ÖNEMLİ)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • baban vefat ettiyse sende sinirden birini öldürmek zorunda değilsin..annen ne olcak?hayatta değer verdiğin kimse yok mu?öldürmek kolay.çek vur bitsin..sonrası zor olan..adam öldürmekle bitse dertler önce ben öldürürüm merak etme...dert bu yaşanması gerekiyosa yaşayacaksın,çekeceksin derdi..Allah kimseye çekebileceğinden fazlasını yüklemez..sakin ol,olumlu düşün..burası imtihan yeri..sonsuzluğa uzanan yolda 70-80 sene olsun max. ömrün.ne var yani çekmeye değmez mi?sabırlı ol..Allah sabredenlerle beraberdir..müzik dinle,kitap oku vs. vs...neyden hoşlanıyorsan onu yap...iç dünyana yönel biraz..kendi kişisel gelişimine önem ver..unutma; mutluluğu içinde yakalamak çok zor,dışarda yakalamak ise imkansızdır..gerçekler bunlar..kendini sağlam tut..hayat bu düşe kalka devam edeceksin..yaratılmışların en şereflisisin..bunu en iyi şekilde değerlendir

düzeltme:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 30 Ağustos 2007; 3:18:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

kardeş doktora git
    artı biraz ibadete yönel
    mesele eminim uyumayacaksın bu sabah namaza git bi bak nasıl rahatlayacaksın

artı biraz ibadete yönel????

ne alakası var anlamadım.
  • Allah allah, adam psikolojik sorunum var diyor siz dine yönel diyorsunuz.Ne alakası var? İbadetin psikolojik sorunla ne alakası var şimdi? Bu düşünce en fazla 1700 lerde bitmiş olsa gerekti.

Arkadaşım direk psikologa (doktora) git.

Çünkü bu tip şeyler illa psikolojik olmayabiliyor.Fizyolojik de olabiliyor.Vücuttaki bazı hormonların az salgılanması, bazı demir ve vitaminlerin eksik olması bu tip şeylere sebebiyet veriyor.En azından ben bu şekilde olan iki üç kişiyi tanıyorum.Aldıkları ilaçlarla durumları düzeldi.

Psikolojikse sorun, zaten psikolog seni yönlendirecektir.Bu yüzden mutlaka psikologa git.

Bunun dışında spor yapmak kesinlikle iyi gelecektir.Kitap okumakta iyi gelebilir (Roman pek önermem çünkü senin durumu destekleyebilecek kısımlar içerebilir.En iyisi teorik, kafa yoran işte tarih,antropoloji,siyaset bilimi,felsefe gibi dalları okumak)

• manhunt oyna bence sana iyi gelir

kendini biraz olsun rahatlarsın hissedersin hiç değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyber_zann -- 30 Ağustos 2007; 3:30:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateş ve güneş

Allah allah, adam psikolojik sorunum var diyor siz dine yönel diyorsunuz.Ne alakası var? İbadetin psikolojik sorunla ne alakası var şimdi? Bu düşünce en fazla 1700 lerde bitmiş olsa gerekti.

Arkadaşım direk psikologa (doktora) git.

Çünkü bu tip şeyler illa psikolojik olmayabiliyor.Fizyolojik de olabiliyor.Vücuttaki bazı hormonların az salgılanması, bazı demir ve vitaminlerin eksik olması bu tip şeylere sebebiyet veriyor.En azından ben bu şekilde olan iki üç kişiyi tanıyorum.Aldıkları ilaçlarla durumları düzeldi.

Psikolojikse sorun, zaten psikolog seni yönlendirecektir.Bu yüzden mutlaka psikologa git.

Bunun dışında spor yapmak kesinlikle iyi gelecektir.Kitap okumakta iyi gelebilir (Roman pek önermem çünkü senin durumu destekleyebilecek kısımlar içerebilir.En iyisi teorik, kafa yoran işte tarih,antropoloji,siyaset bilimi,felsefe gibi dalları okumak)

kesinlikle katılıyorum

• ne seviyeli bir forummuş burası zamanında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.