Şimdi Ara

kafayı yemek üzereyim bf3 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bf3 oyununu originden satın aldım bilgisayara yükledim oyuna girdim fps 12 den yukarı cıkmıo dedimki herhalde ayarlarındandır , video ayarlarında defaultta her sey high ve ultraydı indirdim assagı düzelmedi , çözünürlüğü 800x600 e kaddar indirdim yine bir şey olmadı fps max 30 gördüm daha yukarsını görmedim hele onlinelar da en düşük ayarlarda 20 fps gecmiyor bilgisayarda ne ısınıyor ne bişi sistemide gayet yeterli lütfen bi yardım bakmadıgım yer kalmadı forumlrda hep benzer şeyler
    Pc özellikleri:MsiGe620dx gt635m 2gb ekran kartı paylaşımsız i7-2670qm 8gb ddr3 ram

• low 1024x768 kaç fps veriyor yazabilir misin ?
  • ekran kartından doğal birşey. biraz overclock yapmayı deneyin ekran kartına laptop çok ısınmıyorsa.
  • oyun sırasında buyuk ihtimal intelin hd4000 aktif oluyordur,ayarlardan gt635i aktif et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

oyun sırasında buyuk ihtimal intelin hd4000 aktif oluyordur,ayarlardan gt635i aktif et

İntel hd4000 aktif olsaydı 30 fps'yi bile görceğini sanmıyorum.Gt635M çalıştırması gerek belki ısınmadan dolayı bir sorun oluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

oyun sırasında buyuk ihtimal intelin hd4000 aktif oluyordur,ayarlardan gt635i aktif et

İntel hd4000 aktif olsaydı 30 fps'yi bile görceğini sanmıyorum.Gt635M çalıştırması gerek belki ısınmadan dolayı bir sorun oluyordur.

herkes bu sorunla karşılaşıyor,sorun oyunda intelin kartının aktif olması onu devre dışı bırakıp nvidia aktif edlilince sorun çözülür
  • sadece intel ile oyuna bile girmiyor onuda denedim nvidia nın calıstırdıgı kesin fakat hiç bi oyunda böyle değil, far cry 3 oynuyorum hitman absolution oynuyorum yüksek grafiklerle 50 fps alıyorum neden bf3 de böyle anlamadım. Crysis 3 betayı yüklüyorum şimdi ondada böyle olursa pc dendir eğer olmaz ise oyunla alakalı bi problemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rytieriljenil -- 30 Ocak 2013; 22:28:44 >
  • belki driver ile ilgili bir sorundur
  • OFF Crysis 3 de her sey low da 15 fps nin üstünü göremedim :D bu kadar kötü değildir bu makine herhalde driverda galiba sorun var formatlıyasım geldi[bscfp=]
  • 14 senedir bilinçli bir şekilde bilgisayarımı kullanıyorum yapcağım her yolu denedim hemen hemen fakat hiç bir artış yok en son bf3 ün forumunda gördüm bazı nvidia kartlarının driverlarında hata varmıs bf3 ün bi update i geldikten sonra herkesde bi fps düşüşü yaşanmıs hala da yazıyolar galiba ondan dolayı

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347955584640/153/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rytieriljenil -- 31 Ocak 2013; 9:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rytieriljenil

OFF Crysis 3 de her sey low da 15 fps nin üstünü göremedim :D bu kadar kötü değildir bu makine herhalde driverda galiba sorun var formatlıyasım geldi[bscfp=]

bende bf yi herşey ultrada oynuyorum ama crysis'i herşey high'da ve 4xMsaa(medium) da bile kasıyor gerisini sen düşün
  • Nvidia Inspector ü indirip ordan istediğini ayarlayabilrsin ve Ekran Kartına kolayca O/C çekebilirsin ayrıca İntel'in kartını devre dışı bırakmayı dene GT635m le oynayanlar var benim arkadaşlarım low da falan 50-60 fps alıyorlar
  • deneyeceğim teşekkürler
  • GameBooster diye program var onu bi dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.