Şimdi Ara

Kafayı yemek üzereyim,bir akıl verin,dertleşelim lütfen (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • empati yap kardeşim ergen olsada bir gururu var senin annen öyle birşey yapıyor olsa 15 yaşında olsan nasıl hissedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gokturkkk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

Birader namus lan bu nası bri üslubun vardır senin konuşsun ama benden gizlemesin lan böyle bişey mümkün mü insan olan utanır be 15 yaşında çcuğun var senin ha evlenir o ayrı ama yok evlen miyim gidiyim elin adamlarıyla günümü gün ediyim annemde destekçim ohh ne ala memleket 15 yaşında erkek çocuğunu düşünen yok yerinde olsam anneannemi de annemi de dayaktan komalık ederdim

tamam

Nie tamam dedin anlamadım ben konu sahibi arkadaşa dedim

anne dövmeyi,anneanne dövmeyi olağan bir şey gibi gösterdiğin için öyle dedim.sonuçta herkesin kişilik yapısı farklıdır tamam ama herkes başkasına zarar vermediği sürece özgürdür.tavrınızı yanlış buldum

Benim dediğimi yanlış buluyorsun ama adamın annesinin yaptığını doğru mu buluyorsun şimdi bu kadın onu çoktan haketmiş kardeşim bu kadın genç kız değil ya öğle erkeklerle telefonda konuşsun insan azıcık çocuğunu düşünür + olarak az bile demişim insanlar bu yüzden cinayet işliyo namus bu namus

senin yolun uzun kitap oku arastir kulturunu arttir yoksa seni haberlerde karisini olduren kisi olarak gorucez.

Yeterince okuyorum ve biliyorum tamam şiddeti onaylamıyorum ama ortada gururu ayaklar altında olan bi delikanlı var ve ayrıca kadın dövmeyi bende onaylamıyorum ve asla yapmayacağım bişey ama adamın anlattığına göre laftan anlamıyor annesi anlasa çocuğuna bunları yaşatmazdı

ne gururu ya?

kadın özel hayatını ergen oğluna mı danışacak?

o yaşta bir insan özellikle evlenip boşanmışsa doğru adımlar atar zaten.

Evet gerçekten çok doğru adımlar atıyormuş arkadaş anlatıyo biraz okuyun adamın yazdıklarını kardeşim ayrıca ergenlikle falan alakası yok bunun ve samet kardeşim yerinde olsam hiç düşünmeden babamın yanına giderdim nolursa olsun kaç kurtul o ortamdan hem belki anne ne de ders olur

Ben konuyu okuyorum sen merak etme.

Annesinin yanından ayrılıp babasının yanına gidince babasının ilgileneceği ne malum? Adam alışmıştır bekar hayatına.

Madem konuyu okuyorsun kardeşim insan çocuğunun fikrine değer vermez mi bekar kız değil bu sonuçta çocuğundan sorumlu ve ayrıca doğru adımdan bahsetmişsin bunun neresi doğru adım neyse arkadaş kendi verir kararını

sen önce git kendi kişisel sorunlarını hallet. çemkirme bana.

konu sahibi üyenin mesajına bir bak bakalım bana karşı en ufak bir öfkesi var mı? bir de kendine bak.

Kardeşim benim kişisel sorunum falan yok adam dertleşmek istemiş bende fikrimi belirtmişim hepsi bu ve konu sahibi arkadaşın bana karşı öfkesi falan yok o anladı sen anlamadım fikirlerimiz ters düştü seninle yoksa çemkirmedim düşüncene saygı duyuyorum sende saygı duy mevzu kapansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ares.

Aslında düşüncene gerçekten hayran kaldım hocam,doğru söylüyorsun boşuna kendimi burda üzeceğime babamın yanında yani babam kızsada sövsede rahat olacağım,Antalya'da dışarı çıktığında rahat gezebileceğin biryerde var Ankara'da çakal çukal dolu bu saatlerde ama Antalya'da da korkularım var yani böyle arkadaş ortamım falan olmazsa yalnız başıma kalırsam diye korkuyorum,sonuçta enazından 3 4 kişilik bir arkadaş grubum var burda düzgün adamlardan oluşan.Ordada akşam 6 7 den sonra adam olmuyor diyorlar kışın,ama sakinleştirici deniz havası falan olan yer ya rahat ederim gibi düşünüyorum,açıkcası bu yaşa kadar elbebek gülbebek yetiştirildim fazla baba disiplini göremedim oyüzden hiçbirşeyde işe başladığımda tutarlılık sağlayamıyorum,baba disiplinide istiyorum kızmasını falan da işte zamanla karar vericem yorum atan fikir söyleyen bütün arkadaşlara abilere teşekkürler..

@yürüyenmerdiven Bu arada abi çok saol sana çok kanım ısındı

değişimler korkutur insanı bu çok normal. bende 2-3 hafta içinde yeni bir şehire taşınacam. yeni bir iş ortamı, sıfırdan tanımadığım bir çevre kuracam kendime. senin yaşında bu daha kolaydır inan, belli yaştan sonra sağlam dürüst dost bulmak da zor olur (yaşım 26 bu arada) ama istiyorum da bunu. nereye kadar annemizin güvenli sıcak kucağında kalacaz. hayatta bazı şeylerden kopup kendimizi değiştirmemiz, aynı ortamlardan sıyrılıp yeni dünya görüşleri edinmemiz gerek.

annen sana ne kadar bakıyorsa baban da o kadar bakar emin ol. hatta baban senden uzun zamandır ayrı olduğu için daha da üstüne düşer. annenle uzun zamandır aynı ortamda olmaktan seni önemsemiyor hale gelmiş, öyledir, belli süre sonra insan bazı şeylerin kıymetini görmez olur. bu ayrılık annenle arandaki bağı da güçlendirebilir. o anlamda annen kendine çeki düzen de verebilir uzaklaşınca fark eder belki bazı şeyleri...

kararı verecek olan sensin. Allah hayırlısını nasip etsin =)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.