Şimdi Ara

Kafayı yemek üzereyim,bir akıl verin,dertleşelim lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar konu ailevi ciddi bir mesele.Lütfen yazdıklarımı okuyun bir dertleşelim gerçekten çok daraldım .

Yaş 15,ana baba boşanık.

Annemle birlikte dedemgilin yanında kalıyoruz 3 yıldır.Maddi durumumuz çok iyi,nnemin hiçbir kötü yanı yoktur iyidir benim isteklerimi yapmaya çalışır,ben onun istediklerini yapmaya çalışırım,sohbette ederiz dertleşirizde.Ama son 1 yıl içinde (biliyorum her insanın olabilir doğal birşey ama nedense yediremiyorum kendime) annemin bir sevgilisi konuştuğu bir adam olduğunu düşünüyorum,geçen yıl bununla ilgili gece telefon konusmalarını dinlemiştim sabaha kadar dinlemiştim falan o günün sabahı bayağı kavga etmiştik adamlada nasıl konuşuyor ama canımlı cicimli,hatta bi ara el bile kaldırmayı düşünmüştüm (aşırı derecede sinirli olurum en küçük birşeyde bile).

Geçenlerde yine konuştuk bu konuda ama bu sefer sakince konuştum dedim " Anne bak eğer böyle konuştuğun ciddi düşündüğün biri varsa falan söyle ben meraktan içim kıyılıyo sinirleniyorumda varsa öyle birşey şimdiden söyle" falan dedim oda "yok öyle ben evlenmem falan zaten " dedi bikaç kere sordum sonra,yok yok diye diye iyi bakalım dedim geçti gitti artık mutluydum 1 hafta önce,sonra bu gece annem vestelde çalışıyor 8 9 gibi geliyor mutfakta oturuyorlar anneannem ile gittim yanlarına anneannem mutfakta annem yok, dedim annem nerde ?,tuvalette falandır dedi baktım wc de kimse yok,yok orda dedim,nabacan sen anneni boşver yok meyve soydum al ye falan diye geçiştirdi sonra ben bir sinirlendim kollarım falan uyuştu şuan hala uyuşuyor her tarafım sinirden,annemde boş bi oda var evde ona girmiş ışıkta kapalı sonra anneannem namaz kılıyodu geçtim onun odasının önünden gördü falan namazdaydı sonra baktım kapıyı giremedim elim niyeyse açmadı kapıyı annem tamam yeter sonra konuşuruz falan diyodu çünki 2 3 saat çıkmadı o odadan kimle konuşuyorsa artık bayağı olmuştu,giremedim işte sonra sinirli sinirli geçtim odaya (aynı odada yatıyoruz yataklar ayrı) anneannemle bişeyler konuştu ben geçerken falan gördü sinirliyken annenem beni.Sesleri geliyodu ama anlamadım şimdi bana 1 gıdım laf etmeden direk yattı,şuanda sinirden çıldırıyorum birtane tokat atasım geliyor,tamam normal birşey artık yani o eski annemin öyle evlenmesini engellemem ama bunu benden saklaması bana acaip derecede koydu,mesela benim telefonda sms kalmıyor bazen arkadaşlara onun telden atıyorum başımda bekliyor her telefonda menüye gir şuna gir buna gir ypışında kod koymuş telefona falan herşey saklı siliniyo tertemiz oluyo gelen kutusu falan dedim yine sen benden ne saklıyorsun diye beni sinirlendirme napıcaksan yap ver şu telefonu bilmem ne falan dedi o anda yemin ederim laptopu atacaktım üstüne arkadaşlar cidden bunalımdayım etrafımdaki arkadaşlarım bi gıdım konuşcak adam yok serseri çakal çukal adamlar ile dolu,bir kankam vardı onada anlattım böyle dalga geçer gibi trolledi falan bi bastım engeli,gerçekten doldum kafam çok karışık bu aralar zaten içimde hep bir sıkıntı var 1 yıl geç yazıldığımdan dolayı 8. sınıftayım sbs kaygısı falan derken iyice afalladım.

Şimdi anneme karşı ne diyeyim ben böyle benden gizli iş yapmasını istemiyorum gelsin yanımda açık açık kimle konuşcaksa konuşsun,bana yalan söylemesin ne diyeyim.

Hayır konuşsam konuşmayada ağzım gitmiyor böyle sanki annem birşey diyemez bana ama yani utanıyorum gibi hissediyorum konuşamıyorum değişik bir duygu oluyor o kapıdada girebilirdim ama girmedim nedense.Buraya hiç konuşcak arkadaşım veya beni dinleyen biri olmadığı için yazdım lütfen ciddi yorum yapın,cidden içimdeki hisleri yaşamadan anlayamazsınız bir akıl verin lütfen arkadaşlar

• öncelikle sakin ol... sen ne kadar kaygılansanda valide bildiğini yapmaya devam edecektir.sen yasakladıkça o yasağı deler.serbest bırak.elbet annen ne yaptığını biliyordur.hayatını biriyle paylaşma isteği gayet doğal,hem belki adam iyi biridir...pozitif düşün ve hayırlısı neyse o olsun de akışına bırak
  • Kardeşim annenle baban boşanalı ne kadar oluyor bilmiyorum ama sen annenin hayatına müdahale edemezsin. Sana bunları anlatmıyor diye sinirlenip anneni kırman yanlış bir hareket. Annen kim bilir kaç yaşında kadın , oturup 15 yaşındaki oğluna sevgilisini mi anlatacak biraz mantıklı ve sakin ol. Eğer iş ciddiye binerse ki annen , babandan sonra evlenirse bunu uzun süre tartıp biçtikten sonra yapar , o zaman bir buluşma ayarlanır ve tanışırsın. Yani o senin annen diye hayatındaki her şeyi bileceksin diye bir olay yok. Belki yalnızlık çekiyordur , durumumuz çok iyi demişsin ama her şey para değil bu hayatta. Dertleşecek birilerini arıyor olabilir. Benle dertleşiyor demişsin , seninle her konuyu konuşamaz. Belki kız olsan haklı olabilirdin , çünkü kızlar ve anneler arasında çok çok elzem konular harici gizli saklı olmuyor ama durum bu benim gözümde. Sakin ve rahat ol. Anneni rahat bırakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

öncelikle sakin ol... sen ne kadar kaygılansanda valide bildiğini yapmaya devam edecektir.sen yasakladıkça o yasağı deler.serbest bırak.elbet annen ne yaptığını biliyordur.hayatını biriyle paylaşma isteği gayet doğal,hem belki adam iyi biridir...pozitif düşün ve hayırlısı neyse o olsun de akışına bırak

Ya hocam artık o konuda kendimi olgun bir cevaba kavuşturdum tamam evlensin herkesin ihtiyaçları bir eş dost isteği olur ona birşey demiyorum.Ama ben evlenmem bilmem ne diyip arkamdan gizli gizli iş çeviriyor hayır annemin kiminle konuşup kimi beğendiğini hayatındaki adamı öğrenmek beni en büyük hakkım,zaten babamla olan evlilikten sonra iyice dengesizleşti,Allah korusun bunun pardon ama tecavüzcüsü var kaçıranı var edeni var,benim bilmem en büyük hakkım benim ona kızmam gizli birileriyle konuşuyor..Sakinde olamıyorum herşey üst üste biniyor off cidden bıktım,oturduğum yerden,okulumdaki insanlardan,arkadaş çevremden (arkadaş denilebilirse)..Çıkmazdayım.

• kardeş ne yapmamızı bekliyorsun annenle konuşalımmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

kardeş ne yapmamızı bekliyorsun annenle konuşalımmı?

Hocam birşey yapın diye açmadım konuyu dertleşmek akıl fikir almak için açtım dikkat ettiysen.
  • Odaya dinleme cihazı koy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ares.

quote:

öncelikle sakin ol... sen ne kadar kaygılansanda valide bildiğini yapmaya devam edecektir.sen yasakladıkça o yasağı deler.serbest bırak.elbet annen ne yaptığını biliyordur.hayatını biriyle paylaşma isteği gayet doğal,hem belki adam iyi biridir...pozitif düşün ve hayırlısı neyse o olsun de akışına bırak

Ya hocam artık o konuda kendimi olgun bir cevaba kavuşturdum tamam evlensin herkesin ihtiyaçları bir eş dost isteği olur ona birşey demiyorum.Ama ben evlenmem bilmem ne diyip arkamdan gizli gizli iş çeviriyor hayır annemin kiminle konuşup kimi beğendiğini hayatındaki adamı öğrenmek beni en büyük hakkım,zaten babamla olan evlilikten sonra iyice dengesizleşti,Allah korusun bunun pardon ama tecavüzcüsü var kaçıranı var edeni var,benim bilmem en büyük hakkım benim ona kızmam gizli birileriyle konuşuyor..Sakinde olamıyorum herşey üst üste biniyor off cidden bıktım,oturduğum yerden,okulumdaki insanlardan,arkadaş çevremden (arkadaş denilebilirse)..Çıkmazdayım.

bence daha yeni tanıştığı birisi olduğu için sana söylemiyordur(henüz ciddi bir şey olmadığı için).belkide öyle biri hiç yoktur...pozitif düşünmeye çalış.evet her türlü insan vardır ama kötüler var diyede iyi insanlara haksızlık etmemek lazım... (bu arada eğer kimseyle arkadaşlık kuramıyorsan sana tavsiyem kedi veya köpek al,derdin tasan kalmayacaktır.benim arkadaş çevrem var ama kedilerimle oyun oynamaya başladığımda,onların bakımını yaptığımda ne derdim kalıyor ne tasam...tavsiye ederim)

• zarf at , anne herşeyi öğrendim filan de yüz ifadesine bak o saniyedeki yüzifadesini çözdünmü tamamdır.(ciddiyim) zaten sonra ne dediğinin bir önemi yok yüz ifadesi herşeyi anlatır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yanıt Vermiyor

kardeş ne yapmamızı bekliyorsun annenle konuşalımmı?

Hocam birşey yapın diye açmadım konuyu dertleşmek akıl fikir almak için açtım dikkat ettiysen.

haklısın sende benim annem babamında mahkemesi sürüyor annemde biraz kıtlık var bende dedimki, boşanın gitsin ben geönliğimi sizinle uğraşarak geçiremem hergün küfür betdua.

bırak anneninde ihtiyacı olur tabiki

annen belliki babandan beklediği mutluluğu huzuru yakalayamamış yeniden evlenmek istiyor sen zaten engel olamazsın.

oda belliki utancından sana birşey demek istemiyor yada ortada daha tam olarak birşey olmadığından sana söyleyipte seni üzmek istemiyor

senin şimdi sevgilin olsa gidip annene dos doğru anlatmassın değilmi?

öyle düşün yani.

bu işlere fazla kafa yorarsan 50 yaşında yolcusun

• quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

zarf at , anne herşeyi öğrendim filan de yüz ifadesine bak o saniyedeki yüzifadesini çözdünmü tamamdır.(ciddiyim) zaten sonra ne dediğinin bir önemi yok yüz ifadesi herşeyi anlatır.

En iyisi yarın anneanneme sorayım o biliyordur öyle düşünüyorum.

@crazyfriend712 Hocam hiç öyle biri yok değil 1 yıldır kiminle konuşuyor bu kadın,ayrıca yeni tanıştığıda olamaz bence aşırı derecede çevresi yok .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

zarf at , anne herşeyi öğrendim filan de yüz ifadesine bak o saniyedeki yüzifadesini çözdünmü tamamdır.(ciddiyim) zaten sonra ne dediğinin bir önemi yok yüz ifadesi herşeyi anlatır.

En iyisi yarın anneanneme sorayım o biliyordur öyle düşünüyorum.

@crazyfriend712 Hocam hiç öyle biri yok değil 1 yıldır kiminle konuşuyor bu kadın,ayrıca yeni tanıştığıda olamaz bence aşırı derecede çevresi yok .

Bu benim insanları anlamak için uyguladığım taktiktir özellikle annende yada annnanende daha iyi sonuç alabilirsin onlarla yaşıyorsun hep , dediğim gibi sözlerden çok gözler ve yüz ifadeleri önemlidir. Anneninde böyle birşeyi senden saklamak istiyorsa acaba nedeni ne olabilir birazda empati deneyebilirsin belki haklı nedenler ortaya çıkar..bilemessin

• La oglum daha liseli bile degilsin , nedir bu asabiyet? Sana yuzlerce kez yardim etmis , destek olmus kadina , annene , el kaldirmayi bile nasil dusunebilirsin ? Sen insan gibi tepki vermemissin o da dolayisiyla sana soylememis , bu gayet dogal , kaldi ki sevgilisi olmamasini istemende cok sacma , kadin ne hata yapti ki yalniz yasamaya mahkum olsun ? Belki olgunca dusundugunu saniyorsun ama daha ergenlik evresinin yarisinda bile degilsin , dusuncelerin ileride cok degisecek , duzeltilemeyecek hatalar yapma.
    Kendinden buyugune karsi saygili ol , onca bagirip cagirmissin kadin sabirli bile davranmis, bir an once kendine gel.
    Konusacak insan bulamiyorsan sorunu kendi kisiliginde aramalisin , etrafinda degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader namus lan bu nası bri üslubun vardır senin konuşsun ama benden gizlemesin lan böyle bişey mümkün mü insan olan utanır be 15 yaşında çcuğun var senin ha evlenir o ayrı ama yok evlen miyim gidiyim elin adamlarıyla günümü gün ediyim annemde destekçim ohh ne ala memleket 15 yaşında erkek çocuğunu düşünen yok yerinde olsam anneannemi de annemi de dayaktan komalık ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Birader namus lan bu nası bri üslubun vardır senin konuşsun ama benden gizlemesin lan böyle bişey mümkün mü insan olan utanır be 15 yaşında çcuğun var senin ha evlenir o ayrı ama yok evlen miyim gidiyim elin adamlarıyla günümü gün ediyim annemde destekçim ohh ne ala memleket 15 yaşında erkek çocuğunu düşünen yok yerinde olsam anneannemi de annemi de dayaktan komalık ederdim

tamam
  • quote:

quote:

Birader namus lan bu nası bri üslubun vardır senin konuşsun ama benden gizlemesin lan böyle bişey mümkün mü insan olan utanır be 15 yaşında çcuğun var senin ha evlenir o ayrı ama yok evlen miyim gidiyim elin adamlarıyla günümü gün ediyim annemde destekçim ohh ne ala memleket 15 yaşında erkek çocuğunu düşünen yok yerinde olsam anneannemi de annemi de dayaktan komalık ederdim

tamam

Nie tamam dedin anlamadım ben konu sahibi arkadaşa dedim
  • quote:

quote:

quote:

tamam

anne dövmeyi,anneanne dövmeyi olağan bir şey gibi gösterdiğin için öyle dedim.sonuçta herkesin kişilik yapısı farklıdır tamam ama herkes başkasına zarar vermediği sürece özgürdür.tavrınızı yanlış buldum

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam

anne dövmeyi,anneanne dövmeyi olağan bir şey gibi gösterdiğin için öyle dedim.sonuçta herkesin kişilik yapısı farklıdır tamam ama herkes başkasına zarar vermediği sürece özgürdür.tavrınızı yanlış buldum

Benim dediğimi yanlış buluyorsun ama adamın annesinin yaptığını doğru mu buluyorsun şimdi bu kadın onu çoktan haketmiş kardeşim bu kadın genç kız değil ya öğle erkeklerle telefonda konuşsun insan azıcık çocuğunu düşünür + olarak az bile demişim insanlar bu yüzden cinayet işliyo namus bu namus

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam

Benim dediğimi yanlış buluyorsun ama adamın annesinin yaptığını doğru mu buluyorsun şimdi bu kadın onu çoktan haketmiş kardeşim bu kadın genç kız değil ya öğle erkeklerle telefonda konuşsun insan azıcık çocuğunu düşünür + olarak az bile demişim insanlar bu yüzden cinayet işliyo namus bu namus

senin yolun uzun kitap oku arastir kulturunu arttir yoksa seni haberlerde karisini olduren kisi olarak gorucez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokturkkk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam

senin yolun uzun kitap oku arastir kulturunu arttir yoksa seni haberlerde karisini olduren kisi olarak gorucez.

Yeterince okuyorum ve biliyorum tamam şiddeti onaylamıyorum ama ortada gururu ayaklar altında olan bi delikanlı var ve ayrıca kadın dövmeyi bende onaylamıyorum ve asla yapmayacağım bişey ama adamın anlattığına göre laftan anlamıyor annesi anlasa çocuğuna bunları yaşatmazdı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.