Şimdi Ara

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM Q6600 ÜM YANACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • be daha 3 gün önce eski anakartımla biosu update ettim sonra ısı 20 derece arttı eski biosu yüklemedim yeni aldığım anakartı kullanıyorum bios update ettim bizim pc dükkanındaki pc lerde aynı onun için eski biosuna dön

GELEN GİDENİ ARATIRMIŞ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 13 Nisan 2008; 11:43:11 >
  • bana sorarsan işlemcini başka bi anakartda test et . sorunun anakartdan olduğu kesinleşirse ver garantiye onlar uraşşsın.
  • yeni biostan dolayı thermal dedektörler saçmalıyor olabilir daha önce bu sorunu yaşayanları epey gördüm yani bios update ile işlemci sıcaklığı artmaz....thermal dedektörler sapıtmıştır...olan o yani boşuna üzülme...
  • selam bende l2 revızyon e2160 var.
    abıt ıp35 anakart ıle ılk kullanmaya basladıgımda o.c. suz 36-38 arası bır sıcaklıgı vardı.lakın akasa 965 aldım neyse montajı yaptım lakın o.c. ıle kullanma baslayınca cpu artık o soguk cpu olmaktan cıktı.su an yıne default degere getırdım.hatta su anda bosta oldugundan 6 carpan ıle calısmakta(yanı 1200mhz)lakın cpu sıcaklıgı abıt EQ de 49,core temple de cekırdekler 42,45 olarak gostermekte.
    sımdı guc kaynagı dıyıcem ama tagan 2force 530w kullanmaktayım.
    HW monıtor den voltajlara baktıgımda +12 ye 6volt +5 e 3v vermekte ama abıt EQ de +12 volt degerıne baktıgımda
    normal deger yanıo 12v verdogoıno gosterıyor.
    bıos dan voltaj degerlerıne baktıgımda ıse +12 +5 +3 +1.5 degerlerı tam yanı azalma yok.
    acabna xp altındamı psu guc degerı dusuyor onuda anlıyabılmıs degılım.

bu arada psu ıle cok enteresan bırseyu daha soylemek ıstıyorum
    seagate 410as hdd kullanmaktayım.xp acılısında mavı serıtler 7 tur atıyor.
    bugun hdd yı besleyen 5 kablolu sata guc kablosunu cıkardım ve eskı sıstemımde kullanmakta oldugum cdrom lardakı 4 pınlı guc fısını sata guc fısıne cevıren(ama sata ya cevırdıgınde 4 kablo ıle cevıren.yanı 15v yada 3v gırısı olmayan)
    kablo ıle bagladım ve hdd xp acılısında 1,5 tur attı.
    buda psu dan suphelenmeme neden oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.