Şimdi Ara

Kafayı yemek üzereyim 😔 sizce hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LegendarySin

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her zaman diyorum.2-3 fps ye 300 lira verilmez.Ve cw var.r9 290x alıyosun arkana yaslanıyosun

290xle gtx 970 arasında 300 lira mı var ?

Kendim 1000 tl ye aldım.Sapphire tri-x
    Hatta 500 tl var bi evga gtx 970 1500 tl

Evga 1500tl diye herkesin onu 1500 tlye mi alması gerekiyor?Aynı evga bir sürü yerde 1200 tllerde.

1100 liraya bile gtx 970 var.

r9 290x tri-x oc ise 1200 küsür lira zaten.Hadi n11den kuponla filan bir şekilde ucuza alırsın.Ama sanki gtx 970 alınmıyor mu?

Biraz destekli sallayın bari.300 tl varmış aralarında

Sapphire amd bana göre en iyi markasıdır.Nvidia da ise evga yine bana göre en iyi markadır.Ona göre karaılastırdım.1000 tl de indirim varken kapmıstım

Gtx 970lerin en sorunlusu evga.Ayrıca 1500 lira filan da değil.Ona kalırsa 2bin liraya da 290x var.En pahalı söylemek ne diye

En sorunlusu bi kere zotac.Ve ben gtx 970 icin veya 290x icin konusmadım markaları genelledim.Ha bu arada en son baktığımda evga 1500 tl idi düsmüs olma ihtimali yüksek (ayrıca evga en pahalısı da değil)

Evga en pahalısı değil.Orda demek istediğim o değildi.Sen en pahalı fiyatı söylüyorsun.1500 liraya evga sayılı yerde vardır.Genelde 1200 civarında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her zaman diyorum.2-3 fps ye 300 lira verilmez.Ve cw var.r9 290x alıyosun arkana yaslanıyosun

290xle gtx 970 arasında 300 lira mı var ?

Kendim 1000 tl ye aldım.Sapphire tri-x
    Hatta 500 tl var bi evga gtx 970 1500 tl

Evga 1500tl diye herkesin onu 1500 tlye mi alması gerekiyor?Aynı evga bir sürü yerde 1200 tllerde.

1100 liraya bile gtx 970 var.

r9 290x tri-x oc ise 1200 küsür lira zaten.Hadi n11den kuponla filan bir şekilde ucuza alırsın.Ama sanki gtx 970 alınmıyor mu?

Biraz destekli sallayın bari.300 tl varmış aralarında

Sapphire amd bana göre en iyi markasıdır.Nvidia da ise evga yine bana göre en iyi markadır.Ona göre karaılastırdım.1000 tl de indirim varken kapmıstım

Gtx 970lerin en sorunlusu evga.Ayrıca 1500 lira filan da değil.Ona kalırsa 2bin liraya da 290x var.En pahalı söylemek ne diye

En sorunlusu bi kere zotac.Ve ben gtx 970 icin veya 290x icin konusmadım markaları genelledim.Ha bu arada en son baktığımda evga 1500 tl idi düsmüs olma ihtimali yüksek (ayrıca evga en pahalısı da değil)

Evga en pahalısı değil.Orda demek istediğim o değildi.Sen en pahalı fiyatı söylüyorsun.1500 liraya evga sayılı yerde vardır.Genelde 1200 civarında.

pffff arkadasım ben baktıgımda dedim.Düsmüs olabilir dedim yeter yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.