Arkadaşlar almayı düşündüğüm ekran kartı R9 290 tri-x oc.. Lakin şart değil.. Ben bit yüksekliğinden dolayı (512) tercih ediyordum.. Ama GTX970 tavsiye edildi.. Sizce de bu doğru mu? Ne gibi bir artısı var? 256 bit sonuçta..O rakamlara çıkıyorum sonuçta ama çok kararsız kalıyor insan
r9 290 tek geçer 970 sorunlu kart garantiyle çok uğraşırsın
Homer34H
kullanıcısına yanıt
Kardeşim Bellek Bant Genişliği (bit) çok olunca kartın performansı yüksek olur herzaman doğru bir yaklaşım olmayabilir yani birinin 512 bittrn geçirdiği bilgiyi gelişen teknoloji sayesinde 256 bit ile sağlayabiliyorzaten arkadaşlar o rakamlara çıktığınız için GTX 970 öneriyorlar Daha gelişmiş GPU daha az enerji tüketimi daha yeni teknoloji en kötü aynı yada daha yüksek performans
quote:
Orijinalden alıntı: mulobbo
Sen balık yiyor musun evladım?
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie
quote:
bi arkadaşımla 970 aldık 8kez kart değiştirdik hepsinde cw var
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Valla işte bu çok makbule geçti.. Öğrenmem gerekeni öğrendim 😜
Homer34H
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle gtx 970 almalisin Hem performans hem de sicaklik ta r9 290x ten iyi 780ti ile eşit.
Dx 12 Mfaa Dsr teknolojileri var.
Gtx 970 Ler arasında da
Gigabyte g1 gaming öneririm
En serin kart ve en performanslilardan. Tek eksisi biraz uzun
Homer34H
kullanıcısına yanıt
cw olmasa kesinlikle 970
Dun arkadasimin siparisi msi r9 290x geldi 1200 tl ye aldi momtajini yaptik az birazda gidikladik karti ben boyle birsey gormedim butun kartlar hikaye tek gercek bu :)
Dun arkadasimin siparisi msi r9 290x geldi 1200 tl ye aldi momtajini yaptik az birazda gidikladik karti ben boyle birsey gormedim butun kartlar hikaye tek gercek bu :)
Gerçekten çok zor bir iş.. 😔 peki beyler bunların yanına bunu eklesek herkes bunda hem fikir olur mu?? 😊
Asus GTX760x2 ROG MARS GDDR5 4GB 512Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı
quote:
Orijinalden alıntı: Homer34
Gerçekten çok zor bir iş.. 😔 peki beyler bunların yanına bunu eklesek herkes bunda hem fikir olur mu?? 😊
Alıntıları Göster
Tabiki gtx 970 öneririm ama cw'siz,bence yurtdy?yndan al türkiyedeki 970'lerin %90'y iade edilmi? veya cwli
quote:
970 daha yüksek performans verir
quote:
quote:
quote:
bi arkadaşımla 970 aldık 8kez kart değiştirdik hepsinde cw var
Yalanını sevsinler. Hangi firmaymış o CW yüzünden 8 kere kart değiştirmenize izin veren
quote:
Çift GPU her zaman sorun demektir. R9 al geç.
Gtx 970 hic dusunme bile
quote:
Orijinalden alıntı: pervanee
Gtx 970 hic dusunme bile
Herkesin ortak kanısı olan bir ekran Kartı almam lazım 😃 gerçekten zorlanıyorum
quote:
Herkesin ortak kanısı olan bir ekran Kartı almam lazım 😃 gerçekten zorlanıyorum
Alıntıları Göster
herkesin ortak kanısı olmaz kimi coil whine var gtx970 olmaz amd al diyor kimi de gtx970 daha hızlı öterse ötsün diyor ikisinin ortası olmaz herkes aynı kartta uzlaşamaz.ya gtx970 alacaksın ya da 290 sen karar vereceksin biz değil.benim merak ettiğim bu kartlara yetecek sistemin var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Edward Teach
herkesin ortak kanısı olmaz kimi coil whine var gtx970 olmaz amd al diyor kimi de gtx970 daha hızlı öterse ötsün diyor ikisinin ortası olmaz herkes aynı kartta uzlaşamaz.ya gtx970 alacaksın ya da 290 sen karar vereceksin biz değil.benim merak ettiğim bu kartlara yetecek sistemin var mı?
Alıntıları Göster
Evet..aslında herşeyi tamamlamıştım. Siparişteki ürünlerin bir kısmı olmadığı için alamadım.. Önümüzdeki haftaya kaldığı söylendi.. Bir takım bağlantılarımla biraz daha ekonomik olarak elde edebiliyorum bu ürünleri ama işte kendi kendime vesvese yaptım acaba bu fiyata en iyisi bu mu dedim? Bütçem 3 750 tl civarı.. Mouse ve klavye Hariç hepsi olacak
Her zaman diyorum.2-3 fps ye 300 lira verilmez.Ve cw var.r9 290x alıyosun arkana yaslanıyosun