öle bişey henüz icat edilmedi dostum.malesef imkansız o dediğin.anca parayı basınca rahat girebiliyon bu oyuna.zaten iki saat uğraşıp giriyom oyuna soora hata veriyo.benim de bi taraflarım şişti ama.
Oyunun gelişmesini istiyorsanız vede daha rahat girmek için premium üyelik almak lazım. Bu paranın verilmesi taraftarıyım
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
Oyunun gelişmesini istiyorsanız vede daha rahat girmek için premium üyelik almak lazım. Bu paranın verilmesi taraftarıyım
PARA WERME TARAFTARIYSAN BENİMKİNİDE WER
quote:
Orjinalden alıntı: item_pls
quote:
PARA WERME TARAFTARIYSAN BENİMKİNİDE WER
ya aslında evde olsam verecem alacam ama sadece hafta sonları oynaka içinde vermek istemiyom ama hafta sonları kıvranıyoz kafelerde
eskiden ne güzel premium yoktu too money diyodu hemen giriyoduk
Oldu canım gözlerim doldu Madem zevk çin oynuyoruz bazı şeylerede katlanmak lazım işine gelmeyen oynamaz.
baab bn de cyper lwl kaç bide bu premium a itiras etse butun knight olmasmı???????????
quote:
sen bizede premium al ozman para vermiş olursun
walla ben de ole bi sorun yoq olimpia 3 e ne olursa olsun tek tıklayışta giriom sonra select cekiom ben de anlamıom garanti tek tıklayışta giriyo o 3 e sonra ares e slect cekiom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme