Şimdi Ara

kafayı yiyeceğim acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kasa topladım ekran kartı hariç şu anda anakartın üzerindeki ekran kartını kullanıyorum ilk başta xp kurdum akşam kapatıp sabah açtığımda
    hiç bir öğeyi masa üstüne getiremiyordum yazıyordu bilmem ne eksikliğinde internet açılamıyor msn açılamıyor bilgisayarım açılamıyor
    tekrar format attım akşam kapatıp yattıktan sonra sabah tekrar aynı sorunlar ortaya çıktı bir daha xp yi kurdum ertesi gün açtığımda kendi kendine
    reset atmaya başladı tabi hergün sabah format atıyorum akşama kadar gidiyor akşam yatarken kapatıyorum sabah tekrar aynısı oluyor daha sonra
    windows 7 yi bilgisayarıma kurdum bu sefer 2 3 gün bi sıkıntı olmadan çalışıyor daha sonrada tekrar akşam kapatıp sabah açtığımda tekrar reset atıyor
    yada bazı dosyalara internette hata uyarısı alıyorum acaba bunun sebebi ne olabilir.sistemim uyumsuz olabilirmi. Harddiskten olabilir
    diye düşündüm benim eski kasamın hard diskini takıp format attım kullanayım dedim ondada aynısı oldu.Sistemim şöyle

COOLER MASTER CENTURION RC-T05 650W MidT ATX SİYAH KASA
    ASUS M4A785TD-V EVO AM3 AMD 785G/SB710 DDR3 VGA&DVI Anakart
    AMD Phenom II X4 925 AM3 2.8GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    PATRIOT 4GB (2*2GB) Signature Line DDR3 1600MHz CL9 Ram
    WD 3.5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk
    LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek77 -- 23 Kasım 2010; 18:58:01 >

• Ne yaptın abi sen O kadar formata gerek yok. Format attığın cdlerini değiş. Veya donanımlarda bi sıkıntı olabilir yada RAM.
  • gece efsunlanıyo pc herhal Hocam çok fazla format atma bence. Daha çok yazılımsal bi sorun gibi geldi bana
  • sorun oldukça karmaşık.
  • format ve programlar cd ini değiştir arkadaşım yoksa yine aynı olur :) şimdiden kolay gelsin
  • bir arkadaşın demesine göre işlemcim ve ramım uyumsuzmuş öyle olabailirmi uyumsuz olup olmadığını öğrenmek için bir program varmı yada bilgisayarımda nereden öğrenebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.