Şimdi Ara

kafayı yiyecem bi yardım edin (crysis 2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

demon tools u indir winrara çıkarmadan kur sonra crazk yapıp bidaha dene

deniyorum kardeş çok saol
  • Dar gelirliliğin alemi yok orjinal oyun al.

Bilgisayarın kaldırmıyosa da kredi çek yenisini topla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColoredLight

Dar gelirliliğin alemi yok orjinal oyun al.

bak imzana ps3 yazmışsın, bende para olsa neden pc ile uğraşayım ps3 alırdım senin gibi. ama neyse sizin gibi trolluk yapanlara cevap vermiycem artık.
  • hala trollük diyor ya sen hırsızlık yapıyorsun, biz trollük yapmışız, fena mı? imzana bir de dizmişsin dini motifleri, kul hakkını nasıl ödeyeceksin?
  • 80-90 mılyon veremıyosan oynamcan sen her alamadıgın seyı calıyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaşкıп

quote:

Orijinalden alıntı: ColoredLight

Dar gelirliliğin alemi yok orjinal oyun al.

bak imzana ps3 yazmışsın, bende para olsa neden pc ile uğraşayım ps3 alırdım senin gibi. ama neyse sizin gibi trolluk yapanlara cevap vermiycem artık.

Sakin ol şampiyon

Bu bir repliktir kasayı yan yatır gibi.Ortada ciddi bişey yok yani maksat replik kullanalım dh ruhunu yaşatalım

• bu ne la sanki siz her oyunu orjinal alıyosunuz yardım edin la çocuğa
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?

hayatında kaç tane orjinal oyun orjinal albüm veya bi yazılım aldında adamı burda aşşalıyorsun ?.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?

Belki dandik bir oyuna sırf türkçe diye para vermek istemiyor? Onun yerine gider ACB alır adam gibi oyun oynar türkçe olsa ne olacak olmasa ne olacak dublaj berbat zaten

alala sen dur şu araba dandik buna para vermeyeyim bi güzel çalayım mı diyorsun? mantığa bak. emek emektir.

@http://crysis.playstore.com/?gclid=CL6zgtjXnqgCFVOMzAodkkQQHw
    buyur hocam link. faturana yansıtılıyor. aldığın gibi key elinde, oyununu hemen indirebilirsin.

Yoo sadece diğer oyunları korsan alıp crysis 2 türkçe diye onu orjinal almanız sonrada hirsiz hirsiz diye yirtinmanizi anlamiyorum.Steam hesabına baktım gta iv yok demekki korsan oynadın ama ben 90 lira verip orjinal aldım sana hırsız diyormuyum ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 15 Nisan 2011; 17:53:32 >

• wındowsum orjnal,fılmlerı orjınal alırım,albumlerı ınternetten ındrrım guzelse orj. Alırım
  • @Vlâdimir,bluepower

http://www.steamcalculator.com/id/dob3rman94

alın bakın hesabımdaki oyunlara, sonra deyin korsan oynuyorsun diye. yetmezse gfwl,d2d,ea account ları da koyarım. başka sorusu olan?

ekleme:
    @bluepower
    gta 4 oynadığımı nereden çıkardın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XTER -- 15 Nisan 2011; 17:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaşкıп

quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

demon tools u indir winrara çıkarmadan kur sonra crazk yapıp bidaha dene

deniyorum kardeş çok saol

çalıştı, sana ne kadar teşekkür etsem azdır allah razı olsun
  • quote:

@Vlâdimir,bluepower

http://www.steamcalculator.com/id/dob3rman94

alın bakın hesabımdaki oyunlara, sonra deyin korsan oynuyorsun diye. yetmezse gfwl,d2d,ea account ları da koyarım. başka sorusu olan?

ekleme:
    @bluepower
    gta 4 oynadığımı nereden çıkardın?

Eğer GTA IV oynamadım diyorsanız bu hesap sizin hesabınız değildir ya da biri sizin hesabınızdan Orjinal oyun alıyor.

" 23 Grand Theft Auto IV $19.99 USD $404.77 USD "

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.