Bildirim
kafayı yiyecem bi yardım edin (crysis 2)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yok mu bi yardım edecek beyler lütfen -
Korsan kullananlara yardım etmiyoruz. -
korsan mı -
Oyunun korsan mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arielortega77
korsan mı
yok crysis 2
quote:
korsan mı
quote:
korsan mı
-
illegal istek ,donanımhaber kurallarına aykırı -
quote:
Orijinalden alıntı: inuY
Korsan kullananlara yardım etmiyoruz.
seni yardımsever biri sanırdım Yuni ama neyazık ki hiç öyle değilmişsin neden herkesi kendin gibi sanıyorsun ki? Param olsa neden gidip orjinali alıpta tek tıkla yüklemeyeyim hey allam ya
quote:
-
git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın? -
quote:
Orijinalden alıntı: şaşкıп
quote:
seni yardımsever biri sanırdım Yuni ama neyazık ki hiç öyle değilmişsin neden herkesi kendin gibi sanıyorsun ki? Param olsa neden gidip orjinali alıpta tek tıkla yüklemeyeyim hey allam ya
quote:
O senin sorunun benim değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?
Belki dandik bir oyuna sırf türkçe diye para vermek istemiyor? Onun yerine gider ACB alır adam gibi oyun oynar türkçe olsa ne olacak olmasa ne olacak dublaj berbat zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 15 Nisan 2011; 17:00:22 > -
quote:
git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?
link ver kardeşim söylemesi kolay bide bu kac saatte gelir key birde faturada crysis 2 extre felan cıkıyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
Belki dandik bir oyuna sırf türkçe diye para vermek istemiyor? Onun yerine gider ACB alır adam gibi oyun oynar türkçe olsa ne olacak olmasa ne olacak dublaj berbat zaten
alala sen dur şu araba dandik buna para vermeyeyim bi güzel çalayım mı diyorsun? mantığa bak. emek emektir.
@http://crysis.playstore.com/?gclid=CL6zgtjXnqgCFVOMzAodkkQQHw
buyur hocam link. faturana yansıtılıyor. aldığın gibi key elinde, oyununu hemen indirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XTER -- 15 Nisan 2011; 17:03:48 >
-
keşke pc im kaldırsada orjinal alsam -
Burda belkide tek orjinal oyun olarak Crysis 2'yi alan, gelmiş burda emek hırsızlığı bilmem ne diyor. Adamın bir sorunu var yardım istemiş. Madem hoşunuza gitmiyor, girmeyin kardeşim konuya. Kimse kusura bakmasın bende bi oyuna 80-90TL veremem. Orjinal oyunum var mı var. Ama keseme göre alıyorum. Al işte BC2'ye 45TL para verdim şimdi BF3 çıkacak. işte yazılıma bu yüzden para vermek kimsenin işine gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Burda belkide tek orjinal oyun olarak Crysis 2'yi alan, gelmiş burda emek hırsızlığı bilmem ne diyor. Adamın bir sorunu var yardım istemiş. Madem hoşunuza gitmiyor, girmeyin kardeşim konuya. Kimse kusura bakmasın bende bi oyuna 80-90TL veremem. Orjinal oyunum var mı var. Ama keseme göre alıyorum. Al işte BC2'ye 45TL para verdim şimdi BF3 çıkacak. işte yazılıma bu yüzden para vermek kimsenin işine gelmiyor.
çok haklısın bilgisayarlarına baksan 2 tane orjinal varsa 20 tane korsandır ama neyazıkki böyle türkçe oyun muhabbetinden hep üste çıkıyorlar. PES2011 de orjinal türkçe gidip onu alanınız oldumu türkçe diye? ne diyim forumun hali yaman olmuş saldırmak için yer arıyor millet, tamam en iyisi sizsiniz siz zaten hiç crack oynamazsınız para babasısınız ya pişman ettiniz bişey sorduğuma
-
relax beyler
http://www.cs.uku.fi/~svenn/projekt/trololo.swf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 15 Nisan 2011; 17:17:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: White Fang
relax beyler
http://www.cs.uku.fi/~svenn/projekt/trololo.swf
zaten buraya çıkıp trolluk yapacam diye voy gösteren elemanların ne kadar aciz oldukları yapmaya çalıştıkları eylemden belli oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: şaşкıп
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Burda belkide tek orjinal oyun olarak Crysis 2'yi alan, gelmiş burda emek hırsızlığı bilmem ne diyor. Adamın bir sorunu var yardım istemiş. Madem hoşunuza gitmiyor, girmeyin kardeşim konuya. Kimse kusura bakmasın bende bi oyuna 80-90TL veremem. Orjinal oyunum var mı var. Ama keseme göre alıyorum. Al işte BC2'ye 45TL para verdim şimdi BF3 çıkacak. işte yazılıma bu yüzden para vermek kimsenin işine gelmiyor.
çok haklısın bilgisayarlarına baksan 2 tane orjinal varsa 20 tane korsandır ama neyazıkki böyle türkçe oyun muhabbetinden hep üste çıkıyorlar. PES2011 de orjinal türkçe gidip onu alanınız oldumu türkçe diye? ne diyim forumun hali yaman olmuş saldırmak için yer arıyor millet, tamam en iyisi sizsiniz siz zaten hiç crack oynamazsınız para babasısınız ya pişman ettiniz bişey sorduğuma
http://www.steamcalculator.com/id/dob3rman94
buyur paşam. tanımadığınız etmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmayın yok 2 tane orijinal oyun, 20 tane korsan diye. ea account ile d2d hesabını da koyayım mı?
-
demon tools u indir winrara çıkarmadan kur sonra crazk yapıp bidaha dene
Benzer içerikler
- turuncu sakal çıkması
- a101 hırsızlık cezası
- muhasebe staj defterine yazılacak konular
- bimde pirinç unu varmı
- kızın evine ilk tanışmaya gitmek
- bim para sayma makinesi
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X