Şimdi Ara

kafayı yiyecem bi yardım edin (crysis 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün crysis 2 yi iso olarak indirdimde bi turlu yuklemeyi beceremedim. winrarla cıkarıyorum setup yapıyorum oyunu acınca key istiyo bende cracktaki exeyi bin32yle degistiriyorum bu seferde game folder game not found diyor anlayamadım gitti sistem win7 nolur bi yardım edin

• yok mu bi yardım edecek beyler lütfen
  • Korsan kullananlara yardım etmiyoruz.
  • korsan mı
  • Oyunun korsan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

korsan mı

yok crysis 2
    quote:

korsan mı

quote:

korsan mı
  • illegal istek ,donanımhaber kurallarına aykırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

Korsan kullananlara yardım etmiyoruz.

seni yardımsever biri sanırdım Yuni ama neyazık ki hiç öyle değilmişsin neden herkesi kendin gibi sanıyorsun ki? Param olsa neden gidip orjinali alıpta tek tıkla yüklemeyeyim hey allam ya
    quote:

• git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaşкıп

quote:

seni yardımsever biri sanırdım Yuni ama neyazık ki hiç öyle değilmişsin neden herkesi kendin gibi sanıyorsun ki? Param olsa neden gidip orjinali alıpta tek tıkla yüklemeyeyim hey allam ya
    quote:

O senin sorunun benim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?

Belki dandik bir oyuna sırf türkçe diye para vermek istemiyor? Onun yerine gider ACB alır adam gibi oyun oynar türkçe olsa ne olacak olmasa ne olacak dublaj berbat zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 15 Nisan 2011; 17:00:22 >
  • quote:

git, ver parasını orijinal al emek hırsızı. param yok ayağına yatma ttnet 5x12 taksit yapıyor. ayda 5 lira veremeyecek kadar fakirsen crysis 2 yi oynatacak sistemi nasıl topladın?

link ver kardeşim söylemesi kolay bide bu kac saatte gelir key birde faturada crysis 2 extre felan cıkıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Belki dandik bir oyuna sırf türkçe diye para vermek istemiyor? Onun yerine gider ACB alır adam gibi oyun oynar türkçe olsa ne olacak olmasa ne olacak dublaj berbat zaten

alala sen dur şu araba dandik buna para vermeyeyim bi güzel çalayım mı diyorsun? mantığa bak. emek emektir.

@http://crysis.playstore.com/?gclid=CL6zgtjXnqgCFVOMzAodkkQQHw
    buyur hocam link. faturana yansıtılıyor. aldığın gibi key elinde, oyununu hemen indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XTER -- 15 Nisan 2011; 17:03:48 >

• keşke pc im kaldırsada orjinal alsam
  • Burda belkide tek orjinal oyun olarak Crysis 2'yi alan, gelmiş burda emek hırsızlığı bilmem ne diyor. Adamın bir sorunu var yardım istemiş. Madem hoşunuza gitmiyor, girmeyin kardeşim konuya. Kimse kusura bakmasın bende bi oyuna 80-90TL veremem. Orjinal oyunum var mı var. Ama keseme göre alıyorum. Al işte BC2'ye 45TL para verdim şimdi BF3 çıkacak. işte yazılıma bu yüzden para vermek kimsenin işine gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Burda belkide tek orjinal oyun olarak Crysis 2'yi alan, gelmiş burda emek hırsızlığı bilmem ne diyor. Adamın bir sorunu var yardım istemiş. Madem hoşunuza gitmiyor, girmeyin kardeşim konuya. Kimse kusura bakmasın bende bi oyuna 80-90TL veremem. Orjinal oyunum var mı var. Ama keseme göre alıyorum. Al işte BC2'ye 45TL para verdim şimdi BF3 çıkacak. işte yazılıma bu yüzden para vermek kimsenin işine gelmiyor.

çok haklısın bilgisayarlarına baksan 2 tane orjinal varsa 20 tane korsandır ama neyazıkki böyle türkçe oyun muhabbetinden hep üste çıkıyorlar. PES2011 de orjinal türkçe gidip onu alanınız oldumu türkçe diye? ne diyim forumun hali yaman olmuş saldırmak için yer arıyor millet, tamam en iyisi sizsiniz siz zaten hiç crack oynamazsınız para babasısınız ya pişman ettiniz bişey sorduğuma

• relax beyler
    http://www.cs.uku.fi/~svenn/projekt/trololo.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 15 Nisan 2011; 17:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

relax beyler
    http://www.cs.uku.fi/~svenn/projekt/trololo.swf

zaten buraya çıkıp trolluk yapacam diye voy gösteren elemanların ne kadar aciz oldukları yapmaya çalıştıkları eylemden belli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaşкıп

quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Burda belkide tek orjinal oyun olarak Crysis 2'yi alan, gelmiş burda emek hırsızlığı bilmem ne diyor. Adamın bir sorunu var yardım istemiş. Madem hoşunuza gitmiyor, girmeyin kardeşim konuya. Kimse kusura bakmasın bende bi oyuna 80-90TL veremem. Orjinal oyunum var mı var. Ama keseme göre alıyorum. Al işte BC2'ye 45TL para verdim şimdi BF3 çıkacak. işte yazılıma bu yüzden para vermek kimsenin işine gelmiyor.

çok haklısın bilgisayarlarına baksan 2 tane orjinal varsa 20 tane korsandır ama neyazıkki böyle türkçe oyun muhabbetinden hep üste çıkıyorlar. PES2011 de orjinal türkçe gidip onu alanınız oldumu türkçe diye? ne diyim forumun hali yaman olmuş saldırmak için yer arıyor millet, tamam en iyisi sizsiniz siz zaten hiç crack oynamazsınız para babasısınız ya pişman ettiniz bişey sorduğuma

http://www.steamcalculator.com/id/dob3rman94

buyur paşam. tanımadığınız etmediğiniz insanlar hakkında atıp tutmayın yok 2 tane orijinal oyun, 20 tane korsan diye. ea account ile d2d hesabını da koyayım mı?

• demon tools u indir winrara çıkarmadan kur sonra crazk yapıp bidaha dene
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.