Şimdi Ara

Kafayı yiyecem Ligtvde çalan şu şarkı kimin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dosyasitesi.com/download.php?file=63cb81d2d07ef9cc526e90a55a4a86e0 burda mırıldandım çünkü sözlerini bilmiyorum. Şarkıyı bulan çok sevaba geçer :D

• Aslında çokta aşina olduğumuz bir şarkı. Ama adını bir çıkaramadım. Hangi programda çalıyordu bu şarkı acaba ?
  • Europe - The Final Countdown
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

Europe - The Final Countdown

Yok abi bu şarkı değil.
  • Abi valla top 10 gol filan ya da futbolcu hayatlarında çalıodu.Europe -Final Countdown değil .Kadın söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voronin

Abi valla top 10 gol filan ya da futbolcu hayatlarında çalıodu.Europe -Final Countdown değil .Kadın söylüyor.

hocam şarkıyı bir daha duyduğunda 2-3 saat içinde bana mesaj atarsan digiturkplayden geri sarıp shazam ve türevi programlara dinletip bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Abi valla top 10 gol filan ya da futbolcu hayatlarında çalıodu.Europe -Final Countdown değil .Kadın söylüyor.

hocam şarkıyı bir daha duyduğunda 2-3 saat içinde bana mesaj atarsan digiturkplayden geri sarıp shazam ve türevi programlara dinletip bulabilirim.

Eyvallah abi saolasın da 3 sene önce fln dinliodum bi daha çalar inşallah :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mary Hopkins - Those Were The Days
    I will survive - Gloria Gaynor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmpati -- 9 Şubat 2013; 0:37:35 >
  • 3 sene önce dinlerdim yazdığım için beyni 2-3 sene geriye aldım arşivleri karıştırdım bu çıktı bak bakalım

Not: Tekrar dinledim bu değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 9 Şubat 2013; 10:44:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emmpati

Mary Hopkins - Those Were The Days
    I will survive - Gloria Gaynor

Dostum bunlar değil maalesef yeni şarkılardan 2000lerden gibi yine de saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

3 sene önce dinlerdim yazdığım için beyni 2-3 sene geriye aldım arşivleri karıştırdım bu çıktı bak bakalım

Not: Tekrar dinledim bu değilmiş

Eyvallah abi bu değil evet. Şarkı ingilizce.

• Konuyu konu dışına da açsam bulunma ihtimali artar mı arkadaşlar ne dersiniz ?
  • Artar aç sen
  • quote:

Konuyu konu dışına da açsam bulunma ihtimali artar mı arkadaşlar ne dersiniz ?

Sesinle ilgili dalga geçmek dışında yapacak şeyi olmayan bir avuç acınası ergen ile bir arpa boyu yol katedemezsin.

Müzik Genel efsanedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.