Bildirim
Kafe vb.Yerlerden Kız Nasıl Tavlanır?Tanımadınız Kıza Nasıl Sohbet Açılır?Yardım Edin Üstadlar (2. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
cafe gibi nezih bir ortamı bile karı kız düşürme mekanı olarak düşünüyorsunuz ya. size tek bir lafım var sizi ancak kara köy paklar. çakma coniler sizi... .
Tam açık adresi var mı :) -
güzel konu msjm bulunsun;) -
quote:
Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__
Beyler dün arkadaşlarla çarşıya gittik bi baktım her apaçinin yanında bi kız var.dedik bizde ayarlıyalım bi tane ve geçtik bi kafede oturuyoruz.bi tane kızla kesişiyorum kız belki benden bi hamle bkliyo ama ben ne yapacagımı nasıl konu açıp onunla iletişim kuracagımı hiç bilmediğin içn bişe yapamadım.kız yemegini fln yedikten sonra en az 1 saat bekledi öyle boş boş belkide benden atak bekledi ama ben bişe yapamayınca kız kalkıp gitti:S şimdi siz burda devreye giriyonuz ve bana kızla nasıl muhabbet açılır anlatıyonuz lütfen :D
Ciddi Konudur,Saçma Yorum Yapanlar Şikayet Edilecektir.
bir de tehdit etmiş, haşin liseli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 14 Eylül 2010; 15:27:43 >
-
Verse parçalarsın ama makara olsun, alınma...quote:
cafe gibi nezih bir ortamı bile karı kız düşürme mekanı olarak düşünüyorsunuz ya. size tek bir lafım var sizi ancak kara köy paklar. çakma coniler sizi... .
Özgüven, özgüven... Kendimde en az miktarda bulunan şey... Geçen 5 dakka konusmayı zor becerdim, titriyom resmen abi ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 14 Eylül 2010; 15:56:42 >
-
Bu konuyu sevdim -
quote:
Orijinalden alıntı: BediR_16
Verse parçalarsın ama makara olsun, alınma...quote:
Özgüven, özgüven... Kendimde en az miktarda bulunan şey... Geçen 5 dakka konusmayı zor becerdim, titriyom resmen abi ya...
aynen yua
-
derken?? -
quote:
derken??
gözüme hoş göründü bnde koydum beblirli bi sebep yok -
quote:
Orijinalden alıntı: GaMToZUvEDünYaNInNinNiSi
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
quote:
http://www.izlesene.com/video/muzik-grup-nara---gitme/1595281 öz güven :)
Voav hocam bu video çok iyi ya öz güven %100 şuan
Hocam Türkiye'de dikkat et ama kızın abisi vs vs. :) linç olma olayı var dikkat et gidip şak diye masaya oturma anladın sen :)
Bu video almanyada falan çekilmiş gibi değil mi?
sanırım Almanya :) sarısın herkes olabilir
yok...ben bunu 4-5 aydır arıyordum..3-4 gun once bulmustum...rus kız ve erkek :) isimlerini isteyen olursa pm :)
-
çakmak isteyerek muhabbete başlayabilirsin
klasiktir ama işe de yarar -
quote:
Orijinalden alıntı: NecmettinArat
klasiktir ama işe de yarar
sigara kullanmıyorum usta -
Allah razı olsun o zamanquote:
Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__
quote:
derken??
gözüme hoş göründü bnde koydum beblirli bi sebep yok
-
karşındakininde senin gibi insan olduğunu düşünerek gidip yanına selam vermeyi dene sonra kasmadan devam et =) ya da kasıldığında saçmalarsın buda kızların hoşuna gider (en azından gerizekalıysa) -
neye çakıyosun dersequote:
Orijinalden alıntı: NecmettinArat
klasiktir ama işe de yarar
-
Arkadaşımla izmitte kafeye gittiğimizde hep aynı olay olur
İkimiziden birisi boş olan iki kız bulur, önce 10 saniye aralıklarla bakarsın elbette birisinde dönüp bakacak, baktığında hemen başını çevir önüne bakarken azck gülümse sonra tekrar kıza bak :) eğer hala bakıyorsa ya da hemen bakarsa başını öne eğerek hafifçe selam verirsin, selamını almazsa o kızla işin bitmiştir, yok alırsa yanına git ve şunu de "arkdaşımla geldik ama 2 kişi tabu oynayamıyoruz, isterseniz gelin beraber oynayalı." sonrası da zekanıza ve dilinize kalmıştır -
Bırakın kızları onların size bi faydası varmı (kafanızı s.krler)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
yarın öleceğini düşün
adam cevabı vermiş dağılabiliriz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Rdau
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
yarın öleceğini düşün
adam cevabı vermiş dağılabiliriz...
Adam kanırtmış dağılın gençlik. -
Aslında tamamen özgüvenle alakalı. Eğer hep çekimser kalırsanız lise cağından evlilik çağına kadar hep sap sap kızlarla bakışıp olaya giremeyen biri olarak kalırsınız. Evleneceginiz kızıda aileniz yada arkadasınız bulur zoraki tanısır ve devam edersiniz. Dış görünüş bence önemli, yani Allah vergisi pek yakısıklı olmayabilirsiniz bu bir ayıp değil ama gidipde barbie bebek gibi kızlara tutulmayın üzülen siz olursunuz.
Forumda gördüğüm kadarı ile her bakışmanın anlamı istemek olarak algılanıyor. Yani bir kızla göz göze gelirsiniz geçer gider 2. olur sonrasında siz o bana bakıyormu diye oda acaba o bana bakıyormu diye bakar ve bu tekrar eder. Ama yurdum abazası bu bakışmayı direk aha kız bana vurgun olarak algılar. Yanlış. Tabi bakışmak ilk adım ama abartmamak gerek. Gidip selam verirsiniz yada saat soraiblirsiniz. Öğrenci ise hangi bölüm filan sorup muhabbete girebilirsiniz. Soğuk davranırsada rahatsız ettim deyip gidersiniz ucunda ölüm yokya ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X